APLIKIM	
  PËR	
  TRAJNIMIN	
  E	
  UDHËRRËFYESIT	
  TURISTIK	
  
	
  
INFORMACION	
  PERSONAL	
  
	
  
	
  

	
 ...
TRAJNIME	
  TURISTIKE/TË	
  TJERA:	
  

	
  

ZOTËRON	
  ANGLISHTEN?	
   	
  

	
  

	
  

GJUHË	
  TË	
  TJERA	
   	
  

...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Projekt Pilot për Trajnimin Intensiv për udhërrëfyes turistik

381 views

Published on

Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit në bashkëpunim me Qendrën për Edukim Ekonomik dhe Biznes njoftojnë çeljen e proçedurave të pranimeve për trajnimin intensiv për udhërrëfyes turistik.

Me anë të këtij trajnimi synohet konsolidimi i standardeve të shërbimeve turistike në këtë fushë.

Për të aplikuar, kandidati duhet të plotësojë formularin që mund të shkarkohet në faqen zyrtare të MZHUT www.turizmi.gov.al bashkangjitur këtij njoftimi.

Dosja që përmban formularin e aplikimit dhe gjithë dokumentacionin përkatës sipas formularit të lartëpërmëndur, përveçse do të dërgohet me e-mail në adresën info@turizmi.gov.al, duhet të dërgohet edhe me postë zyrtare në adresën e MZHUT-së, ose dorazi në Zyrën e Protokollit të kësaj ministrie, brënda orës 16.00, të datës 11 mars 2014.

Nga aplikantët, do të përzgjidhen 15 kandidatë për të ndjekur këtë projekt pilot. Kohëzgjatja e trajnimit do të jetë 4 javë, nëpërmjet të cilit do të plotësohen/përditësohen njohuritë për teknikat e guidimit profesional, trashëgiminë natyrore, kulturore dhe historike të Shqipërisë.

Trajnimi mundësohet nga Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit në bashkëpunim me Qendrën për Edukim Ekonomik dhe Biznes dhe është pa pagesë.

Kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen në një afat të dytë për datat e fillimit të trajnimit dhe vendndodhjen.

Për pyetje dhe sqarime të mëtejshme, ju lutemi t’i dërgoni në adresën info@turizmi.gov.al

Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit fton të interesuarit të bëhen pjesë e këtij proçesi. http://www.turizmi.gov.al/al/njoftime/njoftime-te-ministrise/njoftim-projekt-pilot-per-trajnimin-intensiv-per-udherrefyes-turistik

Published in: Travel
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
381
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
50
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Projekt Pilot për Trajnimin Intensiv për udhërrëfyes turistik

  1. 1.     APLIKIM  PËR  TRAJNIMIN  E  UDHËRRËFYESIT  TURISTIK     INFORMACION  PERSONAL               MBIEMËR:             EMËR:   DATËLINDJA:     VENDLINDJA:       ADRESA  E  PLOTË:     NUMËR  TELEFONI:     E-­‐MAIL:     ARSIMI     SHKOLLA  E  MESME:   UNIVERSITETI:             FAKULTETI:             DEGA:         1    
  2. 2. TRAJNIME  TURISTIKE/TË  TJERA:     ZOTËRON  ANGLISHTEN?         GJUHË  TË  TJERA           ARSYET  PERSE  PO  APLIKONI     PO     JO       (JO  MË  SHUMË  SE  100  FJALË):       LISTONI  EMRAT  E  AGJENCIVE       ME  TË  CILAT  KENI  BASHKËPUNUAR     SEGMENTET  TURISTIKË  NË  TË  CILAT       JENI  AKTIVIZUAR  (HISTORIK,  KULTUROR,     ETNOGRAFIK,  ETJ.)   DOKUMENTAT  QË  DUHEN  PARAQITUR:     *  DOKUMENT  IDENTIFIKIMI  (ID  OSE  PASAPORTË)     *  CURRICULUM  VITAE  (CV)   *  FOTOKOPJE  E  DIPLOMËS   *  REKOMANDIME  NGA  AGJENCI  TURISTIKE  DHE/OSE  SHOQATA  TË  GUIDAVE  TURISTIKE   *  DOKUMENT  QË  VËRTETON  GJUHËT  E  HUAJA  QË  ZOTËRONI         Formulari  i  Aplikimit  së  bashku  me  dokumentat  shoqëruese  duhen  dërguar  në  adresën   info@turizmi.gov.al  dhe  të  paraqiten  dorazi  ose  me  postë  në  adresën  e  Ministrisë,  Rr.   Abdi  Toptani    nr.  1,  Tiranë.   2    

×