Your SlideShare is downloading. ×

Proces van het ontwerpen van een logotype (nl)

871

Published on

In een presentatie van een ontwerp laat ik de opdrachtgever in een boekje zien hoe ik tot dat ontwerp ben gekomen. Afweging, probeersel, afkeuring met de redenen daarvan, goedkeuring, waar heb ik op …

In een presentatie van een ontwerp laat ik de opdrachtgever in een boekje zien hoe ik tot dat ontwerp ben gekomen. Afweging, probeersel, afkeuring met de redenen daarvan, goedkeuring, waar heb ik op gelet tijdens het ontwerpen. Voordeel: zo kan ik een proces van enkele weken in een halfuur uitleggen. Het nadeel kan soms zijn dat de opdrachtgever het als een voorbeeldboekje ziet.

Published in: Design
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total Views
871
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. Wat gaat er voorafaan de presentatievan een logoaan de opdrachtgever
  • 2. Opdracht:Een huisstijl voor een nieuw bedrijf“Imagine home restyling”Een home restyler brengt kleine ingrepenin een bestaande inrichting aanwaardoor een huis dat te koop staat,sneller en onder betere conditieswordt verkocht.
  • 3. Werkwijze:associaties vinden met naam en/ofwerkzaamheden van het bedrijf;schetsen maken;bijpassend lettertype zoeken;onderzoek naar vorm;onderzoek naar kleur.
  • 4. Voorstel 2 is door de opdrachtgeveruitgekozen.De doelgroep zit zowelop de Nederlandse markt als de Franse,dus het visitekaartje is dubbelzijdig gemaaktmet twee adressen.

×