Lecia dagen bij de vogelbescherming

363 views
304 views

Published on

Bij de Vogelbescherming kunt u in de ruime winkel en het unieke terras met vogeltuin optimaal genieten van de Leica Sport Optics.
Ervaar de vele voordelen van het merk Leica in het topsegment van de markt. Naast verrekijkers en telescopen is Leica vooral beroemd als een van ’s werelds beste fotocameraproducenten. Tijdens deze dagen kunnen geinteresseerden dan ook kennis maken met de diverse topcamera’s als de vermaarde Leica M9 en 's werelds beste compactcamera de nieuwe Leica X1.
Ook is er een Photokina primeur te zien, de digiscope adapter voor de Leica X1. Hiermee maakt u in een handomdraai professionele opnamen door uw Leica telescoop!

Published in: Travel
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
363
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Lecia dagen bij de vogelbescherming

  1. 1. Bezoek de Leica dagen bij de Vogelbescherming Nederland Bij de Vogelbescherming kunt u in de ruime winkel en het unieke terras met vogeltuin optimaal genieten van de Leica Sport Optics. Ervaar de vele voordelen van het merk Leica in het topsegment van de markt. Naast verrekijkers en telescopen is Leica vooral beroemd als een van ’s werelds beste fotocameraproducenten. Tijdens deze dagen kunnen geinteresseerden dan ook kennis maken met de diverse topcamera’s als de vermaarde Leica M9 en 's werelds beste compactcamera de nieuwe Leica X1. Nederlandse Primeurs: Er is een Photokina primeur te zien, de digiscope adapter voor de Leica X1. Hiermee maakt u in een handomdraai professionele opnamen door uw Leica telescoop! Ook de nieuwe Leica Silverline verrekijkers zijn te bewonderen. Programma • De nieuwste modellen verrekijkers, telescopen en compact camera’s • Digiscoping demonstratie (digitaal fotograferen door de telescoop) • Mogelijkheid tot intekenen op de nieuwe Leica silverline verrekijkers • Gratis service check en reiniging van uw Leica optiek • Extra voorlichting door personeel van Leica • Kinderhoek met spelletjes en kleurplaten (Let op: niet bewaakt) Tijdens de Leica dagen zijn er diverse speciale aanbiedingen in de winkel van de Vogelbescherming. Ga naar de website voor meer informatie:  vogelbescherming.nl

×