06 Alte site-uri cu locuri de muncă în rețea

451 views
401 views

Published on

Alte site-uri cu locuri de muncă în rețea

Published in: Career
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
451
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

06 Alte site-uri cu locuri de muncă în rețea

  1. 1. Spatiu virtual pentru promovarea masurilor active de ocupareCăutarea unui loc de muncă pe Internet Avantajele Portaluri cu locuri Rețele Sociale angajării în rețea de muncă Serviciul Public al Locuri de Muncă în Alte site-uri în Locurilor de Europa rețea Muncă
  2. 2. Căutarea unui loc de muncă pe Internet Alte site-uri Majoritatea companiilor dispun de site-ul lor web pentru a oferi informații legate de activitatea lor și totodată pentru căutarea de personal și publicarea ofertelor sale.DirectoareCompanii Cu ajutorul acestei formule de căutare a unui loc de muncă, devenim “agenți activi”, dat fiind că ne putem adresa direct unei companii sau unui sector concret și utiliza un canal prin care ne putem afirma candidatura prin prezentarea CV-ului și referințelor noastre. Această opțiune ne permite prezentarea candidaturii pentru un post vacante sau includerea CV-ului. Pentru selecții viitoare.
  3. 3. Căutarea unui loc de muncă pe Internet Alte site-uri Informațiile oferite de companii prin intermediul paginilor sale sunt foarte prețioase pentru potențialii candidați. Pe paginile lor ne putem documenta cu privire la strategii, servicii, produse, proiecte, date financiare, rezumate de presă,Directoare etc.Companii Acesta reprezintă unul dintre cele mai evidente elemente care fac diferența în comparație cu alte metode tradiționale de căutare a unui loc de muncă. În ziua de azi n-ar trebui să ne prezentăm la un interviu fără să fi vizitat pagina web a companiei căreia ne adresăm.

×