Your SlideShare is downloading. ×
Erään facebook päivityksen tarina
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Erään facebook päivityksen tarina

703
views

Published on

Published in: Education

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
703
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. Erään Facebook-päivitysken tarina Entressen kirjastossa
  • 2. Join lauantaiaamun aamukahvia ja näpyttelin Hesaria.Näin uutisen, jonka päätin jostain syystä jakaa Entressenkirjaston Facebookissa.
  • 3. Join aamukahvia, enkä ajatellut paljonmitään.Mitä asioita minä olisin voinut ajatella, kuntein tämän päivityksen.
  • 4. Julkaisuaika lauantaiaamuna: Huomatkaa, Entressen kirjastoon auki tänään.Entressen kirjasto seuraa kulttuuriuutisia.Entressen kirjasto seuraa kirjallisuutta. Entressen kirjasto seuraa toisten kirjastojen tapahtumia. Entressen kirjasto on myös kirjasto.
  • 5. Tehdään. Kirjasto on aktiivista toimintaa.Mekin. Me ei ole vieraannuttava passiivi. Me kutsuu myös kirjaston käyttäjätmukaan.Tehdään mekin. Kirjasto on yhdessä tekemistä. Tarinan alku. Koska olinlähdössä töihin, tiesi voivani jatkaa tarinaa. Tehdään mekin. Kirjasto on ihmisten aktiivista toimintaa.
  • 6. Pieni muistonäyttely. Tuon tarkoitus on liittää Entressen kirjasto suomalaiseenkirjastoperinteeseen. Kirjastot juhlivat kirjailijoita näiden kuolemanvuosipäivänä. Maininta muistonäyttelystä joko lisää tuttuuden tunnetta tai se onliian sisäpiirivitsi.Tehdään mekin pieni Muistonäyttely. Kirjasto onihmisten aktiivista toimintaa tilassa.
  • 7. Jos kaikki kokoelmat eivät ole lainassa. Halpa mainos. Niillä rajoilla,onko halpahintainan. Mutta minulla on käsitys, että Melleri, Bukowski,Vuorinen ovat suuria kirjailijoita Espoon keskuksessa.Jos kaikki kokoelmat eivät ole lainassa. Tämä on myös osa tarinaa.Jos en löytäisi yhtään Melleriä tai Melleristä kertovaa kirjaa Entressenkirjastosta, liittäisin tilanteen jatkoksi tälle tekstille.
  • 8. Tarina: Tehdään näyttely! Tehtiin näyttely. Entressen kirjastoon myös kirjallisuuskirjasto. Mutta Entressen kirjasto käyttäämyös tekniikkaa ja muita tämän ajan juttuja tuodakseenjotain lisäarvoa kirjallisuuden ystävien elämään.Me muistimme Arto Melleriä.Entressen kirjastossa. Jaakko Sannemann

×