Max Email

399 views
362 views

Published on

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
399
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Max Email

  1. 1. Max Еmail е мощна, интернет базирана платформа за управление на функциите, които ви позволяват лесно да управлявате Вашата марка. Софтуерът предлага една от най – напредналите платформи за доставка на електронна поща на разположение днес. LOGO
  2. 2. Някои от стандартните прилагани функции са: Персонализация – автоматично задаване да експортира в текста имена или имейли от предварително зададен документ; Сегментиране на IP адресите; Анти СПАМ система; Предотвратяване на Junk мейли; Показва броя на изпратените кампании до сега за дадена фирма.
  3. 3. Max Email платформата включва инструменти, предназначени да Ви помогнат да се определят точните данни за доставени, прочетени и препратени кампании.
  4. 4. Max Email Ви изпраща подробен отчет за всеки изпратен мейл и последвалото го действие, като например: - Колко човека са получили мейла; - Колко човека са го получили и прочели; - Колко човека са го получили, но не са го прочели; - Колко и кои имейли са невалидни; - Колко човека са го отворили и последвали линка; - Колко човека са го препратили на други хора; - Колко човека са се отказали директно, чрез линка от получаването на мейлите.
  5. 5. Имейл - маркетингът се базира на технологията на електронната поща. При добавяне на имейл към своя маркетингов микс, Вие харчите по – малко време, пари и ресурси в сравнение с традиционните пазарни средства. Мейл - кампанията, е най – силното средство да задържите Вашите клиенти и спомага за развитието на компанията Ви, като автоматизира процесите на уеб маркетинга.
  6. 6. Чрез добре изработена мейл стратегия, Вие ще сте в близък контакт с Вашите клиенти и ще затвърдите доверието, което сте създали, тъй като те непрекъснато ще са в час с актуализациите, свързани с Вашата дейност. Пощенските списъци (mailing lists), съдържат информация за имейл адреси на хора, които са изявили желание да получават даден вид информация или продукти от определен сайт.
  7. 7. Най –добрият начин да привлечете посетителите, е чрез форма за регистрация, но за това ще е нужно да ги стимулирате с интересна и актуална за тях информация. Там потребителите ще попълват своите данни, които ще са Ви в полза за събирането на база данни. Чрез имейл маркетинга рекламодателите достигат до голям брой хора, абонирали се чрез e-имейл, които лично са заявили желанието си да получат сведения по e-mail за избрани от тях продукти. Те се поддържат автоматизирано с помощта на специално предназначен за тях софтуер.

×