ParàGrafs Desordenats 02

443 views
382 views

Published on

Activitat que consisteix a ordenar cinc paràgrafs de la llegenda que s'han desordenat.

Published in: Travel, Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
443
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

ParàGrafs Desordenats 02

  1. 1. Ordena aquests paràgrafs: Quan el drac va obrir la boca per menjar-se la princesa, va aparèixer Sant Jordi cavalcant dalt d’un cavall blanc. Va arribar el dia que el poble es va quedar sense bestiar. Els estables i les granges s’havien quedat ben buits. El drac, que tenia molta fam, matava i s’empassava tot el que trobava davant seu. La gent del poble, per tal que els deixés tranquils, cada dia li portava un parell d’animals. Primer va menjar-se els bens, després els porcs, més endavant les vaques, els bous, els cavalls... Quan el drac va veure la princesa es va posar d’allò més content. Els habitants de la vila, per evitar que el drac se’ls mengés a tots, van arribar a un acord.
  2. 2. El drac, que tenia molta fam, matava i s’empassava tot el que trobava davant seu. La gent del poble, per tal que els deixés tranquils, cada dia li portava un parell d’animals. Primer va menjar-se els bens, després els porcs, més endavant les vaques, els bous, els cavalls...
  3. 3. El drac, que tenia molta fam, matava i s’empassava tot el que trobava davant seu. La gent del poble, per tal que els deixés tranquils, cada dia li portava un parell d’animals. Primer va menjar-se els bens, després els porcs, més endavant les vaques, els bous, els cavalls... Va arribar el dia que el poble es va quedar sense bestiar. Els estables i les granges s’havien quedat ben buits.
  4. 4. El drac, que tenia molta fam, matava i s’empassava tot el que trobava davant seu. La gent del poble, per tal que els deixés tranquils, cada dia li portava un parell d’animals. Primer va menjar-se els bens, després els porcs, més endavant les vaques, els bous, els cavalls... Va arribar el dia que el poble es va quedar sense bestiar. Els estables i les granges s’havien quedat ben buits. Els habitants de la vila, per evitar que el drac se’ls mengés a tots, van arribar a un acord.
  5. 5. El drac, que tenia molta fam, matava i s’empassava tot el que trobava davant seu. La gent del poble, per tal que els deixés tranquils, cada dia li portava un parell d’animals. Primer va menjar-se els bens, després els porcs, més endavant les vaques, els bous, els cavalls... Va arribar el dia que el poble es va quedar sense bestiar. Els estables i les granges s’havien quedat ben buits. Els habitants de la vila, per evitar que el drac se’ls mengés a tots, van arribar a un acord. Quan el drac va veure la princesa es va posar d’allò més content.
  6. 6. El drac, que tenia molta fam, matava i s’empassava tot el que trobava davant seu. La gent del poble, per tal que els deixés tranquils, cada dia li portava un parell d’animals. Primer va menjar-se els bens, després els porcs, més endavant les vaques, els bous, els cavalls... Va arribar el dia que el poble es va quedar sense bestiar. Els estables i les granges s’havien quedat ben buits. Els habitants de la vila, per evitar que el drac se’ls mengés a tots, van arribar a un acord. Quan el drac va veure la princesa es va posar d’allò més content. Quan el drac va obrir la boca per menjar-se la princesa, va aparèixer Sant Jordi cavalcant dalt d’un cavall blanc.

×