Pac 2011 2012 per famílies

477 views

Published on

Projecte d'autonomia de centre de l'INS de Sentmenat

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
477
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
29
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Pac 2011 2012 per famílies

 1. 1. Institut de SentmenatPla d’autonomia de centre (PAC) 2011 2012
 2. 2. Institut de Sentmenat Pla d’autonomia 2011 2012• Treballem en diversos projectes d’innovació i millora.• El més important i que engloba tots el altres, és el PAC (Pla d’autonomia de centre )
 3. 3. Institut de Sentmenat Pla d’autonomia 2011 2012• Cada curs s’estableixen diverses estratègies, actuacions i activitats per tal de: millorar els resultats educatius. millorar la cohesió social.
 4. 4. Institut de Sentmenat Pla d’autonomia 2011 2012• Durant aquest curs, 1. Per tal d’aconseguir uns millors resultats educatius, continuarem treballant en:  la implementació del treball sobre les competències bàsiques,  l’ampliació de l’ ús de les noves tecnologies,  la promoció de projectes d’innovació didàctica,  l’ increment de l’ús del català  i la millora de la documentació i organització.
 5. 5. Institut de Sentmenat Pla d’autonomia 2011 2012mitjançant: la diversificació de metodologies didàctiques a l’aula,  competències bàsiques: per exemple, el treball a l’aula sobre diverses habilitats, descripció, esquema, resum exposició oral, aprendre dels errors...,  noves tecnologies, MODDLE...,  sistemes de treball cooperatiu, l impuls de projectes didàctics diversos: llengües estrangeres, Escola verda, Robòtica, Memòria històrica, Biblioteca de la vila, Pla de viatges d’anglès i de francès, Hort de Sentmenat....,
 6. 6. Institut de Sentmenat Pla d’autonomia 2011 2012 l’ increment de l’ús del català: treball de l’alumnat al Concurs de Nadal, Pla d’ acollida alumnat nouvingut..., i la millora de la documentació i organització: ampliació coordinació didàctica i organitzativa, implementació de diversos projectes i millora de la informació interna i externa del centre.
 7. 7. Institut de Sentmenat Pla d’autonomia 2011 20122. Per tal de millorar la cohesió social,continuarem treballant en:  la millora de la imatge del centre,  l’ impuls de les activitats extraescolars i complementàries,  la reducció del abandonaments,  la bona convivència, la millora en la informació, la comunicació, la implicació i integració de la comunitat escolar  i la millora dels hàbits de l’ alumnat.
 8. 8. Institut de Sentmenat Pla d’autonomia 2011 2012mitjançant: la millora de la imatge del centre: Jornada de portes obertes, ampliació de la difusió dels nostres projectes..., l’ impuls de les activitats extraescolars i complementàries: consolidació de l’Associació de pares i mares de la coral, impuls de la coral i del grup de teatre, dels grups d’ acroesport i del Pla d’esports i del Pla d’atletisme...,
 9. 9. Institut de Sentmenat Pla d’autonomia 2011 2012 la reducció dels abandonaments: implementació del nou Pla d’orientació..., la bona convivència, la millora en la informació, la comunicació, la implicació i integració de la comunitat escolar: consolidació del Pla de convivència, implicació de les famílies en el règim sancionador: reparació col·laborativa..., i la millora dels hàbits de l’ alumnat: consolidació del Concurs d’aules netes i de la brigada d’alumnat...,I amb moltes altres actuacions que tots junts fem!

×