• Like
Lecia dagen bij de vogelbescherming
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

Lecia dagen bij de vogelbescherming

 • 252 views
Published

Bij de Vogelbescherming kunt u in de ruime winkel en het unieke terras met vogeltuin optimaal genieten van de Leica Sport Optics. …

Bij de Vogelbescherming kunt u in de ruime winkel en het unieke terras met vogeltuin optimaal genieten van de Leica Sport Optics.
Ervaar de vele voordelen van het merk Leica in het topsegment van de markt. Naast verrekijkers en telescopen is Leica vooral beroemd als een van ’s werelds beste fotocameraproducenten. Tijdens deze dagen kunnen geinteresseerden dan ook kennis maken met de diverse topcamera’s als de vermaarde Leica M9 en 's werelds beste compactcamera de nieuwe Leica X1.
Ook is er een Photokina primeur te zien, de digiscope adapter voor de Leica X1. Hiermee maakt u in een handomdraai professionele opnamen door uw Leica telescoop!

Published in Travel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
252
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
1
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Bezoek de Leica dagen bij de Vogelbescherming Nederland Bij de Vogelbescherming kunt u in de ruime winkel en het unieke terras met vogeltuin optimaal genieten van de Leica Sport Optics. Ervaar de vele voordelen van het merk Leica in het topsegment van de markt. Naast verrekijkers en telescopen is Leica vooral beroemd als een van ’s werelds beste fotocameraproducenten. Tijdens deze dagen kunnen geinteresseerden dan ook kennis maken met de diverse topcamera’s als de vermaarde Leica M9 en 's werelds beste compactcamera de nieuwe Leica X1. Nederlandse Primeurs: Er is een Photokina primeur te zien, de digiscope adapter voor de Leica X1. Hiermee maakt u in een handomdraai professionele opnamen door uw Leica telescoop! Ook de nieuwe Leica Silverline verrekijkers zijn te bewonderen. Programma • De nieuwste modellen verrekijkers, telescopen en compact camera’s • Digiscoping demonstratie (digitaal fotograferen door de telescoop) • Mogelijkheid tot intekenen op de nieuwe Leica silverline verrekijkers • Gratis service check en reiniging van uw Leica optiek • Extra voorlichting door personeel van Leica • Kinderhoek met spelletjes en kleurplaten (Let op: niet bewaakt) Tijdens de Leica dagen zijn er diverse speciale aanbiedingen in de winkel van de Vogelbescherming. Ga naar de website voor meer informatie:  vogelbescherming.nl