Uploaded on

 

More in: Education
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
292
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
2
Comments
1
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Miriam Gascón Pelegrí
 • 2. E L BAI XM A E S T R A T del És una comarca nord del País Valencià, amb capital a Vinaròs. A lest limita amb la Mar Mediterrània. Al sud limita amb la Plana Alta i a linterior amb lAlt Maestrat, els Ports i toca la comarca aragonesa del Matarranya.
 • 3. VI NARÒS PLATJA"El Fortí", sestén des del moll fins a la desembocadura del Riu Seriol. És una àmplia platja de més de 800 m. de sorra daurada que es troba integrada a la ciutat, amb unes característiques que fan possible la pràctica de qualsevol esport nàutic .
 • 4. BN AL E ICRÓ PARATGES PUIG DE LA NAUEl Puig de la Nau és una petita muntanya que està situada al Nord del terme municipal de Benicarló, al costat del llit del barranc dAgua Oliva, el qual serveix de límit natural entre el territori de Vinaròs i el de Benicarló.
 • 5. PENÍSCOLAE l castell de P eníscola està situat en el punt més elevat del penyal de P eníscola . E l castell respon a un model de fortalesa-convent creat a T erra Santa i difós als països de lantiga C orona dA ragó per lorde del T emple, que j lhavia assaj a at al castell de M iravet a mitj an segle X I I .
 • 6. CASTELL DE CABRES P A R A T GE S -E l B ovalar: M icroreserva de F lora. -F ont del B oix : F ont romànica amb abeurador.-R iu C astell de C abres : A quest barranc discorre entre formacions muntanyenques i · un camí millenari que uneix a les poblacions anteriorment citades.
 • 7. S A NT M A T E U -P ont de la Jana: M icro reserva de F lora. -R acó del F rare: P aratge N atural M unicipal, que veiem a la foto.-Senderisme: Sant M ateu disposa de tres senderes de petit recorregut, discorren per vies de tradició històrica, com són la V ia A ugusta i els "assegadors".
 • 8. A L C A L À DE X I V E R T PLATGES-Platja de les Fonts: Té la peculiaritat que en ella emergeixen fonts daigua dolça. -Platja del Carregador: Situada en el centre dAlcosser. -Platja Romana: També oneja el distintiu de bandera blava.-Platja del Moro: Posseïx també el distintiu de bandera blava.
 • 9. GASTRONOMIA DE LA ZONA Dins de la cuina tradicional trobem un contrast valencià i mediterrani. Podem trobar les potes de porc, les pilotesdolces, la samfaina , feta amb pimentó, ceba o tomaca entre altres i que servix com a acompanyament de molts plats; també els caragols . Durant les festes patronals del mes de juliol, el típic és lapaella i lestofat . En la costa de Vinaròsexisteixen abundants i rics caladors que ofereixen gran varietats de peixos i mariscs.