Tune Talk Sim Kad Ajaib

410 views
252 views

Published on

http://bit.ly/rahsiaprepaid

Rahsia Bagaimana Telefon Anda Sebagai Aset
untuk Jana Pendapatan Secara Aktif atau Pasif
setiap bulan.
Untuk Laporan PERCUMA.

http://bit.ly/rahsiaprepaid

Sebarang Masalah Add Saya di Facebook
Ahmad Tarmizi
https://www.facebook.com/hajimdisa

Published in: Self Improvement
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
410
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Tune Talk Sim Kad Ajaib

  1. 1. Aku hairan rakyat Malaysia yang guna telefon ada dalam 34 juta. Yang pendatang asing lagi yang guna telefon. Cuma tak tahulah berapa. Aku tak kira.Siapa yang rajin kira.
  2. 2. Yang tu duduk Malaysia. Sekarang ni sim kad ajaib ni dah kembang ke Thailand. Bos besar bagi tau mana Air Asia Landing-Kad Ajaib ni akan disebarkan. Aku juga hairan nak pakai Kad Ajaib ni modal hanya RM80. Apa mahal????
  3. 3. Kalau mahal anda wajib buat kerja sampingan untuk tambah pendapatan. Dengan RM80 ni Kad Ajaib ni bagi aku ni: 1. Insurant cover RM100,000 kalau aku hanya top up minima RM30 sebulan tapi aku top up sebulan dalam RM60 lebih jadi tak ada masalahlah. 2. Dapat kumpul mata untuk tiket kapal terbang PERCUMA, telefon PERCUMA, package umrah PERCUMA, melancong PERCUMA dan macam2 lagilah PERCUMA. Kumpul mata ni tak ada expired. Biar betul? Selalunya aku top up RM100 dapat sms free, call free dan lain2 free aje. Aku guna telefon dah 15 tahun. Jadi RM100 x 12 bulan=RM1200. RM1200 x 15 tahun=RM18,000
  4. 4. Banyaknya aku dapat PERCUMA. Aku tak ada semua hang dapat ni. Sim kad ajaib ni bagi aku ni aje tiap2 21hb bulan tetap.3 kali sebulan adalah dapat gaji aktif.Aku kerja lebih dapatlah lebih. Yang aku hairan kad Ajaib ni gila atau apa setiap kali orang top up aku dapat komisen.Top up bukan dekat aku.Details pula 2. RM5 aku dapat 15 sen.RM10 dapatlah RM1.10.RM30 dapatlah RM3.30.Tak ada kerjakah dok bagi komisen 15 sen ni.Kalau seorang tak apalah tapi sekarang ni hanya 1% aje dalam 180, 000 orang yang ada sim
  5. 5. kad ajaib.Lagi 99% aku tak tahulah kenapa tak mau Kad Ajaib. Woi hang gilakah bila nak kaya macam ni untung.Apa yang ajaibnya Kad yang ni????Betul juga ya. Tapi hang kenal Bill Gate. Seluruh dunia kenal dia.Kalau tak kenal mesti tak ada facebook atau tak ada komputer.Hang tau seluruh dunia dia orang kaya kedua.
  6. 6. Jadi siapa nombor satu????? Hang buka website nihttp://www.forbes.com/billionaires/list/ Orang paling kaya didunia ialah Carlos Slim Helu & family
  7. 7. Nak sebut nama pun tergeliat.Hang tau dia bidang apa??Telekomunikasi.Hang yang kata untung 10 sen 20 sen tu. Bisnes dia kat mexico aje boleh potong Bill Gates yang bisnes seluruh dunia. Hoi hang cerita pasal duit orang yang dah kaya.Aku nak makan pun cukup2 syarat aje.Sebab 2 aku bagi tau suruh hang guna kad ajaib ni.Modal RM80.Kalau aku nak tipu hang dengan banyak ni tak kaya akulah. Ala malaslah.Tunggu gajilah. Tanya suami/isteri dululah. Aku pikir dululah. Malaslah aku nak bisnes, bukan pandai pun.Hang bolehlah.
