Scansaas facebook businessaccelerator_no_ani_v1

257 views
233 views

Published on

Scansaas facebook businessaccelerator no animation

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
257
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • ScanSaaS FaceBook Business Accelerator gjør din bedrift i stand til å utnytte mulighetene som Facebook gir deg for økt salg, service og merkebygging av din bedrift. Antall selskaper som oppnår virkelige resultater med sosiale medier er økende. Over halvparten av alle markedsførere sier de bruker sosiale medier som en del av deres kampanjer og bruken av markedsførings ressurser på sosiale medier er økende. Muligheten er der for din bedrift å bli involvert i konversasjonen som foregår i sosiale medier (som allerede foregår uten at du er der? ). Den eneste forskjellen er at hvis du ikke er der, vil du gå glipp av potensielle kunder, nysalg muligheter på dine kunder og økt merkevare kjennskap.ScanSaaS hjelper deg å nå ditt potensial innen sosiale medier.ScanSaaS har utviklet produktet Facebook Business Accellerator, som hjelper din bedrift med å etablere seg på Facebook.
 • Bruker bedrifter Facebook? Hvis man tar et raskt overblikk over bedrifter som bruker Facebook finner man raskt ut at mange gjør dette. Ikke nok med det, man finner lett store bedrifter og organisasjoner som har sosiale medier og Facebook sentralt plassert på sine nettsider. I denne sliden har vi noen ganske tilfeldige utvalsgte eksempler. Hvis du gjør en slik undersøkelse selv, so vil du finne det samme.Gjør de dette uten å ha en grunn til å gjøre dette? Facebook og sosiale medier som fenomen har for lengst passert punktet der det kan beskrives som en døgnfluge. Bruk av sosiale medier gir effekt. Det er en ny kanal for dialog og konversasjon.Sosiale medier og Facebook gir nå nye muligheter til å innovere og skape nye forretningsmodeller. Det understøtter nye trender som mobil bruk og «consumeraisationof it». Vi kan like det eller ikke, men Facebook har nok kommet for å bli. Du har valget om å ta det i bruk eller ikke. Ignorering av sosiale medier er neppe en god ide.
 • Sosiale medier er nytt. Det er de for de aller fleste av oss. Utviklingen går også rivende i forhold til hva sosiale medier brukes til. Vi ser mange eksempler på kraften i sosiale medier når de tas i bruk. Den arabiske våren er et eksempel. Bruk av sosiale medier har vært viktige verktøy i velte totalitære regimer i den Arabiske verden. Så over til noen eksempler hentet fra næringslivet. I tabellen ovenfor står resultatene av en undersøkelse som er foretatt av organisasjonen «Social Media Magic University» i USA. I USA har utbredelsen av sosiale medier for bedrifter kanskje kommet lengst. Her er en oversikt over hva som rapporteres tilbake av resultater for bruk av sosiale medier. Her berører noe av kjerne av bruken av sosiale medier. Fellesnevneren er at sosiale medier er med på å øke salget!
 • For å lykkes med sosiale medier, så lønner det seg å ha en systematisk tilnærmelse. På mange måter gjelder mye av det samme for Sosiale medier, som for nettsted. Uten plan og struktur, blir resultatene dårligere. Vi har delt det opp i 5 delområder:Lag en strategi: Sett deg mål for hva du ønsker å oppnå. Ønsker du økt salg? Ønsker du bedre kundeservice? Ønsker du en enhetlig profil for din virksomhet? Vi du bruke PR/Reklame midler på Sosiale medier? Vi du være med på Hypen? Vil du fremstå som en organisasjon som virker fremtidsrettet? Still deg spørmålene, og sett opp en enkel strategi.Etabler tilstedeværelse: Hvis du ikke er på Facebook, så må du nødvendig hvis etablere en tilstedeværelse. Her er det i Første rekke Facebook Sider som er relevant for bedrifter.Utvid rekkevidden: Du trenger å koble deg opp mot dine samarbeidspartnere. Likes, tags etc. Søk relevante kontakter. Send relevante meldinger. Hold kvalitet på kontaktene.Dyrk relasjoner: Du må regne med en innsats for å dyrke relasjonene. Jobb smart her, ellers så kan det bli en stor tidstyv.5 Grundig vedlikehold: Hold dine sosiale medier oppdatert. På samme måte som for websider, så blir informasjon svært fort utdatert. Fordelen med sosiale medier er at dette er forholdsvis lett og lite tidskrevende.
 • Din bedrift er unik. Din industri og din bransje kjennetegner deg. Vi hjelper deg med å hamre ut en strategi som passer for deg. Vi hjelper deg med å sette opp strategien, og hva som skal til for å gjennomføre målsettingen. Vår erfaring gjør at vi blir din sparringpartner i å finne en strategi som passer din bedrift.
 • Grunnsteinen i Facebook for din bedrift er din unike facebook side. På mange måter kan dette sammenliknes med en hjemmeside, men den er på Facebook. Din grafiske profil, og merke gjenkjenning kan vi da gjenskape på din Facebook side. Vi legger opp de side elementene som du definerer som viktige, og lager linker og andre ressurser til steder dø ønsker å sende trafikk fra din side.
