digital
solutions
agency

agency credentials
47 Easey St, Collingwood 3066
(03 ) 9416 4665
info@inlight.com.au
why work
with us?

•	 We work as an extension of your team rather than as a service provider
•	 We have an exceptional des...
our
services

Digital strategy:

Social media:

Web solutions:

Mobile solutions:

•	 Digital planning & strategy

•	 Soci...
our
approach
to strategy

situation

Having a clear strategy is
essential for your business
to thrive in the digital age.
...
the
digital
ecosystem

m

cia

lm

e dia

blog

ine
o nl r tisi n
adve

g

ure
m

meas

community

p u bli c
relations

vi...
our
projects
Australia Post:
iOS & Andriod app
view project

The brief:
A Video Stamp lets you attach a personal
video message with you...
Carlton Draught:
Draught Pick iOS app
view project

The brief:
Draught Pick is a mobile game to play along
with live telev...
Carlton Draught:
Draught Pick iOS app
view project

The results:
•	 75,000 users
•	 1.3 million games played

“Draught Pic...
Nomi:
E-commerce website
view project

The brief:
NOMI is an e-commerce site that allows you
to customise furniture online...
MiiBrand:
Website, iOS & Andriod app
view project

The brief:
MiiBrand’s vision is to be the number
one destination in Aus...
MiiBrand:
Website, iOS & Andriod app
view project

The results:
•	 Fully commercialised
product
•	 45 premium retail
brand...
ahm:
Responsive website
view project

The brief:
ahm by Medibank is a re-branded personal
health insurance business, encom...
ahm:
Responsive website
view project

The results:
•	 Since launch in March
2013, ahm has achieved
sales 70% above target
...
ME Bank:
Social media strategy

The brief:
ME Bank were seeking a partner to help
them achieve their social media vision
o...
Just Car Insurance:
Facebook game

The brief:
We saw an opportunity for Just Car
Insurance to partner with Universal Pictu...
Just Car Insurance:
Facebook game

The results:
•	 Total fans 104,123
making Just Car
Insurance the largest
Australian ins...
Stockland:
iOS & Andriod app

The brief:
We were engaged by Stockland to develop
a mobile solution that would allow users ...
thank
you
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Inlight Media Digital Agency Credentials 2013

2,707

Published on

We are a Melbourne based independent digital solutions agency. Our passion for ideas and technology drives us to deliver the best possible solutions for our clients in the digital world.

We listen and work with you understand your business objectives and then we take a strategic approach to defining and executing digital solutions that meet your objectives and push the boundaries of innovation.

We specialise in digital strategy, social media, UX design, web development, mobile web development and iOS and Android app development.

Get in touch with us at http://inlight.com.au

Published in: Business, Technology
0 Comments
4 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total Views
2,707
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
179
Comments
0
Likes
4
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Inlight Media Digital Agency Credentials 2013

