κινέζικο ρητό

10,287
-1

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
10,287
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

κινέζικο ρητό

 1. 1. ΥπερκινητικόςΥπερκινητικός ΔάσκαλοςΔάσκαλος
 2. 2. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
 3. 3. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ «ΣΠΙΤΙ»ΕΝΑ «ΣΠΙΤΙ»
 4. 4. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΡΟΛΟΙΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΡΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ «ΧΡΟΝΟ»«ΧΡΟΝΟ»
 5. 5. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΞΕΚΟΥΡΑΣΗ
 6. 6. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ «ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ»«ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ»
 7. 7. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΥΓΕΙΑ
 8. 8. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ «ΣΕΒΑΣΜΟ»«ΣΕΒΑΣΜΟ»
 9. 9. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ «ΖΩΗ»«ΖΩΗ»
 10. 10. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΣΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΣΕΞ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΑΓΑΠΗ
 1. A particular slide catching your eye?

  Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later.

×