ihminen kirjasto sosiaalinen media
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

ihminen kirjasto sosiaalinen media

on

 • 1,029 views

 

Statistics

Views

Total Views
1,029
Views on SlideShare
1,029
Embed Views
0

Actions

Likes
1
Downloads
1
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

ihminen kirjasto sosiaalinen media ihminen kirjasto sosiaalinen media Presentation Transcript

 • Pari haja-ajatusta sosiaalisen median ja kirjaston välisestä suhteesta
 • Löytäminen Leikkiminen Kirjastopalvelu Opettaminen Kertominen Näyttäminen Opettaminen Yleissivistys Oppiminen Osallistuminen
 • Löytäminen Leikkiminen Kirjastopalvelu Opettaminen Kertominen Näyttäminen Opettaminen Yleissivistys Oppiminen Osallistuminen Tuntosarvet maailmassa Leikkimällä uusilla ilmiöillä kirjasto oppii, mikä ilmiö voidaan muuttaa kirjastopalveluksi tai sen osaksi. Leikkimällä uusilla ilmiöillä kirjasto oppii käyttämään uusia välineitä ja sen jälkeen opettamaan uusia asioita toisille. Tuotanto
 • Löytäminen Leikkiminen Kirjastopalvelu Opettaminen Kertominen Näyttäminen Opettaminen Yleissivistys Oppiminen Osallistuminen Kirjasto vinkkaa mielenkiintoisia uusia juttuja. Blogit, Twitter, Facebook,... Ilmiö kontekstissä Tietoisku, luento, Artikkeli, ... Kirjasto opettaa tietoyhteis-kunnan kansalaistaitoja Kurssit, henkilökohtainen opetus
 • Löytäminen Leikkiminen Kirjastopalvelu Opettaminen Kertominen Näyttäminen Opettaminen Yleissivistys Oppiminen Osallistuminen Kun ihminen hahmottaa kulttuurissamme tapahtuneen muutoksen ja näkee mahdollisuudet, joita aikamme tarjoaa, ihminen voi valita, mitä uusia taitoja hänen pitää oppia, jotta hän pystyy osallistumaan yhteiskunnan ja yhteisönsä toimintaan niin vahvasti kuin hän haluaa.
 • Löytäminen Leikkiminen Kirjastopalvelu Opettaminen Kertominen Näyttäminen Opettaminen Yleissivistys Oppiminen Osallistuminen Ihminen löytää. Ihminen kertoo. Ihmiselle. Voiko kirjasto löytää uutta?
 • Löytäminen Leikkiminen Kirjastopalvelu Opettaminen Kertominen Näyttäminen Opettaminen Yleissivistys Oppiminen Osallistuminen Ihminen leikkii. Työyhteisö leikkii. Voiko kirjasto leikkiä?
 • Löytäminen Leikkiminen Kirjastopalvelu Opettaminen Kertominen Näyttäminen Opettaminen Yleissivistys Oppiminen Osallistuminen Entressen kirjaston maailma?
 • Löytäminen Leikkiminen Kirjastopalvelu Opettaminen Kertominen Näyttäminen Opettaminen Yleissivistys Oppiminen Osallistuminen Kirjaston palveluiden pitää tukea kansalaisten tarvetta omaksua uusia tietoyhteiskunnan kansalaistaitoja, jotka ovat tärkeitä kansalaisyhteiskunnassa vaikuttamisessa ja syrjäytymisen ehkäisemisessä.
 • Disclaimer: Kaikki edellä ollut oli yksityishenkilön pohdiskelua hämärtyvässä lauantai-iltapäivässä.  Sillä ei ole mitään yhteyttä minkään organisaation toiminnan kanssa. Ehkä minä yritän toimia noiden ajatusten mukaisesti Entresen kirjastossa, mutta se on eri asia.