Mars
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 
 • 298 views

 

Statistics

Views

Total Views
298
Views on SlideShare
298
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
1
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Mars Mars Presentation Transcript

 • Nytt på biblioteket Välkommen upp till oss och låna! Agneta & Annika Poker mongo av Hans Carstensen ” För Tomas blir pokervärlden en låtsasvärld att fly in i, samtidigt som den riktiga världen runt omkring håller på att gå i bitar.”
 • Nytt på biblioteket Välkommen upp till oss och låna! Agneta & Annika Livets utveckling ” Låt dig fascineras av historien om livets utveckling. Hur liv uppstod i ursoppan för 3,8 miljarder år sedan och utvecklades till dinosaurier och mammutar – och sedan till de växter och djur som vi är omgivna av i dag”
 • Nytt på biblioteket Välkommen upp till oss och låna! Agneta & Annika Från andra sidan av Åsa Storck ” Anna tror inte på att man kan få kontakt med de döda. Ändå går hon på en seans. Där händer det: någon från andra sidan vill ha kontakt.”
 • Nytt på biblioteket Välkommen upp till oss och låna! Agneta & Annika Miraklet i Anderna av Nando Parrado ” Ett plan störtar på en glaciär i Anderna. De överlevande kämpar mot kylan och hungern. För att överleva tvingas de äta av de dödas kroppar.”