E learning a l'educació primària

439 views
396 views

Published on

Presentació del projecte Ateneu, per l'assignatura CTIC al grau d'humanitats a L'UOC, primes semestre 2010/2011

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
439
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
61
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

E learning a l'educació primària

  1. 1. Grup ATENEU
  2. 2. Perquè l’elecció d’aquest projecte? <ul><li>Segurament amb aquesta assignatura i en general a la UOC, hi ha una gran quantitat d’estudiants que han descobert una nova forma de treballar  “on line”. </li></ul><ul><li>Dinamisme, Responsabilitat, Planificació, Maduresa, Criteri són estats mentals que s'han aconseguit o reforçat mitjançant l'ús d'aquestes tecnologies. </li></ul><ul><li>Tots han gaudit dels resultats obtinguts, proporcionalment als esforços que han aportat. </li></ul><ul><li>Per tant: no voldríeu una motivació així pels vostres fills? </li></ul>
  3. 3. <ul><li>El treball ha estat fruit del desenvolupament de reflexions, idees i projectes escampats per la xarxa que el grup Ateneu, s’ha dedicat a compilar. </li></ul><ul><li>La xarxa, està saturada de informació, el què és realment difícil és destriar-la, anar al bessó. </li></ul><ul><li>El projecte final, és una síntesi de tota la documentació trobada a la xarxa, creat i dissenyat exclusivament pel grup Ateneu. </li></ul>Quin ha estat el procés de treball?
  4. 4. <ul><li>Moltes nits de treball (segurament com la majoria d’estudiants). </li></ul><ul><li>Conèixer la immensitat de recursos que ofereix Internet. (construcció col·laborativa del coneixement). </li></ul><ul><li>Cohesió extraordinaria de tots els membres del grup. (valoració de l’esforç i la responsabilitat individual). </li></ul>Què ha suposat el projecte pel grup?
  5. 5. <ul><li>L’exposició de les idees és clara (síntesi idònia). </li></ul><ul><li>La navegació és pràctica i còmoda (hipertext). </li></ul><ul><li>Existeix un recull exhaustiu de les fonts d’informació treballades (webgrafia). </li></ul><ul><li>Segurament manques dades que reflecteixin com es duu a terme l’e-learning a l’escola d’Educació Primària però la seva implantació és massa recent. </li></ul><ul><li>Es podrien millorar les reflexions dutes a terme pels integrants del grup. </li></ul>Anàlisi crítica del projecte
  6. 6. <ul><li>És necessària la renovació de l’actual sistema educatiu (actualment obsolet). </li></ul><ul><li>Cal redescobrir “l’ensenyament” per part dels estaments educatius. </li></ul><ul><li>És necessari un major grau de implicació per part de les famílies dels alumnes. </li></ul><ul><li>Cal una forta inversió per part del govern per tal de dotar de infraestructura les escoles i els seus alumnes. </li></ul><ul><li>Entre tots es pot crear una xarxa alternativa i gratuïta per reunir les webs educatives. </li></ul>Quines han estat les reflexions sobre la temàtica treballada?
  7. 7. <ul><li>Laura Bover: M’ha agradat tenir la possibilitat d’endinsar-me en el món de l’ensenyament i les TIC, i fer-ho al costat d’uns grans companys que han treballat de valent i sobretot de forma constant per tirar endavant aquest projecte ha estat una gran sort. </li></ul><ul><li>Jaume Calvó: He gaudit de valent aprenent dia a dia, vora uns companys que m’han demostrat sobradament el seu gran valor. </li></ul><ul><li>Eduard Olivé: Ha estat una grata sorpresa les possibilitats que ens obre la xarxa per treballar en equip. M’ha encantat aprofundir en el tema que hem escollit. I, sobretot, ho he pogut fer amb un gran grup que ha fet una feina excel·lent i constant. </li></ul><ul><li>Ryan O’ S haughnesy: Aquesta assignatura m’ha sorprès positivament, doncs no m’esperava que fos tan dinàmica i tan pràctica. He après moltíssimes coses i durant aquest procés d'aprenentatge he pogut adonar-me de la riquesa de la matèria i també de l ’ aspecte més important per a mi.: els meus companys i el significat del treball en grup. Estic molt satisfet. </li></ul>Qui forma part del grup Ateneu?
  8. 8. S’ha acabat la presentació. Per accedir al Projecte, amb totes les seves parts, fes servir la barra de navegació lateral, que vos ofereix la wiki. El grup Ateneu, vos recomana que aprofundiu i navegueu per tots els punts del projecte, seguint els múltiples enllaços que el grup ha preparat. Gràcies per la vostra visita.

×