  8. 8. Aduh banyaknya alasan hang. Hang dah kawin.Bini hang guna telefon.Macam aku kira kat hang tadi RM18,000 dalm masa 15 tahun hang rugi top up aje, seduit pun tak dapat.
  9. 9. Cuba hang pikir RM18,000 hang bayar dapat 6%.Dalam RM1100 rebet tunai kat hang.Cuba hang pikir, sapa dalam dunia ni tak guna telefon.Berapa biliion dah rugi bayar bil aje.Anak2 hang.Jiran hang.Abang hang.Kakak hang.oo tak ada kakak ya.Cuba hang senarai sapa kawan2 yang yang dekat2 guna telefon.Kira berapa dan hang darap RM18,000.Yang aku cerita tunai hang dapat 6% daripada orang to up.Aku ada rahsia orang top up aku dapat 26% Contoh RM100 aku dapat RM26 tiap2 bulan. Setahun RM312.Sepuluh tahun RM3120.
  10. 10. Kalau aku ada kawan 10 kawan yang guna kad ajaib nidan kawan aku juga buat yang sama dan top up setiap bulan
  11. 11. hanya RM60.Dapatlah RM8040 setiap bulan pencen aku.Jadi hang dah berapa juta dah dapat.??? Maaflah aku ni baru aje buat.Aku pun tak boleh nak tunjuk kat hang statement aku.Rahsia.Aku tunjuk orang Melayu rakyat Malaysia yang dah berjaya.
  12. 12. Yang 2 dah lapuk ni yang baru daripada Iron Lady sim kad ajaib aku.RM115 pencen mamat ni.
  13. 13. 3 tahun saya mengembangkan perniagaan tunetalk ini, selepas itu sekarang saya telah menikmati pasif income dengan pendapatan mencecah RM115,000 pada bulan lepas, tetapi itu belum menakjubkan lagi, yang lebih hebat, sekiranya saya meninggal hari ini, isteri saya akan mewarisi satu pendapatan yang telah saya usahakan semasa saya hidup. Rakan2 semua, semua usaha anda didalam tunetalk toneexcel ini sebenarnya bukan hanya untuk diri kita sahaja, tetapi kita akan mewariskan satu bentuk kemudahan kewangan supaya mereka tidak merempat dan meminta-minta dikemudian hari. Hidup anda sangat bernilai dihati orang yang anda sayangi. Teruskan usaha yang sangat bermakna ini. Saya sangat yakin anda boleh !
  14. 14. Adakah anda yakin yang pekerjaan anda sekarang boleh meninggalkan duit pencen kepada waris anda tidak kurang dari RM10,000 sebulan?? Fikir dan renung dalam-dalam mata isteri/suami dan anak2 anda semua..tanya pada diri sendiri..boleh ke tak boleh? Kalau rasa tak boleh tu..better bertindak krg..kami akan tunjuk cara2 nakkan duit pencen..anda tentukan berapa banyak yg anda mahu? Aduh penatlah aku taip. Hang tak mau ambik juga kad ajaib aku.Kalau hang nak PMlah aku tanya macam mana. Bukan kena bayar dan aku pun tak marah.
  15. 15. Encik saya malulah nak buat, ni jawapannya adik Hakimi 13 tahun.
  16. 16. Tak yakinlah, cuba tengok uncle ni Tak pandai cakap, orang bisu pun boleh buat
  17. 17. Apa lagi alasan tak boleh buat? Sebab anda orang Melayu macam saya tak suka berbisnes. Kenapa saya kerja keras kerana saya sedar saya bukan anak orang kaya.
  18. 18. Ikhlas Dari Lt Kdr Ahmad Tarmizi TLDM (Bersara) Seri Manjung, Perak nast_kreatif@yahoo.com https://www.facebook.com/hajimdisa Terima kasih kepada semua rakan-rakan di dalam Group Tertutup Extra Income 21 Haribulan Ni adalah sumber daripada rakan-rakan semua yang saya dari seluruh Malaysia tidak kira bangsa dan agama.

×