Judit

691 views

Published on

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
691
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Judit

 1. 1. BEN FETServeis administratiusI d’enllaç
 2. 2. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç ¿No li surten els contes¿No sap o no té per a contractar a un/a ¿Vol aconseguirtemps per realitzar administratiu/va que li més clients senseles feines realitzi aquestes feines tenir que fer eladministratives de que li resulten tan doble de feina?la seva empresa? pesades?
 3. 3. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç Si la resposta es sí, nosaltres som la seva empresa Li promocionaremLi realitzarem totes Li servim d’enllaç a clients particularsles feines amb clients i col·laboradors deadministratives particulars que la nostra base deque requereixi i li busquen d’una dades sempre queentregarem de una manera ràpida un ho desitgi i vulguimanera ràpida i a pressupost a la oferir alguna ofertabaix cost ja que seva mida. del seu producte otreballem on line. servei.
 4. 4. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç Possible cartera de clients QUI SOM?
 5. 5. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç NosaltresBen Fet es un projecte en construcció que ofereixuns serveis basats en les tasques d’administraciód’empreses i enllaç de les mateixes ambparticulars i entre elles per via online.El nostre objectiu es caracteritza, tal com diu elnostre nom, per fer una feina ben feta, de maneraràpida i responsable, oferint comoditat assequiblea l’autònom, a la petita empresa i a particulars, demanera que estalviïn temps.
 6. 6. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç TargetEl nostre públic objectiu es:• Autònoms, professionals i pimes de tots els sectors, sense local i/o temps/nocions de fer aquestes tasques ni capital suficient per contractar un/a administratiu/va.• Empresaris que vulgui ampliar les seves possibilitats de contractació o venda.• Particulars entre 25 i 67 anys treballadors i amb família sense temps per anar a diferents empreses per sol·licitar pressupostos.
 7. 7. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç Globalització de recerca per al client particular Client Servei/ Ben Fet Particular ProducteNEGOCI /CONTRACTE /COMPRA
 8. 8. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç Globalització de recerca per al client particular• Recerca de pressupostos.• Presentació dels mateixos.• Acceptació.Aquest servei s’oferirà via telefònica y per correu electrònic de maneraque hi hagi un contacte que ho faci més personal. En un futur hi cap lapossibilitat que aquet servei es faci via web per volum de feina.
 9. 9. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç Globalització de recerca per al client particular• El preu per servei de recerca al client particular es de 10€ per cada 10 pressuposts cercats• El preu per a la empresa es d’un tant % de comissió per servei/producte adquirit.(preus i percentatges pendents d’estudi)
 10. 10. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç Oferiment de productes – serveis a empreses i/o clients particulars Empresa/ Ben Fet Empresa que Particular compra comunica venNEGOCI /CONTRACTE /COMPRA
 11. 11. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç Oferiment de productes – serveis a empreses i/o clients particulars• Posa’t en contacte amb nosaltres.• Explica’ns la teva oferta o proposta.• Nosaltres li oferirem als clients particulars i/o empreses de la nostra base de dades que creiem que els hi pugui interessar.Aquet servei s’oferirà via telefònica y per correu electrònic de maneraque hi hagi un contacte que ho faci més personal. En un futur hi cap lapossibilitat que aquet servei es faci via web per volum de feina.
 12. 12. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç Oferiment de productes – serveis a empreses i/o clients particulars• El preu en aquet cas seria d’un tant % per servei/producte adquirit a la empresa que faci la oferta.(percentatge pendent d’estudi)
 13. 13. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç Gestió administrativa per autònoms, professionals i pimes Empresa Ben Fet Agilitat Facilitat Temps
 14. 14. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç Gestió administrativa per autònoms, professionals i pimes• Creació i gestió de:• Pressupostos• Factures a clients• Facturació de proveïdors i creditors• Documentació Oficial• Reclamació d’impagats• Supervisió de tasques externalitzades• Etc...
 15. 15. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç Gestió administrativa per autònoms, professionals i pimesEn aquet cas hi hauria 2 opcions per l’empresari queserien els següents:1. Contractació del servei ocasional. Constaria d’una contractació per hores per 10€/h.2. Contractació del servei mensual. Constaria d’una contractació del servei per una quota mensual de 400€ (en aquesta segona opció al client li surt molt més econòmic.)(preus i percentatges pendents d’estudi)
 16. 16. BEN FETServeis administratiusI d’enllaç Judit Alcaide E-mail: benfet@benfet.es Tel: 661065313
 17. 17. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç Gran base de dades de serveis d’empreses de diferents sectors
 18. 18. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç Amb el seu propi espai de magatzematge de la informació
 19. 19. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç I amb total seguretat i confidencialitat
 20. 20. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç Comunicació• Inicialment la comunicació es realitzarà mitjançant publicitat online / offline i targetes.• Futurament es realitzarien notes de premsa.• El missatge que es vol donar es: ▫ Ben Fet et realitzarà les tasques de gestió que et dificulten el teu dia a dia per que tu gaudeixis de més temps lliure perquè desenvolupis altres activitats.
 21. 21. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç Resultats anuals 60,000.00 40,000.00 20,000.00 0.00 TOTAL INGRESSOS PRIMER EXERCICI SEGON TOTAL DESPESSES EXERCICI TERCER EXERCICI PRIMER EXERCICI SEGON EXERCICI TERCER EXERCICITOTAL DESPESSES 4,444.11 20,080.39 9,532.54TOTAL INGRESSOS 17,893.00 43,010.00 53,820.00
 22. 22. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç Punt d’equilibri
 23. 23. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç Conclusions• La previsió de vendes en el primer i segon exercici es considerada en base a la possibilitat de la realització de la feina d’un total de 3 empreses per 1 administratiu.• En el 3er exercici i degut al creixement de l’empresa es considera hi hauria una capitalització suficient per disposar d’un local inicialment de lloguer i contractar un administratiu/va de reforç de manera que faria possible el creixement de la empresa.
 24. 24. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç Volem fer-li la vida del seu negoci més fàcil Volem donar-li temps
 25. 25. BEN FET Serveis administratius i d’enllaç Gràcies
 26. 26. BEN FETServeis administratiusI d’enllaç

×