David Esteller Debat Vi

548 views

Published on

falset, 19 de novembre 2008

Published in: Education, Travel, Technology
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
548
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
7
Actions
Shares
0
Downloads
14
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

David Esteller Debat Vi

 1. 1. EL PLA DE FOMENT I L’IMPULS DE L’ENOTURISME A LA COMARCA DEL PRIORAT
 2. 2. ACTUACIONS FOMENT ENOTURISME Impulsant Visites a cellers: Ruta del Vi - Programa Cellers per degustar •12 cellers DO Montsant 12 •28 cellers DOQ Priorat Impulsant el turisme a peu: •Senderisme esportiu: Montsant i Llaberia •Senderisme cultural - enosenderisme: •Camins del Vi. •Camins de l’Oli. Propostes de Touring •Rutes amb cotxe pels paisatges del vi de la DO Montsant i de la DOQ Priorat CLAU DE L’ÈXIT È La combinació d’aquests elements: paisatge, visita cellers, camins per passejar, bona gastronomia i oferta d’allotjament… El Pla de Foment i l’impuls de l’enoturisme Debatdevi, Debatdevi, Falset 19 novembre. novembre.
 3. 3. RUTA DEL VI: ANTECEDENTS ANY 2001 ANY 2003 ANY 2007 9384 VISITANTS (+42%): 1918 VISITES (+63%). CONSULTES OCIT: 924 VISITA CELLERS, 1064 TEMA VI. 40 % VISITES CONCERTADES, 60% NO CONCERTADES. 18 5 % A TRAVÉS OCIT 18,5 OCIT. 10% CLIENTS CELLERS. 21% ALLOTJAMENTS I A.A.V.V. 50% NO S’ESPECIFICA. El Pla de Foment i l’impuls de l’enoturisme Debatdevi, Debatdevi, Falset 19 novembre. novembre.
 4. 4. CELLERS PER DEGUSTAR El Pla de Foment i l’impuls de l’enoturisme Debatdevi, Debatdevi, Falset 19 novembre. novembre.
 5. 5. CELLERS PER DEGUSTAR El Pla de Foment i l’impuls de l’enoturisme Debatdevi, Debatdevi, Falset 19 novembre. novembre.
 6. 6. IMPULS TURISME A PEU El Pla de Foment i l’impuls de l’enoturisme Debatdevi, Debatdevi, Falset 19 novembre. novembre.
 7. 7. CAMINS DEL VI El món del vi des d’un altra perspectiva El Pla de Foment i l’impuls de l’enoturisme Debatdevi, Debatdevi, Falset 19 novembre. novembre.
 8. 8. CAMINS DEL VI El Pla de Foment i l’impuls de l’enoturisme Debatdevi, Debatdevi, Falset 19 novembre. novembre.
 9. 9. CAMINS DEL VI El Pla de Foment i l’impuls de l’enoturisme Debatdevi, Debatdevi, Falset 19 novembre. novembre.
 10. 10. TURISME A PEU Operadors o establiments Transfer maletes El Pla de Foment i l’impuls de l’enoturisme Debatdevi, Debatdevi, Falset 19 novembre. novembre.
 11. 11. TOURING: PAISATGES DEL VI El Pla de Foment i l’impuls de l’enoturisme Debatdevi, Debatdevi, Falset 19 novembre. novembre.
 12. 12. TOURING: PAISATGES DEL VI El Pla de Foment i l’impuls de l’enoturisme Debatdevi, Debatdevi, Falset 19 novembre. novembre.
 13. 13. CAMPANYA COMUNICACIÓ El Pla de Foment i l’impuls de l’enoturisme Debatdevi, Debatdevi, Falset 19 novembre. novembre.
 14. 14. CAMPANYA COMUNICACIÓ El Pla de Foment i l’impuls de l’enoturisme Debatdevi, Debatdevi, Falset 19 novembre. novembre.
 15. 15. CAMPANYA COMUNICACIÓ El Pla de Foment i l’impuls de l’enoturisme Debatdevi, Debatdevi, Falset 19 novembre. novembre.
 16. 16. CAMPANYA COMUNICACIÓ El Pla de Foment i l’impuls de l’enoturisme Debatdevi, Debatdevi, Falset 19 novembre. novembre.
 17. 17. PROMOCIÓ www.turismepriorat.org Web 2.0. Interactivitat usuaris. Serveis avanç, durant i després viatge. P Promoció di ió directa propostes i productes turístics. d í i Elements georefernciats. Propostes interrelacionades. F ll tó a mida. Fulletó id Intercanvi d’experiències. Fulletó a mida. Newsletter Newsletter. Paquets turístics. 100% gestionable. 4 idiomes idiomes. El Pla de Foment i l’impuls de l’enoturisme Debatdevi, Debatdevi, Falset 19 novembre. novembre.
 18. 18. PROMOCIÓ Fulletons. Nou portal turístic www.turismepriorat.org Assistència a fires Reportatges i insercions publicitàries en revistes especialitzades. Club de Gastronomia i de Turisme Actiu de Turisme de Catalunya. Promoció a través de Costa Daurada. Presstrips. Promocions en portals web especialitzats. Presentacions del producte. Mailing a establiments comarca, vinateries, grups de cata, oit’s, hotels 4*, potencials visitants comarca…. …………………………………. El Pla de Foment i l’impuls de l’enoturisme Debatdevi, Debatdevi, Falset 19 novembre. novembre.
 19. 19. SUPORT COMERCIALITZACIÓ Assistència a fires fires. Investigació de merctas – Recerca nous operadors. Organització de viatges de familiarització per a T.T.O.O. Seguiment programació T.T.O.O. El Pla de Foment i l’impuls de l’enoturisme Debatdevi, Debatdevi, Falset 19 novembre. novembre.
 20. 20. PROJECTES EN MARXA Carreteres entre vinyes. ViBús. S ll t Cultura d l Vi i d l’Oli lit t foment C lt Segell qualitat f del de l’Oli. Nou model fulleteria – cofinançament i patrocini. patrocini • Info bàsica. • Fitxes Plus. • Patrocinis Patrocinis. Creació d’una estructura organitzativa de promoció i de suport a la comercialització comercialització. El Pla de Foment i l’impuls de l’enoturisme Debatdevi, Debatdevi, Falset 19 novembre. novembre.
 21. 21. QUE HA SUPOSAT EL PLA L’estructuració de l’oferta i la creació d’arguments de venda. L’especialització i segmentació en la promoció. Del recurs al producte. De la promoció turística en una promoció econòmica. La definició d’un model de desenvolupament: autenticitat i qualitat dels productes agroalimentaris i el paisatge com a elements diferenciadors. A l ti tots l t implicats Aglutinar t t els agents i li t amb el d b l desenvolupament t í ti l t turístic. La creació d’un escenari òptim. El Pla de Foment i l’impuls de l’enoturisme Debatdevi, Debatdevi, Falset 19 novembre. novembre.
 22. 22. MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ David Esteller D id E t ll Gerent Pla Foment Turisme desteller@priorat.cat

×