Master Games 4
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Like this? Share it with your network

Share

Master Games 4

on

 • 955 views

Master Games is de multi-gamer in de Nederlandse horeca. Amusement met prijzen, het alternatief met perspectief op videoplatform met retro en innovatieve spellen.

Master Games is de multi-gamer in de Nederlandse horeca. Amusement met prijzen, het alternatief met perspectief op videoplatform met retro en innovatieve spellen.

Statistics

Views

Total Views
955
Views on SlideShare
955
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Master Games 4 Presentation Transcript

 • 1. JVHgames.comJVH exploitatie B.V.
 • 2. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Master Games is de multi-gamer in de horeca.Kansspel op videoplatform met retro en innovatieve spellen. Voor elk wat wils! Cash Spinner Simply Wild Mystery Joker Poker Wild Thing Random Overdrive Super Stars wild Gold Express Bonus Dice Aanvalluuh! Joe Mafia
 • 3. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Cash SpinnerCash Spinner wordt gespeeld op de 3 rollenen een van de Cash Spinner bonusspellen.Op een winlijn of kris kras spelen, de prijzendraaien voor je ogen met de Cash Spinner.
 • 4. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Simply Wild MysteryHet traditionele spel Simply Wild is hetuitgangspunt voor Simply Wild Mystery ophet Master Games platform. Een spel omwild van te worden met vele wild symbolen,diverse inzetmogelijkheden en nog meerkans op prijzen.
 • 5. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Joker PokerHet spel Joker Poker is gebaseerd op debestaande populaire videopoker automatendie over de hele wereld in de casino’s staan.Het spelverloop is eenvoudig, maar blijftdoor het snelle, dynamische spelverloop ende hoge kans op prijzen lang boeien.Daarnaast zijn er een aantal zeer hogeprijzen te winnen op de hogere inzetten.
 • 6. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Wild ThingDe sensuele en wilde vrouw neemt dehoofdrol in het spel en brengt niet alleen hethoofd van de speler op hol. Dezemysterieuze dame zorgt ervoor dat ook desymbolen in het spel wild worden en staatgarant voor succes.
 • 7. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Random OverdriveSpeel in een van de 2 basisspellen,traditionele rollenspel en het 0/1 spel, bijelkaar en speel zo in het bovenspel depunten en een mystery prijs op detoerenteller en scheur als formule 1 coureurnaar de overwinning.
 • 8. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Super Stars wildEen echte multi liner die met maar liefst 4rollen met 81 winlijnen en diverse mysteryprijzen helemaal wild is. Super Stars Wild iseen daverend spel voor de wilde supersterren onder de spelers.
 • 9. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Gold ExpressDe goudkoorts slaat toe in Gold expresswaar in sneltreinvaart de punten bij elkaargespeeld worden op 5 winlijnen en 5 rollen.Met het dynamiet symbool wordt het spelhelemaal explosief en ligt het goud voor hetoprapen. Mits de juiste treinwagon wordtgekozen kunnen de goudstaven wordenmeegenomen.
 • 10. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Bonus DiceLaat de dobbelstenen maar rollen en doe eengooi naar het geluk, nadat er voldoendepunten verdiend zijn in het basisspel. En metde juiste dobbelstenen verdubbelen deprijzen.
 • 11. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Aanvalluuh!Ons Oranje is al weer in aantocht naar hetEK en in ‘the winning mood’! Met het spel‘Aanvalluuuuuh!’ kan deze ‘winning mood’worden geëvenaard. Laat de leeuw brullenen het overwinningslied klinken en ken hetgevoel van overwinning.
 • 12. JVHgames.com JVH exploitatie B.V.Joe MafiaFoxi the Gangster Girl is de vrouw achter hetsucces en wild. Met het doelwit in het vizierkan het een schot in de roos zijn in dit doldwaze spel waar de buit in het basisspel enbonusspel te vinden is met de vele feature-en scattersymbolen.