Loading…

Flash Player 9 (or above) is needed to view presentations.
We have detected that you do not have it on your computer. To install it, go here.

Like this presentation? Why not share!

Hercules

on

 • 1,449 views

 

Statistics

Views

Total Views
1,449
Views on SlideShare
1,328
Embed Views
121

Actions

Likes
0
Downloads
14
Comments
0

4 Embeds 121

http://clic.xtec.cat 99
http://spaceofmusic-irene.blogspot.com 17
http://spaceofmusic-irene.blogspot.com.es 4
http://spaceofmusic-irene.blogspot.com.ar 1

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Hercules Hercules Presentation Transcript

 • Hércules
 • NAIXEMENT
  Electrió era el rei de Micenes , tenia vuit fills però els va matar. Va casar a la seva filla Alcmena amb el seu nebot Amfitrió, però ella es va negar a tenir relacions amb ell. Mentre Amfitrió era fora, Zeus es va disfressar fent-se passar per Amfitrió.
  A la nit següent va tornar Amfitrió i van néixer Hèrcules ( fill de Zeus) i Íficles ( fill d’Amfitrió).
 • LA SEVA VIDA
  Hera, l’esposa de Zeus, es va posar molt gelosa, així que va intentar matar a Hèrcules abans de que ell naixes. Li va prometre a Zeus que el primer fill que nasqués seria rei de Micenes així que va retrasar el seu naixement.
  Després va tornar boig a Hèrcules de manera que ell mata al seus fills. Per tal de redimir-se va consultar l’Oracle de Delfos, qui li va aconsellar que es posés al servei del rei de Micenes, qui li va dir que realitzes 12 treballs.
  · Hèrcules va tenir tres dones i molts amants. La primera va ser Mègara amb qui va tenir tres fills. Després amb Ómfale i més tard amb Deianira.
 • ELS 12 TREBALLS:
  Matar el lleó de Nemea
  Matar l’hidra de Lerna
  Capturar la daina de Cerinea
  Matar el senglar d’Erimant
  Netejar els estables del rei Augies
  Fer fugir els ocells del llac Estímfal
  Capturar el Bou de Creta
  Capturar les eugues del rei Diomedes
  Aconseguir el cinyell de Hipòlita, la reina de les amazones
  Robar els ramats del gegant Gerió
  Aconseguir les pomes del jardí de les Hespèrides
  Capturar el gos cèrber i treure’l dels inferns.
 • El lleó de Nemea
  El seu primer treball va ser matar al Lleó de Nemea . Quan es va enfrontar a ell per primer cop totes les seves armes li van resultar inútils, així que Atena va fer-lo adonar-se que la forma de matar al lleó era clavant-li la seva pròpia urpa, d’aquest mètode el va derrotar
 • La Hidra de Lerna
  L’Hidra era la filla de Tifó i Equidna. Va ser criada d’Hera i a més es deia que era germana del lleó de Nèmea i buscava revenja. Després de que Hèrcules arribes al llac de Lerna, es va cobrir la seva boca i el nas per protegir-se del alè verinós i va disparar fletxes en llames al seu refugi, llavors es va enfrontar amb ella amb una falç.
 • La cérvola de Cerinea
  Era una bèstia de mitologia grega que tenia banyes d’or .
  Aquest treball consistia en atrapar la daina i portar-la viva a Micenes. Un dia bevent aigua va veure-la i li va llençar una fletxa, quan estava immobilitzada la va portar a Micenes.
 • Senglar d’Erimant
  Era una fera que es trobava als boscos d’Erimant, a l’ Arcàida.
  Hèrcules el va capturar en un dels seus treballs i el va portar viu a Eriseu, que en veure’l, va amagar-se dins una tina.
 • Netejar els estables
  Eriseu li va encarregar aquesta missió per humiliar-li i ridiculitzar-li , ja que en aquell estable hi havia una gran quantitat d’excrements, el que el feia pràcticament impossible . Però Hèrcules va obrir un canal entre els estables i desviant els rius Alfeu i Peneu, de manera que van arrastrar tota la brutícia.
 • Fer fugir els ocells
  Els ocells del llac Estímfal eren unes aus que tenien becs,ales i arpes de coure i els excrements verinosos de les quals arruïnaven els cultius.
  Eristeu va comandar a Hèrcules que acabés amb l'amenaça d'aquestes aus, la missió era difícil ja que eren massa aus per a les seves fletxes.Llavors Atenea li va donar un cascavell i li va dir que fora a la muntanya mes alta i ho fes sonar, en fer-ho les aus es van ser espantades i mai van regressaren llac.
 • Capturar el Bou de Creta
  Va consistir a capturar un toro salvatge que expulsava foc pels seus nassos i que causava estralls a Creta.Aquest bou és el que Poseidó va fer sortir del mar quan el rei Minos va prometre oferir un sacrifici al déu.Hèrcules va aconseguir pujar al llom de l'animal i el va conduir a través del mar Egeu, fins a Micenes. Eristeu al veure el bell animal ho va voler oferir a Hera, però la deessa el va rebutjar.
 • Capturar les eugues del rei Diomedes
  Consistia a capturar a les vint egües de Diomedes, que menjaven carn humana. Hèrcules va partir amb un grup de voluntaris. Diomedes que va voler atacar a Hèrcules, però ell ho va matar llançant el cos d'aquest encara amb vida a les egües.
  L'heroi les va poder lligar al carro de Diomedes i les va portar a Micenes, on van ser regalades a Hera.
 • Aconseguir el cinyell de Hipòlita, la reina de les amazones
  Va ser obtenir el cinturó, a petició de Admeté, la filla de Eristeu.En una versió , Hipòlita s'enamorava de Hèrcules i li donava el cinturó voluntàriament.En una altra versió Hèrcules obtenia el cinturó segrestant a la germana de Hipòlita, Melanipa, i exigint el cinturó com a rescat, i alliberant-la després d'aconseguir-ho
 • Robar els ramats del gegant Gerió
  Fill de Crisaor i Calírroe. Era l’amor d’un gos de dos caps, germà del cèrber que es deia Ortro.
  Va ser matat per Hèrcules, quan ell li va robar el ramat de bous i vaques vermelles. Gerió el va perseguir a la recerca de la seva venjança però quan el sobrevolava el va matar disparant-li una fletxa enverinada amb la sang de l’hidra.
 • Els pomes del jardí de les Hespèrides
  Les Hespèrides eren filles d’Atles i Hèsperis.
  Vivien a l’extrem occidental del món, la seva missió era tindre cura del jardí dels déus, especialment de l’arbre de vida que produïa poem d’or. Hèrcules tenia que aconseguir les pomes i portar-se-les a Eristeu, ho va aconseguir després de matar al drac,més tard Atenea va retornar les pomes al jardí
 • Capturar el gos cèrber
  Era el guardià de les portes de l’infern.
  Era un gos gegantí de tres caps i cua de serp, es diu que la seva mossegada era verinosa.
  Hèrcules va tenir que lluitar amb ell i va guanyar-lo només amb la força dels seus braços.
 • FET PER:
  IRENE GARCIA FERÁNDEZ