JVHgames.comJVH exploitatie B.V.
JVHgames.com                               JVH exploitatie B.V.Master Games is de multi-gam...
JVHgames.com                         JVH exploitatie B.V.Cash SpinnerCash Spinner wordt gespeeld o...
JVHgames.com                       JVH exploitatie B.V.Simply Wild MysteryHet traditionele spel Simp...
JVHgames.com                        JVH exploitatie B.V.Joker PokerHet spel Joker Poker is gebasee...
JVHgames.com                         JVH exploitatie B.V.Wild ThingDe sensuele en wilde vrouw neem...
JVHgames.com                        JVH exploitatie B.V.Random OverdriveSpeel in een van de 2 basis...
JVHgames.com                        JVH exploitatie B.V.Super Stars wildEen echte multi liner die ...
JVHgames.com                        JVH exploitatie B.V.Gold ExpressDe goudkoorts slaat toe in Gold...
JVHgames.com                        JVH exploitatie B.V.Bonus DiceLaat de dobbelstenen maar rollen...
JVHgames.com                       JVH exploitatie B.V.Aanvalluuh!Ons Oranje is al weer in aantocht ...
JVHgames.com                        JVH exploitatie B.V.Joe MafiaFoxi the Gangster Girl is de vrou...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Master Games 4

827 views
791 views

Published on

Master Games is de multi-gamer in de Nederlandse horeca. Amusement met prijzen, het alternatief met perspectief op videoplatform met retro en innovatieve spellen.

Published in: Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
827
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Master Games 4

 1. 1. JVHgames.comJVH exploitatie B.V.
 2. 2. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Master Games is de multi-gamer in de horeca.Kansspel op videoplatform met retro en innovatieve spellen. Voor elk wat wils! Cash Spinner Simply Wild Mystery Joker Poker Wild Thing Random Overdrive Super Stars wild Gold Express Bonus Dice Aanvalluuh! Joe Mafia
 3. 3. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Cash SpinnerCash Spinner wordt gespeeld op de 3 rollenen een van de Cash Spinner bonusspellen.Op een winlijn of kris kras spelen, de prijzendraaien voor je ogen met de Cash Spinner.
 4. 4. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Simply Wild MysteryHet traditionele spel Simply Wild is hetuitgangspunt voor Simply Wild Mystery ophet Master Games platform. Een spel omwild van te worden met vele wild symbolen,diverse inzetmogelijkheden en nog meerkans op prijzen.
 5. 5. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Joker PokerHet spel Joker Poker is gebaseerd op debestaande populaire videopoker automatendie over de hele wereld in de casino’s staan.Het spelverloop is eenvoudig, maar blijftdoor het snelle, dynamische spelverloop ende hoge kans op prijzen lang boeien.Daarnaast zijn er een aantal zeer hogeprijzen te winnen op de hogere inzetten.
 6. 6. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Wild ThingDe sensuele en wilde vrouw neemt dehoofdrol in het spel en brengt niet alleen hethoofd van de speler op hol. Dezemysterieuze dame zorgt ervoor dat ook desymbolen in het spel wild worden en staatgarant voor succes.
 7. 7. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Random OverdriveSpeel in een van de 2 basisspellen,traditionele rollenspel en het 0/1 spel, bijelkaar en speel zo in het bovenspel depunten en een mystery prijs op detoerenteller en scheur als formule 1 coureurnaar de overwinning.
 8. 8. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Super Stars wildEen echte multi liner die met maar liefst 4rollen met 81 winlijnen en diverse mysteryprijzen helemaal wild is. Super Stars Wild iseen daverend spel voor de wilde supersterren onder de spelers.
 9. 9. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Gold ExpressDe goudkoorts slaat toe in Gold expresswaar in sneltreinvaart de punten bij elkaargespeeld worden op 5 winlijnen en 5 rollen.Met het dynamiet symbool wordt het spelhelemaal explosief en ligt het goud voor hetoprapen. Mits de juiste treinwagon wordtgekozen kunnen de goudstaven wordenmeegenomen.
 10. 10. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Bonus DiceLaat de dobbelstenen maar rollen en doe eengooi naar het geluk, nadat er voldoendepunten verdiend zijn in het basisspel. En metde juiste dobbelstenen verdubbelen deprijzen.
 11. 11. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Aanvalluuh!Ons Oranje is al weer in aantocht naar hetEK en in ‘the winning mood’! Met het spel‘Aanvalluuuuuh!’ kan deze ‘winning mood’worden geëvenaard. Laat de leeuw brullenen het overwinningslied klinken en ken hetgevoel van overwinning.
 12. 12. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Joe MafiaFoxi the Gangster Girl is de vrouw achter hetsucces en wild. Met het doelwit in het vizierkan het een schot in de roos zijn in dit doldwaze spel waar de buit in het basisspel enbonusspel te vinden is met de vele feature-en scattersymbolen.

×