Het vervoer van de tram in barcelona stad

451 views

Published on

De Tyler groep Barcelona biedt essentiële informatie over de tram in Barcelona genaamd “El Tram). Barcelona’s trams gespot kunnen worden rondom de stad – ze zijn groen en wit en reizen op ongeveer dezelfde snelheid als een auto. Barcelona’s tram systeem lijkt te zijn van minder bekende of gebruikt dan de bus van metro-systemen. Nochtans, kan het een geweldige manier om rond de stad.

Tram Tickets
Het is mogelijk om te kopen een ticket voor de tram. Als alternatief kan je de tickets bekend als ‘Integratie Tickets’. Dit zijn de tickets die kunnen worden gebruikt op de metro, bus en tram in Barcelona. De meest waarschijnlijke van deze is dat u wilt kopen tijdens uw vakantie de T10. Dit ticket is geldig voor tien ritten op de metro, tram of bus en is geldig voor een langere periode. De T10 kan worden gekocht voor verschillende zones, maar als u enkel van plan bent om uw tijd doorbrengen in de stad Barcelona, moet u alleen om te kopen een ticket dat betrekking heeft op Zone 1 waar alle voornaamste toeristische attracties zijn gebaseerd...

Published in: Business
1 Comment
1 Like
Statistics
Notes
 • very well said.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
No Downloads
Views
Total views
451
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
1
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Het vervoer van de tram in barcelona stad

 1. 1. theTYLER GROUPexpat connections blog
 2. 2. HET VERVOER VAN DE TRAM IN BARCELONA STAD De Tyler groep Barcelona biedt essentiële informatie over de tram in Barcelona genaamd “El Tram). Barcelona’s trams gespot kunnen worden rondom de stad – ze zijn groen en wit en reizen op ongeveer dezelfde snelheid als een auto. Barcelona’s tram systeem lijkt te zijn van minder bekende ofgebruikt dan de bus van metro-systemen. Nochtans, kan het een geweldige manier om rond de stad.
 3. 3.  Tram Tickets Het is mogelijk om te kopen een ticket voor de tram. Alsalternatief kan je de tickets bekend als ‘Integratie Tickets’. Ditzijn de tickets die kunnen worden gebruikt op de metro, bus entram in Barcelona. De meest waarschijnlijke van deze is dat uwilt kopen tijdens uw vakantie de T10. Dit ticket is geldig voortien ritten op de metro, tram of bus en is geldig voor een langereperiode. De T10 kan worden gekocht voor verschillende zones,maar als u enkel van plan bent om uw tijd doorbrengen in de stadBarcelona, moet u alleen om te kopen een ticket dat betrekkingheeft op Zone 1 waar alle voornaamste toeristische attracties zijngebaseerd.
 4. 4.  De Tram Ticket Machines Als u het één ticket voor de tram koopt, kan dit worden gekocht bij de ticket machines die zich bevinden op elk tramhalte.De machines hebben een touchscreen en zijn beschikbaar in Engels, Frans, Spaans en Catalaans. U kunt een debet- of kredietkaart in de machines als munten. Het is belangrijk te onthouden dat de machines niet bank notes, accepteren zodat u moeten zult ervoor zorgen dat u een wijziging hebt (het niet hoeft te worden van de exacte verandering) als u wilt betalen met contant geld.
 5. 5. The Tyler Group barcelona tip: If you are travelling with a child of under 4 years, you will not need to buy them a ticket. Children under the age of 4 can travel on the trams for free. It may be worth having some form of evidence with you to prove the child’s date of birth, such as a photocopy of their passports.

×