Copacul

823 views

Published on

Published in: Business, Self Improvement
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
823
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
21
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Copacul

  1. 1. <ul><ul><li>Un tâmplar pe care l-am angajat să mă ajute la reparaţia unui grajd vechi tocmai termină prima zi de muncă grea . Fierăstrăul electric s-a stricat şi l-a făcut să piardă o oră de muncă, după care camionul lui vechi nu a mai vrut să pornească . </li></ul></ul>
  2. 2. I-am propus să-l conduc acasă şi pe drum a fost foarte tăcut . Dar, de îndată ce-am ajuns , mă invită să-i cunosc familia . Când ne îndreptam către uşă, a privit pentru un moment un mic copăcel din faţa casei , atingându-i vârfurile ramurilor cu ambele mâini.
  3. 3. Când s-a deschis uşa , s-a petrecut o transformare uimitoare . Faţa lui morocănoasă era plină de zâmbete . Şi-a îmbrăţişat copiii şi şi-a sărutat soţia . După aceea m-a acompania la maşină.
  4. 4. Când am trecut pe lângă copăcel , din curiozitate, l-am întrebat de ce a atins ramurile înainte de a intra în casă . &quot;Oh, este copacul meu de probleme &quot;, răspunse.
  5. 5. “ Ştiu că nu pot evita problemele la muncă , dar un lucru e sigur : problemele nu sunt pentru acasă , nu trebuie să o preocupe pe soţia mea şi nici pe copii . Aşa că pur şi simplu le atârn în copac în fiecare seară când ajung acasă şi le reiau dimineaţa când plec iar la muncă. ”
  6. 6. “ Ce e interesant ”, spuse surâzând , “ că dimineaţa nu mai sunt atât de multe cum îmi amintesc că am lăsat în copac cu o seară mai înainte. ”
  7. 7. TRIMITE ACEASTĂ PILDĂ CELOR CĂRORA LE DOREŞTI FERICIREA GÂNDEŞTE-TE LA ACEST LUCRU ŞI ÎI VEI FACE FERICIŢI PE CEILALŢI, ŞI MAI ALES PE TINE ÎNSUŢI

×