Comparatives&superlatives ppt quiz2

396 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
396
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Comparatives&superlatives ppt quiz2

  1. 1. S u p e r l a t iv e s & C o mp a r a t iv e s
  2. 2. • The Giraffe is the _____ animal in the world.• Answer: tallest
  3. 3. • The sun is _______ than the oven. Answer: hotter
  4. 4. • Michael’s father is weak. My father is ________. Answer: stronger
  5. 5. • This book is only one dollar. It’s the ________ I can find. $1• Answer: cheapest
  6. 6. • A cheetah is ________ than a rat. Answer: faster
  7. 7. • London is the _______ city in England. $$$$$• Answer: most expensive
  8. 8. • The Sun is the ________ star in the solar system. Its temperature is 6.000 °C• Answer: hottest
  9. 9. • A tortoise is _________ than a cheetah.Answer: slower
  10. 10. • Antarctica is the _______ place on Earth.• Answer: coldest
  11. 11. • Gary is _______ than Tom. Gary TomAnswer: more intelligent
  12. 12. • The blue whale is the _________ animal in the world. Its length is 30 meters• Answer: largest
  13. 13. • The first coat is __________ than the second one. $$$$ $ Answer: more expensive
  14. 14. • Luisa’s hair is __________ than Ana’s hair. Luisa AnaAnswer: longer
  15. 15. • Elephants are the ________ land animals in the world.• Answer: biggest
  16. 16. • A giraffe is __________ than a panda. Answer: taller
  17. 17. • The Vatican City is the _______ country in the world.• Answer: smallest
  18. 18. E XT RAQUE S T I ON
  19. 19. • What is the eldest known civilization in the world?• Answer: Sumerian around 4.000 B.C.
  20. 20. T HE E ND

×