Mahdoton    http://www.flickr.com/photos/library_of_congress/7177675832/in/photostreamtehtäväFacebookissa
Kirjaston Facebook-sivun ylläpi-                  täjillä voi nyt olla erilaisia rooleja.        ...
Mahdollisuus jakaa kirjaston ylläpitäjäringilleerilaisia rooleja voi olla hyvä ratkaisu jollekinkirjastolle.       ...
Mutta minä olen naiivi ja romanttinen demokraatti. Minä en pystyottamaan keneltäkään entresseläiseltä oikeuksia pois.Kukaa...
Jaakko Sannemann Entressen kirjastoOnneksi minun tehtäväni ei ole päättää, kuka saa luoda jajakaa ja keskustella Entressen...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Mahdoton tehtävä Facebookissa

670 views
612 views

Published on

Kirjaston Facebook-sivun ylläpitäjillä voi olla erilaisia rooleja.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
670
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Mahdoton tehtävä Facebookissa

 1. 1. Mahdoton http://www.flickr.com/photos/library_of_congress/7177675832/in/photostreamtehtäväFacebookissa
 2. 2. Kirjaston Facebook-sivun ylläpi- täjillä voi nyt olla erilaisia rooleja. Entressen kirjaston Facebook-sivun kaikki ylläpitäjät ovat managereita. Ja ylläpitäjiä ovat kaikki entresseläiset, jotka ovat ovat halunneet tulla mukaan tai joiden on syytä olla mukana. Osa on unohtunut. Esimerkiksi uudet entresseläiset.Sumensin ylläpitäjiemme nimet ja kuvat, jotta he eivät joudu kiristyksen kohteeksi.
 3. 3. Mahdollisuus jakaa kirjaston ylläpitäjäringilleerilaisia rooleja voi olla hyvä ratkaisu jollekinkirjastolle. Jos olisin töissä heinäkuussa, voisin toimia silloin suljettuna olevan Karhusuon kirjaston Facebook-sivun moderaattorina. Voisin reagoida ja valvoa, mutta en voi sählätä aktiivisesti.
 4. 4. Mutta minä olen naiivi ja romanttinen demokraatti. Minä en pystyottamaan keneltäkään entresseläiseltä oikeuksia pois.Kukaan ei ole mokannut niin pahasti.Enkä kestäisi sitä, että olisi minun syyni, että heinäkuun helteilläEntressen kirjastossa olisi töissä vain tilastoanalyytikoita. Sosiaalisen median periaatteisiin kuuluu, että me olemme kaikki saman arvoisia. Ymmärrän, että suuryrityksen Facebook-sivua ei voi rakentaa täysin demokraattisesti. Mutta kirjaston palvelupisteen Facebook-sivu voi toimi vapaasti. Minun mielestäni.
 5. 5. Jaakko Sannemann Entressen kirjastoOnneksi minun tehtäväni ei ole päättää, kuka saa luoda jajakaa ja keskustella Entressen kirjaston Facebook-sivulla.Enkä aio ottaa mahdollisuutta edes puheeksi.

×