Els Meus 3 Cicles De Grau Mitjà

478 views
461 views

Published on

Published in: Business, Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
478
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Els Meus 3 Cicles De Grau Mitjà

 1. 1. ELS MEUS 3 CICLES DE GRAU MITJÀ
 2. 2. ELS MEUS 3 CICLES DE GRAU MITJÀ <ul><li>INSTAL-LACIONS </li></ul><ul><li>ELÈCTRIQUES I AUTOMÀTIQUES </li></ul>
 3. 3. Instal-lacions eléctriques i automátiques <ul><li>Durada del cicle </li></ul>.2.000 hores - 2 cursos acadèmics .1.600 hores en el centre educatiu .400 hores en el centre de treball (pràctiques)
 4. 4. Instal-lacions eléctriques i automátiques <ul><li>Els crèdits son </li></ul>. Automatismes industrials .Electrònica .Electrotècnia .Instal·lacions elèctriques interiors .Instal·lacions de distribució .Infraestructures comunes de telecomunicació .en habitatges i edificis .Instal·lacions domòtiques .Instal·lacions solars fotovoltaiques .Màquines elèctriques .Formació i orientació laboral .Empresa i iniciativa emprenedora .Formació en centres de treball
 5. 5. Instal-lacions eléctriques i automátiques <ul><li>Sortides laborals </li></ul>Electricista industrial i d'instal·lacions elèctriques d'edificis Muntador/a de centres de producció elèctrica i de quadres elèctrics Instal·lador/a de línies elèctriques, equips electrònics en edificis, antenes i equips telefònics Reparador/a d'electrodomèstics Electricista de construcció Electricista de manteniment Instal·lador/a i mantenidor/a de sistemes domòtics Muntador/a d'instal·lacions d'energia solar fotovoltaica
 6. 6. Electromecànica de vehicles <ul><li>ELECTROMECÀNICA DE VEHICLES . </li></ul>
 7. 7. Electromecànica de vehicles <ul><li>Durada </li></ul>2.000 hores - 2 cursos acadèmics 1.590 hores en el centre educatiu 410 hores en el centre de treball (pràctiques).
 8. 8. Electromecànica de vehicles <ul><li>Assignatures </li></ul>-Motors (130 hores) -Sistemes auxiliars del motor (210 hores) -Circuits de fluids, -suspensió i direcció (180 hores) -Sistemes de transmissió i frenada (120 hores) -Circuits electrotècnics bàsics, -sistemes de càrrega i engegada del vehicle (180 hores) -Circuits elèctrics auxiliars del vehicle (110 hores) -Sistemes de seguretat i confort (120 hores) -Administració, gestió i comercialització en la petita empresa (60 hores) -Tècniques de mecanització per al manteniment de vehicles (110 hores) -Seguretat en el manteniment de vehicles (60 hores) -Formació i orientació laboral (60 hores) -Formació en centres de treball (410 hores) -Síntesi (80 hores)
 9. 9. Electromecànica de vehicles <ul><li>Sortides laborals </li></ul>Mecànic/a d'automòbils i altres tipus de vehicle. Electricista d'automòbils i altres tipus de vehicles. Instal·lador/a d'accessoris.
 10. 10. Instal·lació i manteniment electromecànic de maquinària i conducció de línies <ul><li>INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT ELECTROMECÀNIC DE MAQUINÀRIA I CONDUCCIÓ DE LÍNIES </li></ul>
 11. 11. Instal·lació i manteniment electromecànic de maquinària i conducció de línies <ul><li>Durada </li></ul>2.000 hores - 2 cursos acadèmics 1.650 hores en el centre educatiu 350 hores en el centre de treball (pràctiques)
 12. 12. Instal·lació i manteniment electromecànic de maquinària i conducció de línies <ul><li>Assignatures </li></ul>-Muntatge i manteniment mecànic (190 hores) -Muntatge i manteniment elèctric (160 hores) -Conducció i manteniment de línies automatitzades (120 hores) -Qualitat en el muntatge i procés (60 hores) -Administració, gestió i comercialització en la petita empresa (60 hores) -Representació gràfica i verificació d'elements mecànics (90 hores) -Tècniques de mecanització i unió (180 hores) --Electrotècnia (180 hores) -Automatismes elèctrics, pneumàtics i hidràulics (180 hores) -Seguretat en el muntatge i manteniment d'equips i instal·lacions (60 hores) -Relacions en l'equip de treball (60 hores) -Formació i orientació laboral (60 hores) -Formació en centres de treball (350 hores) Síntesi ( 60 hores)
 13. 13. Instal·lació i manteniment electromecànic de maquinària i conducció de línies <ul><li>Sortides laborals </li></ul>-Mecànic/a de manteniment. -Electricista. -Electromecànic/a de manteniment. -Muntador/a industrial. -Conductor/a i mantenidor /a de línia automatitzada .

×