Your SlideShare is downloading. ×
Cum să nu rămâi șomer după facultate
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×

Saving this for later?

Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime - even offline.

Text the download link to your phone

Standard text messaging rates apply

Cum să nu rămâi șomer după facultate

367
views

Published on

Cum să nu rămâi șomer după facultate este un workshop de 3 zile în care vom dezvolta un plan de carieră realistic și aliniat cu aspirațiile noastre profesionale. …

Cum să nu rămâi șomer după facultate este un workshop de 3 zile în care vom dezvolta un plan de carieră realistic și aliniat cu aspirațiile noastre profesionale.
Scopul proiectului este de a încuraja tinerii să își asume inițiativa în creionarea propriului traseu profesional și în dezvoltarea lor la potențialul lor maxim.
Dorim ca în urma acestui proiect, participanții să plece încrezători în propriile puteri, orientați spre rezultate, cu un plan bine pus la punct și cu o rețea de prieteni cu care să conspire.

În cele 3 zile, ne vom axa pe următoarele teme:
- Ce carieră/e vreau să urmez;
- Ce oportunități am în calitate de student:
voluntariat, freelancing, proiecte personale, internet, internship-uri, stagii în străinătate, organizații studențești;
- Cum să îmi creez un CV care să mă reprezinte;
- Cum să mă prezint la un interviu;
- Cum să mă angajez fără să merg la interviu;
- Cum să nu ajung să vânez primul job care îmi iese în cale;
- Cum să îmi creez propriul job.

Published in: Education

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
367
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. Din ce în ce mai mulți tineri privesc cu scepticismmomentul în care își vor termina studiile și își vorîncepe cariera.Mulți tineri cu studii superioare și cu potențial fieajung să se angajeze în call-centere pe salariimici, fie în alimentație publică, fie aleg programede muncă în străinătate care nu sunt aliniate cuaspirațiile lor profesionale.Însă îndrăznesc să cred că aceste situații nu suntdatorate contextului politic sau economic, cât maimult de acțiunile (sau dimpotrivă de lipsaacțiunilor) tinerilor din timpul perioadei de studiu.
  • 2. Cum să nu rămâi șomer după facultate este unworkshop de 3 zile în care vom dezvolta un plande carieră realistic și aliniat cu aspirațiile noastreprofesionale.Scopul proiectului este de a încuraja tinerii să îșiasume inițiativa în creionarea propriului traseuprofesional și în dezvoltarea lor la potențialul lormaxim.Dorim ca în urma acestui proiect, participanții săplece încrezători în propriile puteri, orientați sprerezultate, cu un plan bine pus la punct și cu orețea de prieteni cu care să conspire.
  • 3. În cele 3 zile, ne vom axa pe următoarele teme: - Ce carieră/e vreau să urmez; - Ce oportunități am în calitate de student:voluntariat, freelancing, proiecte personale,internet, internship-uri, stagii în străinătate,organizații studențești; - Cum să îmi creez un CV care să mă reprezinte; - Cum să mă prezint la un interviu; - Cum să mă angajez fără să merg la interviu; - Cum să nu ajung să vânez primul job care îmiiese în cale; - Cum să îmi creez propriul job.
  • 4. Acest proiect este exclusiv pentru studenții deanul 1, 2, respectiv 3 (în cazul specializărilor de 4ani).Pentru a participa, completează formularul deaplicare până miercuri, 3 Aprilie 2013 lahttp://tinyurl.com/Cum-sa-nu-raman-somerTaxa de participare la workshop este de 75 RON.Dacă veniți împreună în grupuri de mai mult de 2persoane, taxa de participare va fi 60 RON.Taxa de participare acopera costurile sălii, alepauzelor de cafea și ale materialelor de curs.
  • 5. Numele meu este Alex Glod. Începând cu anul2012, îmi dedic abilitățile și experiența de viațăpentru îmbunătățirea vieții oamenilor ca trainer,speaker, coach și scriitor.Am ales acest drum pentru că am avut o viață pecare am urât-o și pentru că acum am o viață pecare o iubesc.Aleg să cred că în fiecare dintre noi existăputerea de a crea ceva mai mare decât viațaînsăși, de a trăi o viață împlinită și urmăresc săofer oamenilor cadrul și cunostintele pentru afolosi această putere.
  • 6. http://www comhttp://www.facebook.com/Page.Alex.Glodme@alexglod.com0742 334 458 www com I aim to serve you, your needs and your dreams