Detalii Smart Trike - Tricicleta Recliner Stroller 4 in 1 NegruTricicleta Smart Trike Recliner Stroller 4 in 1 Denim, mode...
Smart trike   tricicleta recliner stroller 4 in 1 negru
Smart trike   tricicleta recliner stroller 4 in 1 negru
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Smart trike tricicleta recliner stroller 4 in 1 negru

162 views
141 views

Published on

http://idealbebe.ro/smart-trike-tricicleta-recliner-stroller-in-negru-p-14682.html
Tricicleta Smart Trike Recliner Stroller 4 in 1 Denim, modelul nou: la 6 luni are functiile unui carucior.
Treptat, se transforma intr-o tricicleta, pe masura ce micutul dvs devine independent.
Practic, Smart Trike Recliner 4 in 1 Stroller, creste odata cu copilul dvs!
* Tricicleta castigatoare de premii pentru inovatie, cu un design unic 4 in 1 este proiectata pentru a fi utilizata de copiii incepand cu varsta de 6 luni pana la aproximativ 36 luni, asigurand micutului dumneavoastra o plimbare sigura si confortabila.
* Scaunul reglabil dispune si de o pozitie de inclinare, permitandu-i bebelusului sa adoarma in timpul plimbarii. Spatarul este capitonat , aducand un plus de confort micutului somnoros.
* Sistemul "roata libera" va permite blocarea pedalei, atunci cand copilul este prea mic sa pedaleze
* Smart Trike Recliner este echipata cu o husa lavabila confortabila si cu o gentuta functionala de buna calitate.
* Manerul telescopic reglabil in mai multe pozitii pe inaltime reprezinta pentru parinte o solutie simpla de control al directiei tricicletei.
* Constructie integral din metal
* Roti din cauciuc dublu injectat

Published in: Self Improvement
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
162
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Smart trike tricicleta recliner stroller 4 in 1 negru

  1. 1. Detalii Smart Trike - Tricicleta Recliner Stroller 4 in 1 NegruTricicleta Smart Trike Recliner Stroller 4 in 1 Denim, modelulnou: la 6 luni arefunctiileunuicarucior.Treptat, se transformaintr-o tricicleta, pemasuracemicutuldvsdevine independent.Practic, Smart Trike Recliner 4 in 1 Stroller, cresteodata cu copiluldvs!* Tricicletacastigatoare de premiipentruinovatie, cu un design unic 4 in 1 esteproiectatapentru afi utilizata de copiiiincepand cu varsta de 6 lunipana la aproximativ 36 luni,asigurandmicutuluidumneavoastra o plimbaresigurasiconfortabila.* Scaunulreglabildispunesi de o pozitie de inclinare, permitandu-i bebelusuluisaadoarma intimpulplimbarii. Spatarulestecapitonat ,aducand un plus de confortmicutuluisomnoros.* Sistemul "roatalibera" vapermiteblocareapedalei, atuncicandcopilulestepreamicsapedaleze* Smart Trike Recliner esteechipata cu o husalavabilaconfortabilasi cu o gentutafunctionala debunacalitate.* Manerul telescopic reglabil in maimultepozitiipeinaltimereprezintapentruparinte osolutiesimpla de control al directieitricicletei.* Constructie integral din metal* Roti din cauciucdubluinjectat* Parasolar cu protectie UV reglabilsidetasabil, cu un imprimeu modern* Bara de sigurantadetasabila* Centura de siguranta* Suport frontal pentrupicioarepentrucopiii de varstamai mica (6-10 luni)* Suportsustinerepicioarepliabil (incepand cu 10 luni)* Pedale cu aderenta* Frana de piciorpentruparinte* Cos pentrujucariiGarantie 12 luniGreutatecolet: 9 kgGreutatetricicleta: 8 kg (cu accesorii)

×