Imagini Pamant

1,676 views
1,592 views

Published on

Planeta Pamant lanseaza un apel la toti locuitorii acesteia:
Dragii mei trebuie sa ma pastrati curata, sa incercati sa ma ocrotiti de efectele nedorite ale poluarii,ale supraincalzirii globale.
Va rog sa va ganditi in fiecare clipa la mine ca la bunul cel mai de pret si sa va uniti eforturile sa ma pastrati curata, sa nu irositi resursele naturale si sa luati cele mai bune decizii pentru pastrarea sanatoasa a mediului natural .
Stim ca peste un miliard si jumatate din populatia acuala a Terrei apartine civilizatiei industriale.
Deteriorarea mediului ambiant e cauzata de existenta prea multor automobile, avioane cu reactie si nave de mare tonaj, a prea multor fabrici care functioneaza dupa tehnologii vechi, poluante,mari consumatoare de materii prime, apa si energie, fenomene care sunt determinate, in ultima instanta de explozia demografica si indeosebi de existenta marilor aglomerari urbane. Aerul pe care il respiram e parte din atmosfera. Hai sa o pastram curata.Stratul de ozon din stratosfera ne protejaza retinand razele ultraviolete ale Soarelui.
Care sunt pericolele ce ameninta intreaga Omenire?
Acestea sunt efectul de sera, incalzirea globala,poluarea aerului , subtierea stratului de ozon si ploile acide. O mare gaura de ozon se dezvolta deasupra Antarcticii timp de cateva luni, in fiecare an. De asemenea gazele industriale actioneaza si asupra sanatatii populatiei provocand boli respiratorii si alergii iar ploile acide distrug padurile.
Prin urmare trebuie sa ne unim toate eforturile pentru a pastra Pamantul curat si a reduce cat mai mult efectele negative ale poluarii.
Haideti dragi locuitori sa fim Eco ca sa salvam Pamantul, sa creem aici Paradisul!

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,676
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
14
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Imagini Pamant

  1. 1. 43 photos parues dans la revue National Geographic
  2. 44. échu

×