 • Vi lager en Velkommenside på din Facebook side. Dette blir som «hjemmeside» på ditt nettsted. Hovedportalen for din tilstedeværelse på Facebook. Dette er en komprimert og fokusert portal som fungerer som en mini hjemmeside. Dette er på mange måter førsteinntrykket på din Facebook side, og det er viktig at denne utformes i forhold til hva din strategi er. Her kan du presentere produkter, servicemuligheter etc.
 • Facebook er et sted med stor trafikk. På mange måter funger den som en søkemotor. På Facebook er det korte meldinger og raske svar som gjelder. Det kan kanskje bli litt «konkurranse» mellom ditt nettsted, og din Facebook side? Løsningen på dette er å integrer Facebook med ditt nettsted. Da får det beste av to verdener. Dine nettsted besøkere kan se at du er på Facebook og følge deg der. De som finner deg på Facebook kan følge ditt nettsted. Du får trafikk begge veier. Facebook er med å generere trafikk til ditt nettsted, som vanligvis inneholder mer informasjon om din bedrift med produkter og tjenester. Kombinasjonen gir deg mer avkastning.
 • Du kan også få avanserte applikasjoner på Facebook. Eksempel på dette er video. Det er knapt noen grenser for type applikasjoner du kan etablere på Facebook. Mange bedrifter dupliserer nå sine forretningsprosesser de allerede har etablert på sitt nettsted med en Facebook versjon. Fe. Eks. bestillingssystemer, butikkløsninger etc.ScanSaaS her et tett samarbeid med det indiske programvarehuset Gateway TechnoLabs. De utvikler avanserte Facebook applikasjoner på internasjonalt toppnivå. Kom med dine ideer og behov, og vi kan lage en løsning.
 • GatewayTechnolabs (GTL)har laget en rekke applikasjoner for ledende internasjonale aktører. De besitter spiss/kjernekompetanse på området. De har en betydelig erfaringsbase som kommer deg til nytte når du vil lage avanserte applikasjoner. GTL kjennetegnes også med en avansert leveransemodell som fungere i global målestokk. Leveransekvalitet er nøkkelordet for deres forretningsfilosofi. ScanSaaS står for lokal kundekontakt, prosjektledelse og øvrig koordinering. Kombinasjonen lokal forankring og global sourcing gir deg konkurransedyktige løsninger.
 • Facebook er et effektivt annonsemedium! Markedsfører er virkelig i ferd med å finne ut av dette. Rapporter fra USA er entydige i denne sammenhengen. Facebook «sjeler» annonsemidler fra tradisjonelle media. Det er en grunn! Facebook gir deg enkel og billig annonsering med sterk lokal forankring, og utvalg til målgrupper.
 • Her eksempel på noen sider som vi har laget. Vi jobber mye med kunder som stiller store krav til grafisk utforming kommunikasjon. Dette er kunder som har oppnådd målbare resultater av sine Facebook sider. For eksempel Kartfestivalen, merket økt interesse og forbedret forhåndssalg av billetter som et resultat av facebook sider og nettsted med tett integrasjon.
 • Vi har laget produktet i to kategorier. Nivå 1 og Nivå 2Facebook Business Accelerator Nivå 1. Passer til de som ikke er på Facebook i dag."Kom om bord tilnærming" med oppsett av basisfunksjoner i Facebook og enkel integrasjonmed hjemmeside. Dette er en startpakke som gjør at du kommer i gang med Facebook for dinbedrift.Facebook Business Accelerator Nivå 2For deg som allerede er på facebook og er klar til å ta neste steg. Du er klar for profilering og egen"Velkommenside" med dit grafiske uttrykk. Du ønsker å se på mulighetene for annonsering.Du vil øke din rekkevidde med å ha en høyere aktivitet for å bli synlig. Du vil satse på å nå nye og eksiterende kunder via Facebook. 
 • Hvorfor skal du velge ScanSaaS? Vi er sertifisert innen sosiale medier, og har kompetanse på hvordan hjelpe bedrifter til å utnytte sosiale medier. Vi har forretningsforståelse, og kan hjelpe deg å forretningsutvikle på området for sosiale medier. Vi har en systematisk tilnærming, og benytter ledende verktøy og teknikker for å gi den en løsning som du blir fornøyd med.
 • ScanSaaS FaceBook Business Accelerator gjør din bedrift i stand til å utnytte mulighetene som Facebook gir deg for økt salg, service og merkebygging av din bedrift. Antall selskaper som oppnår virkelige resultater med sosiale medier er økende. Over halvparten av alle markedsførere sier de bruker sosiale medier som en del av deres kampanjer og bruken av markedsførings ressurser på sosiale medier er økende. Muligheten er der for din bedrift å bli involvert i konversasjonen som foregår i sosiale medier (som allerede foregår uten at du er der? ). Den eneste forskjellen er at hvis du ikke er der, vil du gå glipp av potensielle kunder, nysalg muligheter på dine kunder og økt merkevare kjennskap.ScanSaaS hjelper deg å nå ditt potensial innen sosiale medier.ScanSaaS har utviklet produktet Facebook Business Accellerator, som hjelper din bedrift med å etablere seg på Facebook.
 • Scansaas facebook businessaccelerator_no_ani_v1

