Pvc vloeren – issa vloeren
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Like this? Share it with your network

Share

Pvc vloeren – issa vloeren

on

  • 245 views

Issa Vloeren is dé vloeren speciaalzaak van Nederland! Issa Vloeren heeft een breed assortiment producten voor houten vloer, houten planken, klik laminaat, laminaat leggen, kurken vloer, vloer ...

Issa Vloeren is dé vloeren speciaalzaak van Nederland! Issa Vloeren heeft een breed assortiment producten voor houten vloer, houten planken, klik laminaat, laminaat leggen, kurken vloer, vloer onderhoud, pvc vloeren, Solidfloor, Solidfloor Piet Boon, Parket, lamelparket, vloeren, laminaat, planken, meister, balterio,Quickstep laminaat,quickstep, goedkoop, eiken, massief, tapis, houten, whitewash, cleanfloor, ondervloer, vloer schuren, parket Alkmaar, vloeren Alkmaar, Ambiant lamelparket,.

Statistics

Views

Total Views
245
Views on SlideShare
245
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Processing…
Post Comment
Edit your comment

Pvc vloeren – issa vloeren Document Transcript

  • 1. www.seooutsourcingindia.com | TwitterISSAVLOEREN.NL PVC Vloeren – Issa Vloeren
  • 2. PVC Vloeren – Issa VloerenPVC Vloeren zijn niet meer weg te denken van de hedendaagse markt. Issa Vloerenheeft een breed aanbod in zowel de dryback (verlijmbare variant) als ook in click.Wij voeren alleen de merken waar wij 100% achter staan, dus het goedkope outletproduct vind u dan ook bij on niet terug. Enkele topmerken die wij voeren zijn TFD,Moduleo, MFLOR en Vielox.De lamellen en tegels zijn voorzien van de mooiste en niet van het echt teonderscheiden fotoprints en daardoor uitermate populair. De PVC Vloeren in onzecollectie zijn uitmuntend geschikt voor op vloerverwarming en koeling. Ook zijn devloeren geschikt voor de natte ruimtes zoals badkamer, keuken en toilet.De PVC vloeren uit onze collectie worden bij zowel consumenten als bij projectentoegepast.Onze technische kennis, aangevuld met de juiste kennis van bijv. Schonox of Mapeiom deze te verwerken, maken dit aanbod compleet. Wij bieden een zeer breed eenzeer breed pakket in vele maatvoeringen en afwerkingen. De PU toplagen van dePVC’s zijn variërend tussen de 0,3 mm en de 0,7 mm !Een exclusieve collectie houten vloeren geïnspireerd door de stilte van de natuur enschoonheid van moderne architectuur. De intensiteit van een Solidfloor earth andFire vloer geeft een ruimte een metropolisch karakter. De vloer vormt een sterkebasis voor design interieur met een ingetogen luxe.PVC laat zich uitstekend plaatsen en afwerken op een gladde geëgaliseerdeondervloer zodat patronen zoals bijv. visgraat of recht met een band tot demogelijkheden behoord.Op onze website vindt u http://www.issavloeren.nl/ om PVC Vloeren tal vanverdere informatie. Voor individueel advies dat u contact met ons opnemen.