Delen is Vermenigvuldigen

518 views

Published on

Keynote presentatie bij Heliview

Op 26 januari 2010 gaf Jeroen Blankendaal op het Business Intelligence congres van Heliview een keynote presentatie over Kadenza+.

Het initiatief waarbij kennis en expertise in een open, ontspannen en laagdrempelige omgeving gedeeld wordt. Een omgeving die uitnodigt tot discussiëren en het uitwisselen van kennis en ervaringen. Medio q2 2010 zal Kadenza klanten en prospects met elkaar in contact brengen en kennisuitwisseling faciliteren via Kadenza+. Een plek waar directies, senior managers en gebruikers die met vergelijkbare BI-initiatieven bezig zijn ervaringen kunnen worden uitgewisseld.

Kadenza is er van overtuigd dat wij met dit initiatief het verschil maken en gestoeld op de overtuiging dat kennisdeling op het vlak van Business Intelligence bijdraagt aan het succes van ondernemingen. Dat het synergie oplevert. Vermenigvuldigen begint met delen.

Kijk op www.kadenza.nl voor de meer dan 50 ervaringen die tijdens dit event werden uitgewisseld.

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
518
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
31
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • TER INFO. DIT ZIJN ALLEMAAL ONDERDELEN VAN NEDERLANDSE BODEM!EN KOMEN BIJ VEEL AUTO”S TERUG (bijv. TOM TOM, PHILIPS, VREDESTEIN, ETC.)
 • Delen is Vermenigvuldigen

  1. 1. Jeroen Blankendaal, Januari 2010<br />HeliView Business Intelligence<br />
  2. 2.
  3. 3. Waarom?<br />
  4. 4.
  5. 5.
  6. 6. Wat?<br />
  7. 7. Ruim 90%van de respondenten <br />wil kennis delen <br />buiten de eigen organisatie <br />
  8. 8. Welke kennis?<br />
  9. 9. Zijn wij uniek?<br />
  10. 10. Hoe?<br />
  11. 11.
  12. 12. http://www.financieelcafe.nl<br />
  13. 13. http://www.twibes.com<br />
  14. 14. Communities<br />Hoe intelligent is uw organisatie?<br />Business Intelligence mislukt zonder veranderingsmanagement.<br />Is BI Outsourcing de volgende stap?<br />Hoera, we werken onder architectuur !<br />Vrouwen en het wezen van BI<br />Off-Line: Financiele experts ontmoeten elkaar om te discussieren op diverse locaties in Nederland<br />5 Tips voor voorspellende analyse <br />Wat is Information Rights Management? <br />www.linkedin.com<br />Vertrouwen!<br />www.bi-platform.nl<br />http://www.financieelcafe.nl/<br />www.bi-kring.nl<br />www.bloggingaboutbi.org<br />www.bizintelligencepipeline.com<br />www.intelligententerprise.com/channels/bi/<br />http://informationdelivery.blogspot.com/<br />http://timoelliott.com/blog/<br />www.businessfinancemag.com/<br />...en meer<br />www.balanced-scorecard.nl<br />www.biplatform.nl/<br />www.b-eye-network.co.uk/<br />www.bidutch.nl<br />
  15. 15.
  16. 16. Delen is Vermenigvuldigen<br />
  17. 17. Jeroen.blankendaal@kadenza.nl<br />www.kadenza.nl<br />

  ×