  1. 1. Er bedrifter på Facebook?Ja, det er mange selskaper som allerede utnytte sosiale medierStatoil, Norway country portal, BMW, Manchester United.De har sosiale medier integrert på hjemmesidene deres. Gjør dedette på en feil måte?Ta en titt rundt. Stadig flere bedrifter utnytter mulighetene somfinnes i sosiale medier
  2. 2. Hvem bruker sosiale medier og til hva?Dette er en ny kanal for de fleste… 86% av gründere, ledere og fagfolk bruker sosiale medier i markedsføringen Men 72% har deltatt i noen måneder eller mindre BRUKERUNDERSØKELSE Sosiale medier gir resultater både for erfarne brukere og nybegynnere. se tabell for % resultat
  3. 3. 5-trinns prossess Uavhengig av bransje, alle vellykkede gründere, ledere og fagfolk følger denne 5-trinns prosessen for å generere økt avkastning for deres virksomhet 2 Keep your eye on the prize 1 Øke eksponeringen  Støtter dine produkter og tjenester  Opprett ny virksomhet ved å konvertere søkere til prospekter 3  Forsterk troverdigheten og behold kunder  Forbedre søkemotorsynlighet Utvid rekkevidden  Lag strategiske partnere  Identifisere og rekruttere påvirkere5  Vær en industrileder – ikke en tilhenger  Få budskapet ut til mange på en hurtig måte 4
  4. 4. Facebook Businesses AcceleratorDette leverer vi 1. STRATEGI Vi gjør rede for en strategi sammen med deg – skreddersydd og fokusert for din virksomhet  Lag en strategi for din Facebook-side for bedrifter  Opprett en Facebook-side  Integrer med ditt nettsted  Forsterke merkevaren din med egne skreddersydde faner på din side  Annonser og motta kvalifiserte salgsøyemed  Utvid din rekkevidde og gjør din kundeinteraksjon bedre
  5. 5. Facebook Businesses AcceleratorDette leverer vi 2. DESIGN Vi lager Facebook-side med din visuelle profil aa som integreres med ditt nettsted
  6. 6. Facebook Businesses AcceleratorDette leverer vi 3. VELKOMMENSIDE Vi lager Facebook velkommenside med din aa bedrifts grafiske profil
  7. 7. Facebook Businesses AcceleratorDette leverer vi 4. INTEGRASJON Vi integrerer Facebook med ditt nettsted og skaper aa mer trafikk
  8. 8. Facebook Businesses AcceleratorDette leverer vi 5. FACEBOOK APPS Vi lager Facebook apps – Video aa
  9. 9. Facebook Businesses AcceleratorDette leverer vi 6. AVANSERTE APPS Vi lager avanserte Facebook Apps – Partnere med aa Gateway TechnoLabs
  10. 10. Facebook Businesses AcceleratorDette leverer vi 7. FACEBOOK ADS Vi hjelper deg med å lage Facebook annonser aa for å øke salget ditt
  11. 11. Facebook Businesses AcceleratorDette leverer vi SHOWCASE Facebook sider vi har lagetaa
  12. 12. Facebook Business AcceleratorProduktnivådetaljer NIVÅ 1Dette er løsningen for deg som ikke er på Facebook. En«kom ombord» tilnærming. Oppretting av alle basisfunksjoner på Facebook og en enkel integrasjon medditt nettsted. Dette er en startpakke som gir deg og dinbedrift mer oppmerksomhet og kunnskap rundtFacebook. NIVÅ 2Løsningen er for deg som allerede er på Facebook ogsom er klar for neste trinn. Vi er klare for å oppdateredin profil med egne velkommensider og forsterketpresentasjon av din grafiske profil. Du er klar for åbegynne å utnytte Facebook-annonser. Du vil utviderekkevidden og aktiviteten for din bedrift ved å væremer synlig i elektroniske medier. Du vil bruke Facebooktil å få nye kunder og forbedre dinkundekommunikasjon Du har allerede implementert deler av innholdet som finnes i nivå 2? - Ingen problem. Vi analyserer din sak, og vil tilpasse tilbudet til din nåværende status og nå en oppdatert pris for prosjektet.
  13. 13. Facebook Businesses AcceleratorVi er motiverte for å hjelpe deg å dra nytte avsosiale medier Sertifisert til hjelp og rådgivning Ressurser med utvidet bedriftkunnskap og erfaring Systematisk tilnærming Rammeverk – bruker markedsledende verktøy og metodikk www.scansaas.com
  14. 14. Få Facebookside nå!www.scansaas.no+47 922 19 765post@scansaas.com

  ×