TEAM BUILDING
ÎN UNU, DOI, TREI, PATRU,
CINCI, ȘASE PAȘI
UNU. IDENTIFICĂM
DOI. DEFINIM
TREI. PROIECTĂM
PATRU. CONSTRUIM
CINCI. ANALIZĂM
ȘASE. CONTINUĂM
UNU.
IDENTIFICĂM
Prin discuții, chestionare și rapoarte, identificăm situațiile în
care echipa nu știe foarte clar ce are ...
DOI.
DEFINIM
Adaptându-ne la stilul companiei, la mediul în care activează
aceasta și la conjuncturi de moment, ne propune...
TREI.
PROIECTĂM
În funcție de dificultățile descoperite în Pasul 1 și obiectivele
stabilite în Pasul 2, concepem acțiunea ...
PATRU.
CONSTRUIM
Team building-ul propriu zis este perceput de participanți, cel mai
des, ca fiind o mult așteptată și bin...
CINCI.
ANALIZĂM
Acțiunea de team building este menită să genereze un impact.
Evaluăm acest impact pe termen scurt, mediu ș...
ȘASE.
CONTINUĂM
În raportul de team building, facem recomandări pentru un
program de evoluţie ulterioară. Acesta are scopu...
1.
IDENTIFICĂM
2. DEFINIM
3.
PROIECTĂM
4.
CONSTRUIM
5. ANALIZĂM
6.
CONTINUĂM
TEAM
BUILDING
BINE
FĂCUT
www.getkipo.ro
contact@getkipo.ro
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Team building in 6 pasi

252 views
197 views

Published on

Fie ca doriti sa organizati un team building indoor sau outdoor, pentru ca evenimentul sa ajute cu adevarat la dezvoltarea si consolidarea echipei este necesar sa se respecte mai multe etape.
Algoritmul Kipo de organizare a unui team building cuprinde 6 pasi care asigura succesul oricarui program.

Kipo - Solutii eficiente pentru dezvoltarea echipei: programe de team building, indoor sau outdoor, create special pentru echipa ta!
Mai multe detalii pe WWW.GETKIPO.RO.

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
252
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
6
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Team building in 6 pasi

 1. 1. TEAM BUILDING ÎN UNU, DOI, TREI, PATRU, CINCI, ȘASE PAȘI
 2. 2. UNU. IDENTIFICĂM DOI. DEFINIM TREI. PROIECTĂM PATRU. CONSTRUIM CINCI. ANALIZĂM ȘASE. CONTINUĂM
 3. 3. UNU. IDENTIFICĂM Prin discuții, chestionare și rapoarte, identificăm situațiile în care echipa nu știe foarte clar ce are de făcut, apar conflicte dese între oameni, clienții sunt nemulțumiți, este amânată luarea unor decizii, proiectele se finalizează cu întârziere, ședințele sunt pierdere de vreme, se pierd timp și alte resurse fără rost sau, pur și simplu, aflăm alte motive care fac echipa mai puțin productivă decât ar putea fi.
 4. 4. DOI. DEFINIM Adaptându-ne la stilul companiei, la mediul în care activează aceasta și la conjuncturi de moment, ne propunem să îmbunătățim elementele identificate în Pasul 1. De cele mai multe ori facem lucrurile mult mai clare în ceea ce privește obiectivele echipei, îmbunătățim comunicarea dintre oameni, îi facem să colaboreze mai mult și mai eficient, le creștem motivarea fără a le promite mai mulți bani, încurajăm creativitatea, generăm o competiție benefică între oamenii din echipă sau, mai simplu, creștem productivitatea echipei.
 5. 5. TREI. PROIECTĂM În funcție de dificultățile descoperite în Pasul 1 și obiectivele stabilite în Pasul 2, concepem acțiunea de team building. Stabilim tipurile de activități care sunt eficiente în cazurile respective, ce anume vor învăța oamenii și ce metode ne ajută mai mult. Abia apoi stabilim unde mergem la team building și pentru câtă vreme. Fiecare acțiune de team building este unică, adaptată domeniului de activitate, valorilor companiei și altor particularități ale echipei.
 6. 6. PATRU. CONSTRUIM Team building-ul propriu zis este perceput de participanți, cel mai des, ca fiind o mult așteptată și bine meritată distracție alături de colegi, ca o minivacanță. Așa și este. Doar că noi, în acest cadru, evaluăm, corectăm și construim elemente care fac echipa mai unită și mai eficientă, cu scopul limpede de a face compania mai profitabilă.
 7. 7. CINCI. ANALIZĂM Acțiunea de team building este menită să genereze un impact. Evaluăm acest impact pe termen scurt, mediu și lung. În multe cazuri există posibilitatea calculării unei rentabilități a acțiunii. De fiecare dată însă, fără excepție, evaluăm atingerea obiectivelor propuse în Pasul 2. Aceste evaluări, precum și feedback-ul obținut sunt introduse în raportul de team building.
 8. 8. ȘASE. CONTINUĂM În raportul de team building, facem recomandări pentru un program de evoluţie ulterioară. Acesta are scopul de a asigura monitorizarea şi îmbunătăţirea continuă a elementelor asupra cărora s-a intervenit. Totodată, recomandăm acțiuni de team building atunci când avem o echipă complet nouă, introducem noi membri într-o echipă sau există schimbări strategice în companie.
 9. 9. 1. IDENTIFICĂM 2. DEFINIM 3. PROIECTĂM 4. CONSTRUIM 5. ANALIZĂM 6. CONTINUĂM
 10. 10. TEAM BUILDING BINE FĂCUT www.getkipo.ro contact@getkipo.ro

×