  1. 1. digital solutions agency agency credentials 47 Easey St, Collingwood 3066 (03 ) 9416 4665 info@inlight.com.au
  2. 2. why work with us? • We work as an extension of your team rather than as a service provider • We have an exceptional design and development team that builds to the highest standards • We use leading technologies that scale well and maximise performance and speed • We strive to develop a sound understanding of our your brand and your business objectives • We have a thorough understanding of how to develop effective campaign mechanics and leverage social media channels • We are experts at providing optimised experiences across all digital channels • We track performance against objectives and provide analytics and reporting to measure success and optimise channels • We are easy to work with and strive to deliver the best possible results for our clients agency credentials page 2
  3. 3. our services Digital strategy: Social media: Web solutions: Mobile solutions: • Digital planning & strategy • Social media strategy • Mobile web development • Campaign planning & strategy • Social media campaigns • Creative concepts & design • Social media app development • Community management • Social media analytics • Information architecture • UX design • iOS app development • Android app development • Database design & development • Application design & development agency credentials page 3
  4. 4. our approach to strategy situation Having a clear strategy is essential for your business to thrive in the digital age. We take a structured approach to helping you define and execute your digital strategy and measure success against your business objectives. optimise planning Review analytics Measure success Adjust & optimise Design Build Test Deploy Define objectives Priorities Timelines Budgets Stakeholders Internal analysis External analysis Data collection Listening Insights execution strategy Define strategy Present strategy Approve strategy agency credentials page 4
  5. 5. the digital ecosystem m cia lm e dia blog ine o nl r tisi n adve g ure m meas community p u bli c relations video website chat tic s se mark arch eti n g mobile so We help you develop and execute an integrated strategy with a focus on the channels that will most effectively achieve your business objectives. t te n on keting c r a a ly The digital ecosystem is complex to navigate. an e nt o p t i m is a ti o n agency credentials page 5
  6. 6. our projects
  7. 7. Australia Post: iOS & Andriod app view project The brief: A Video Stamp lets you attach a personal video message with your parcel. So you can say all the things you would if you were there in person. We were engaged by Clemenger BBDO to develop a custom iPhone and Android application. The solution: The solution works in the following way: • Stick a unique Video Stamp on a parcel • Send the parcel with Video Stamp • Download the iPhone or Android app and record a video message • The recipient scans the Video Stamp with any QR reader and watches the personalised video message agency credentials page 7
  8. 8. Carlton Draught: Draught Pick iOS app view project The brief: Draught Pick is a mobile game to play along with live televised footy, testing your true football instincts. We were engaged by Clemenger BBDO to develop a custom iPhone application. The solution: We developed a complete solution including: • Custom iOS application • Real-time integration with Champion Data • Location based services • Facebook and Twitter integration • POS offer redemption via application • Scalable hosting solution to handle peak periods of load during AFL games agency credentials page 8
  9. 9. Carlton Draught: Draught Pick iOS app view project The results: • 75,000 users • 1.3 million games played “Draught Pick has been a hit with CUB customers for years. Inlight’s expertise in delivering a technically complicated gaming platform covers everything from mobile and web application development through to scalable hosting and reporting. They are our go to team for anything high-tech where we need a quality outcome.” Daniel Zabinskas Technical Director, Clemenger BBDO agency credentials page 9
  10. 10. Nomi: E-commerce website view project The brief: NOMI is an e-commerce site that allows you to customise furniture online by selecting your size, shape, material and colour. We were approached by the founders to develop a leading e-commerce website that supported their vision from both a design and functionality perspective. The solution: We developed a custom ecommerce website that delivers a high quality and intuitive user experience. The website features: “Inlight were the ideal partner to collaborate with to develop NOMI. We set a number of technical challenges at the commencement of the project and at every opportunity Inlight met and exceeded our expectations. They are an extremely creative, innovative and capable group who strive to add value to every level of the project. ” Henry Gresson Director, NOMI • Clean and simple user interface • 3D image rendering • Social media integration • Integration with SASSU accounting software • Eway payment gateway integration agency credentials page 10
  11. 11. MiiBrand: Website, iOS & Andriod app view project The brief: MiiBrand’s vision is to be the number one destination in Australia for people to connect and engage with fashion brands. We worked with the MiiBrand team to help define and design the product from initial conception through to final launch. The solution: We planed, designed and developed the MiiBrand platform from the ground up. The final solution included: • Custom iOS application • Custom Android application • Responsive website • Location based services • Custom CMS for publishing campaigns • Custom analytics solution agency credentials page 11
  12. 12. MiiBrand: Website, iOS & Andriod app view project The results: • Fully commercialised product • 45 premium retail brands subscribed to the platform • 45,000+ sign ups “The Inlight team has demonstrated an outstanding capability to develop complex solutions across web and mobile. We couldn’t have asked for a better outcome in the development of our product and would not hesitate to recommend Inlight as a digital partner” Jeremy Fisher Director, MiiBrand • 30,000 + app downloads agency credentials page 12
  13. 13. ahm: Responsive website view project The brief: ahm by Medibank is a re-branded personal health insurance business, encompassing product, digital, and service redesign, targeting the low cost / low engagement market segments. We worked closely with the ahm team to build the ahm website as a core sales and service chanel. The solution: The final solution included: • Responsive website • Real-time integration with back-end systems • Paperless communications for members • Online service and claims portal agency credentials page 13
  14. 14. ahm: Responsive website view project The results: • Since launch in March 2013, ahm has achieved sales 70% above target and unsurpassed quarterly growth within the industry • Digital service redesign had lowered the cost to serve by 10% agency credentials page 14
  15. 15. ME Bank: Social media strategy The brief: ME Bank were seeking a partner to help them achieve their social media vision of becoming a true ‘socially connected business’. We responded to a Request for Proposal and were delighted to be selected as the best agency to guide and facilitate them on their social media journey. “Inlight Media helped us develop our social media strategy and put in place a best practice framework. Their support and strategic input has been hugely valuable. I highly recommend their service.” Scott Davison Digital Sales Channel Manager, ME Bank The solution: We developed and implemented a comprehensive social media strategy closely aligned to ME Bank’s business and marketing objectives. The strategy covered areas such as change management, content strategy, servicing strategy, governance and technology, training and reporting. agency credentials page 15
  16. 16. Just Car Insurance: Facebook game The brief: We saw an opportunity for Just Car Insurance to partner with Universal Pictures for the launch of Fast and Furious 6 so we proactively pitched a co-branded Facebook game. The solution: We designed and developed a Facebook game that allowed friends and fans to test their knowledge of the Fast and Furious film franchise by completing a series of trivia questions. It’s a ¼ mile race against other fans – the more questions you get right the quicker your time. agency credentials page 16
  17. 17. Just Car Insurance: Facebook game The results: • Total fans 104,123 making Just Car Insurance the largest Australian insurance community “The Fast & Furious 6 Facebook application developed by Inlight delivered some fantastic results. The app attracted a highly targeted audience, saw really strong levels of engagement and finally pushed us past 100k Facebook fans!” Barbara Durand Social Media Advisor, Just Car • 8,213 new fans • 4,150 email leads • 51,096 completed races • 4:51 seconds average time spent • 500,000+ trivia questions answered agency credentials page 17
  18. 18. Stockland: iOS & Andriod app The brief: We were engaged by Stockland to develop a mobile solution that would allow users to visualise what living in the Highlands estate would be like, as well as answering commonly asked questions about the community and its facilities. The solution: We developed an iPhone and iPad application that provides a self-guided tour of the Highlands community, and brings to life its features and benefits as well as upcoming plans. • Custom iPad application • Custom iPhone application • Custom Google Maps integration • Custom analytics solution agency credentials page 18
  19. 19. thank you
  1. A particular slide catching your eye?

    Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later.

×