• Like
ParàGrafs Desordenats 02
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

ParàGrafs Desordenats 02

 • 271 views
Uploaded on

Activitat que consisteix a ordenar cinc paràgrafs de la llegenda que s'han desordenat.

Activitat que consisteix a ordenar cinc paràgrafs de la llegenda que s'han desordenat.

More in: Travel , Education
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
271
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
1
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Ordena aquests paràgrafs: Quan el drac va obrir la boca per menjar-se la princesa, va aparèixer Sant Jordi cavalcant dalt d’un cavall blanc. Va arribar el dia que el poble es va quedar sense bestiar. Els estables i les granges s’havien quedat ben buits. El drac, que tenia molta fam, matava i s’empassava tot el que trobava davant seu. La gent del poble, per tal que els deixés tranquils, cada dia li portava un parell d’animals. Primer va menjar-se els bens, després els porcs, més endavant les vaques, els bous, els cavalls... Quan el drac va veure la princesa es va posar d’allò més content. Els habitants de la vila, per evitar que el drac se’ls mengés a tots, van arribar a un acord.
 • 2. El drac, que tenia molta fam, matava i s’empassava tot el que trobava davant seu. La gent del poble, per tal que els deixés tranquils, cada dia li portava un parell d’animals. Primer va menjar-se els bens, després els porcs, més endavant les vaques, els bous, els cavalls...
 • 3. El drac, que tenia molta fam, matava i s’empassava tot el que trobava davant seu. La gent del poble, per tal que els deixés tranquils, cada dia li portava un parell d’animals. Primer va menjar-se els bens, després els porcs, més endavant les vaques, els bous, els cavalls... Va arribar el dia que el poble es va quedar sense bestiar. Els estables i les granges s’havien quedat ben buits.
 • 4. El drac, que tenia molta fam, matava i s’empassava tot el que trobava davant seu. La gent del poble, per tal que els deixés tranquils, cada dia li portava un parell d’animals. Primer va menjar-se els bens, després els porcs, més endavant les vaques, els bous, els cavalls... Va arribar el dia que el poble es va quedar sense bestiar. Els estables i les granges s’havien quedat ben buits. Els habitants de la vila, per evitar que el drac se’ls mengés a tots, van arribar a un acord.
 • 5. El drac, que tenia molta fam, matava i s’empassava tot el que trobava davant seu. La gent del poble, per tal que els deixés tranquils, cada dia li portava un parell d’animals. Primer va menjar-se els bens, després els porcs, més endavant les vaques, els bous, els cavalls... Va arribar el dia que el poble es va quedar sense bestiar. Els estables i les granges s’havien quedat ben buits. Els habitants de la vila, per evitar que el drac se’ls mengés a tots, van arribar a un acord. Quan el drac va veure la princesa es va posar d’allò més content.
 • 6. El drac, que tenia molta fam, matava i s’empassava tot el que trobava davant seu. La gent del poble, per tal que els deixés tranquils, cada dia li portava un parell d’animals. Primer va menjar-se els bens, després els porcs, més endavant les vaques, els bous, els cavalls... Va arribar el dia que el poble es va quedar sense bestiar. Els estables i les granges s’havien quedat ben buits. Els habitants de la vila, per evitar que el drac se’ls mengés a tots, van arribar a un acord. Quan el drac va veure la princesa es va posar d’allò més content. Quan el drac va obrir la boca per menjar-se la princesa, va aparèixer Sant Jordi cavalcant dalt d’un cavall blanc.