Brief Freund

801
-1

Published on

Published in: Spiritual
0 Comments
2 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total Views
801
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
30
Comments
0
Likes
2
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Brief Freund

 1. 1. Pismo prijatelja … Posebna pošta
 2. 2. Dragi prijatelju, Kako si? Pišem Ti da Ti još jednom kažem kako Te žarko ljubim, i brinem se za te. Jučer sam Te vidio kako razgovaraš sa svojim prijateljem i onda sam cijeli dan čekao, nadajući se da ćeš doći i malo vremena proboraviti sa mnom.
 3. 3. Kad je došla večer, poslao sam Ti divan zalaz sunca i svježi lahor, da malo odahneš. To me je jako rastužilo, ali ipak Te volim jer sam Ti prijatelj, svejedno što se dogodilo. Čekao sam, i čekao, ali nisi došao …
 4. 4. Prošle noći, gledajući Te kako spavaš, toliko sam čeznuo za Tobom, da pomilujem Tvoje čelo; zato sam Ti poslao mjesečeve zrake na Tvoj jastuk i Tvoje lice. Opet sam čekao, i želio biti uza Te, da bismo se mogli razgovarati. Ah, kad bi barem mogao znati koliko darova imam za Tebe …
 5. 5. Ujutro si se kasno probudio i brzo opet otrčao, a da nisi ni pomislio na mene, svoga prijatelja. Kad bi htio i bio pozoran, mogao bi čuti kako ti govorim: volim Te!
 6. 6. Pokušavam Ti govoriti preko plavog neba, blagog lahora što šumori kroz granje, preko raznobojnog cvijeća, trepteće zvijezde i srebrnastih oblaka, i kazati Ti: Volim te!
 7. 7. Objavljujem Ti to slapovima što se ruše niz brijeg. Usred olujne munje i groma, stavljam pticama u usta ljubavne pjesme da Ti pjevaju.
 8. 8. Ogrćem Te toplinom sunca, mirišem zrak mirisom prirode …
 9. 9. Moja ljubav za Tebe je najveća! Svaki trenutak Tvoga života htio bih dijeliti s tobom, malenkosti, Tvoje uspjehe, Tvoje promašaje, Tvoju žalost.
 10. 10. Ako želiš, možemo zajedno provesti vječnost, od danas, i onda uvijek u nebu. Pozivam Te da se danas sretnemo … Sve stoji do Tebe. Ja ću Te čekati! Za stalno Tvoj prijatelj, Isus Želim živjeti u Tebi i da Ti živiš u meni!
 11. 11. „ Dragi Isuse, zahvaljujem za Tvoju bezuvjetnu i beskrajnu ljubav prema meni, i za sve Tvoje blagoslove. Oprosti mi što sam Te često ignorirao. Želio bih Te imati u svom životu, molim Te oprosti mi sve moje grijehe i podaj mi svoj dar vječnog života. Amen.“ Potrebno je da ozbiljno izmoliš samo ovu molitvu:
 12. 12. Trebam više glasnika koji bi raznosili to pismo i drugima. Molim pošalji ga svima do kojih možeš doći. Pozor ! Hvala ! Isus

×