Banerji Protocols - Botkanker 2

2,927 views
2,945 views

Published on

Published in: Health & Medicine
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
2,927
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2,135
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Banerji Protocols - Botkanker 2

 1. 1. Het Banerji protocol. Dehomeopatische behandeling van botkanker - osteosarcoma. Patiënt nr.6
 2. 2. Patiënt nr:6 Naam MLM Leeftijd 8 jaar Ziekteduur 5-6 maand Eerste consult 18.07.2003 Hoofdklacht zwelling linker knie Moeilijk om de knie te buigen Ziektegeschiedenis onbekend
 3. 3. Patiënt nr:6 X-Ray dated 05.06.2003 Op de röntgenfoto is een grote bottumor zichtbaar aan de binnen, achterzijde net boven de linker knie. De patiënt klaagde alleen over een ongevoelige harde zwelling boven de linker knie.
 4. 4. Patiënt nr:6 Slecht gedifferentieerde sarcomateuze laesie De weefsel pathologie laat een hoge graad sarcoom zien met veel weinig gedifferentieerde mitotische veranderingen. Regulier advies: onmiddellijke amputatie van het been boven de tumor. Om amputatie te voorkomen kozen de ouders voor homeopathisch behandelen.
 5. 5. Patiënt nr:6 Het Banerji protocol van homeopatische middelen 1. Symphytum off 200c, 2 doses per dag. 2. Calcarea Phos 3X, 2 tabletten per dag. 3. Carcinosinum 30c, een dosis om de andere dag. De patiënt is nu symptoomvrij en leeft zijn normale leven zonder enige medicatie voor de laatste 3½ jaar
 6. 6. Patiënt nr:6 X-Ray dated 16.12.2003 Op de röntgenfoto van een half jaar later zien we dat de tumor verdwenen is maar dat de botdichtheid nog te wensen over laat. De oppervlakte van het dijbeen is op de plek van de tumor nog niet geheel hersteld.
 7. 7. Patiënt nr:6 X-Ray dated 14.08.2004 Op de röntgenfoto van wederom 8 maand later is te zien dat het natuurlijk herstel- vermogen de botstructuur vrijwel hersteld heeft. Zonder gerichte, adequate homeopatische behandeling vindt een dergelijk herstel vrijwel nooit plaats.
 8. 8. Patiënt nr:6 X-Ray dated 25.08.2008 Op de röntgenfoto van 4 jaar later (!) zien we dat de genezing nog steeds houdt. De botstructuur heeft zich prachtig hersteld en genezen.
 9. 9. Patiënt nr:6 Alle x-foto’s bij elkaar Op de 4 röntgen- foto’s hiernaast ziet u nogmaals waartoe het zelfgenezende vermogen in staat is wanneer het op de juiste manier homeopathisch gestimuleerd wordt.
 10. 10. Het Banerji protocol bij botkanker.De patiënt is uitsluitend met homeopatische middelen behandeld volgens het vermelde Banerji protocol. De C.T. en MRI scans in deze PowerPoint zijn allen beoordeeld door reguliere deskundigen en authentiek bevonden.De tumor van deze patiënt is na 5 jaar nog steeds in remissie, de normale anatomische structuur van het bot is geheel hersteld. Door de homeopatische middelen is de onderliggende ziekte genezen en als reactie herstelt het lichaam zichzelf. De effectiviteit van de werking van homeopatische middelenwerpt ook in deze ernstige ziektevorm zijn duurzame vruchten af.

×