Filozofija Ljubavi

15,338 views

Published on

Published in: Business, Technology
0 Comments
2 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
15,338
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
222
Actions
Shares
0
Downloads
86
Comments
0
Likes
2
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • Pritisni ‘F5’ za slideshow
 • Filozofija Ljubavi

  1. 1. Previše vremena provodimo u traženju prave osobe koju bi voljeli ili u nalaženju mana onima koje već volimo, kada bi ustvari trebali usavršavati ljubav koju dajemo.
  2. 2. Ne možeš nikoga natjerati da te voli, sve što možeš je biti netko koga se može voljeti, ostalo je do osobe da shvati da si vrijedan ljubavi.
  3. 3. Uvijek ljubi srce koje te povrijedi, ali nikad nemoj povrijediti srce koje te ljubi.
  4. 4. Kad voliš, pusti voljeno biće od sebe; ako ti se vrati nazad, zauvijek će ostati tvoje. Ako ode i ne vrati se, nije ti nikada ni pripadalo.
  5. 5. Potrebna je samo minuta da nekoga primijetimo, sat da nam se svidi, dan da ga zavolimo, ali potreban je cijeli život da ga zaboravimo!
  6. 6. Ljubav nije savršena kada volimo savršenu osobu, već kada savršeno volimo nesavršenu osobu.
  7. 7. Boli kada voliš nekoga, a zauzvrat nisi voljen, ali još više boli kada voliš nekoga, a nikad ne smogneš hrabrosti reći mu što osjećaš prema njemu.
  8. 8. Iskusio si pravu ljubav kada zanemariš osjećaje, strasti i romantiku i pri tome otkriješ da ti je nakon svega još uvijek stalo!
  9. 9. U pravoj ljubavi najviše uživamo u onome što dajemo, a ne u onome što primamo.
  10. 10. Ako te netko ne voli onako kako bi htio, to ne znači da nisi voljen cijelim njegovim bićem.
  11. 11. Ljubav ima svoje vrijeme, svoje trenutke i svoje razloge! Ne možeš ju zadržati uz sebe, jedino ju možeš zagrliti kada dođe i biti sretan što je u jednom trenu tvog života bila s tobom!
  12. 12. Ljubav znači ne mrziti nikoga, bez obzira na to koliko lošeg ti je učinjeno. Ako možeš nastaviti voljeti i dalje, unatoč patnji i boli, tada je to prava ljubav.
  13. 13. Znaj da baš nitko ne zaslužuje tvoje suze, a onaj tko ih stvarno zaslužuje neće te nikada rasplakati.
  14. 14. Nitko se ne može vratiti da bi započeo ispočetka - svatko može početi od sada i napraviti sasvim novi kraj.
  15. 15. Bog nije obećao dan bez bola, smijeh bez tuge, sunce bez kiše; ali je obećao snagu za dan, utjehu za suze i svjetlo za put!
  16. 16. Prijatelji su poput zvijezda; ne možeš ih uvijek vidjeti, ali znaš da su tu negdje.
  17. 17. Mnogi ljudi dolaze i odlaze iz našeg života, ali samo istinski prijatelji ostavljaju tragove na našim srcima.
  18. 18. Sve dok imamo uspomene, ostaje nam prošlost, sve dok imamo nadu, čeka nas budućnost. Sve dok imamo prijatelje, nijedan dan ne trošimo uzalud.
  19. 19. Pravi prijatelj je onaj tko poznaje sve tvoje mane, ali mu je ipak stalo do tebe.
  20. 20. <ul><li>Recept za prijateljstvo: </li></ul><ul><li>- 1 šalica ljubavi </li></ul><ul><li>1 žlica povjerenja </li></ul><ul><li>1 žličica oprosta </li></ul><ul><li>puno nježnih zagrljaja </li></ul><ul><li>poljubaca po želji; </li></ul><ul><li>Sve to zajedno pomiješaj i posluži prijateljima. </li></ul>
  21. 21. Ljubav započinje osmijehom, raste poljupcem i završava suzom. Nitko neće pamtiti što si govorio niti će pamtiti što si učinio. Ali svatko će zapamtiti kako se zbog tebe osjećao.
  22. 22. Ne napuštaj starog prijatelja, jer nikad nećeš naći nekoga tko ga može zamijeniti; prijateljstvo je kao vino, sve je bolje što je starije. http:// zivotjelijep . blog . hr

  ×