Advant dansk annonce. Etablering i USA?

189 views
171 views

Published on


Advant – den sikre vej til Silicon Valley
Søger din virksomhed udviklingsmuligheder i USA, skal det gøres rigtigt – første gang.
Der er et stort potentiale for skandinaviske teknologivirksom- heder, der tager springet til Silicon Valley - navne som Skype, ZenDesk og senest Podio taler deres tydelige sprog. Men der er også udfordringer. Etablering af de rigtige kontakter, identifice- ring af validerede leverandører og håndtering af bureaukrati kan koste tid, medføre risici og omkostninger.
Advant hjælper nordiske teknologivirksomheder med markeds- transitionen - fra strategisk positionering over operationel forret- ningsudvikling til formel etablering. Vores konsulenter har erfa- ring på ledelsesniveau, fra virksomheder som Apple, Navision, SAS Institute, Microsoft, HP, IBM m.fl. Herudover har flere selv etableret eller rådgivet start-ups som Speednames, FastPassCorp og Jobvite. Vi har fokus på konkret forretningsudvikling ikke passiv rapportering og vil tage personligt ejerskab i markedsføringen af din virksomhed.
Herudover, har Advant et bredt netværk i venturemiljøet, samt i innovationsmiljøerne omkring Stanford og Berkeley Universiteterne.
Har ovenstående din interesse, så kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan Advant kan understøtte dine ambitioner.
Kontakt Advant Tel.: San Francisco +1 415 715 4522 København +45 30 444 654 Mail: info@advant.us

Published in: Business
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
189
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Advant dansk annonce. Etablering i USA?

  1. 1. Advant – den sikre vej til Silicon ValleySøger din virksomhed udviklingsmuligheder i USA, skal det gøresrigtigt – første gang.Der er et stort potentiale for skandinaviske teknologivirksom-heder, der tager springet til Silicon Valley - navne som Skype,ZenDesk og senest Podio taler deres tydelige sprog. Men der erogså udfordringer. Etablering af de rigtige kontakter, identifice-ring af validerede leverandører og håndtering af bureaukratikan koste tid, medføre risici og omkostninger.Advant hjælper nordiske teknologivirksomheder med markeds-transitionen - fra strategisk positionering over operationel forret-ningsudvikling til formel etablering. Vores konsulenter har erfa-ring på ledelsesniveau, fra virksomheder som Apple, Navision,SAS Institute, Microsoft, HP, IBM m.fl. Herudover har flere selvetableret eller rådgivet start-ups som Speednames, FastPassCorpog Jobvite. Vi har fokus på konkret forretningsudvikling ikke passivrapportering og vil tage personligt ejerskab i markedsføringen afdin virksomhed.Herudover, har Advant et bredt netværk i venturemiljøet,samt i innovationsmiljøerne omkring Stanford og BerkeleyUniversiteterne.Har ovenstående din interesse, så kontakt os for en uforpligtendesamtale om, hvordan Advant kan understøtte dine ambitioner.Kontakt AdvantTel.: San Francisco +1 415 715 4522 København +45 30 444 654Mail: info@advant.us

×