MINISTRI
ZËVENDËSMINISTRI KABINETI
SEKRETARI I
PËRGJITHSHËM
STRUKTURA E MINISTRISË SË ZHVILLIMIT URBAN DHE TURIZMIT SKEMA ...
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Struktura e ministrisë së zhvillimit urban dhe turizmit ne shtetin shqiptar 2013 - ......

312
-1

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
312
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Struktura e ministrisë së zhvillimit urban dhe turizmit ne shtetin shqiptar 2013 - ......

  1. 1. MINISTRI ZËVENDËSMINISTRI KABINETI SEKRETARI I PËRGJITHSHËM STRUKTURA E MINISTRISË SË ZHVILLIMIT URBAN DHE TURIZMIT SKEMA 1 DREJTORIA E PËRGJITHSHME E ZHVILLIMIT URBAN DREJTORIA E ZHVILLIMIT TË TERRITORIT SEKTORI I PLANIFIKIMIT KOMB TË INTEGRUAR & STRATEGJIK SEKTORI I PLANIFIKIMIT RAJONAL & VENDOR DREJTORIA E KONTROLLIT TË TERRITORIT, STANDARTEVE & ANTIKORRUPSIONIT DREJTORIA E PËRGJITHSHME E ZHVILLIMIT TË TURIZMIT DREJTORIA E POLITIKAVE & PLANIFIKIMIT TË TURIZMIT SEKTORI I PLANIFIKIMIT TË TURIZMIT SEKTORI I ZHVILLIMIT TË PRODUKTIT SEKTORI I INFORAMCIONIT & STATISTIKAVE DREJTORIA E STANDARTEVE, CILËSISË & JETËSIMIT TË PRIORITETEVE SEKTORI I LIÇENCIMIT & STANDARTIZIMIT SEKTORI I MONITORIMIT & JETËSIMIT TË PRIORITETEVE DREJTORIA E PËRGJITHSHME E SHËRBIMEVE MBËSHTETËSE DREJTORIA E AUDITIMIT TË BRENDSHËM SEKTORI I ADMINISTRIMIT TË TOKËS SEKTORI I KONTROLLIT TË ZHV URB E ZON TUR & JETËS TË PRIORIT SEKTORI I LIÇEN, STANDART URB & ANTIKORRUPSIONIT DREJTORIA E NDËRT INFORM & LEGALIZIMIT SEKTORI I NDËRT INFORM & LEGAL SEKTORI I URB TË ZON INFORM DREJTORIA E SHËRBIMEVE URBANE & STREHIMIT SEKTORI I INFRASTRUKTURËS SEKTORI I BANESAVE SEKTORI I MBETJEVE TË NGURTA DREJTORIA E MARKETINGUT & PROMOCIONIT TURISTIK SEKTORI I MARKETINGUT SEKTORI I SHËRBIMEVE TURISTIKE DREJTORIA JURIDIKE DREJTORIA E SHËRBIMEVE TË BRENDSHME SEKTORI I BURIMEVE NJERËZORE SEKTORI I REDAKTIMIT GJUHËSOR & ARKIV - PROTOKOLLIT SEKTORI I SHËRBIMEVE TË PËRGJITHSHME DREJTORIA E KOMUNIKIMIT SEKTORI I TEKNOLOGJISË SË INFORMACIONIT SEKTORI I KOMUNIKIMIT DREJTORIA E FINANCËS SEKTORI I BUXHETIT & STATISTIKËS SEKTORI I PROKURIMEVE DREJTORIA E INTEGRIMIT, MENAXHIMIT TË FONDEVE IPA, PROJEKTEVE & FINANCIMEVE TË HUAJA SEKTORI I INTEGRIMIT & MENAXHIMIT TË FONDEVE IPA SEKTORI I KOORD & NDJEKJ SË PROJEKT & FINANCIMEVE TË HUAJA SEKTORI I FINANCËS
  1. A particular slide catching your eye?

    Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later.

×