Your SlideShare is downloading. ×
Servicii MediaTrust - RO
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Servicii MediaTrust - RO

347
views

Published on

Servicii de monitorizare media

Servicii de monitorizare media

Published in: Business, Technology

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
347
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

 • 1. Ofertă Servicii Monitorizare şi Platformă 1
 • 2. Din ce în ce mai mulţi clienţi au încredere în mediaTRUST, datorităcalităţii serviciilor oferite, servicii concepute să răspundă nevoilorfiecărui client în parte.Printre clienţii actuali ai mediaTRUST România se regăsesccompanii prezente pe piaţa din România, precum: Erste Group,Raiffeisen Bank, Greenpeace, PetromGAS, Beiersdorf, Avon,Franklin Templeton, AXA Insurance, BGS, Credit Europe Bank,Henkel România, Pfizer România, Zentiva, Sandoz, Air FranceRomânia, Alico, Autoitalia, Honda Trading, Federaţia Română deTenis, Reckitt Benckiser, dar şi companii externe, de exempluGazprom, Boiron Franţa, Banca Centrală Europeană, E.ON, OMV,etcDespre mediaTRUST: • Monitorizăm peste 400 de publicaţii centrale şi locale tipărite, peste 800 de website-uri, peste 100 de bloguri şi forumuri, 13 posturi naţionale de televiziune şi 10 posturi radio; • Rezultatele monitorizării de presă sunt puse la dispoziţie on-line pe platforma mediaTRUST, non-stop, 7 zile pe săptămână; • Cotidienele şi cele mai importante săptămânale naţionale sunt monitorizate şi clipping-urile sunt puse la dispoziţie pe platformă, până la ora 08:00 AM; • Posturile TV şi radio sunt monitorizate permanent iar fişierele ce conţin înregistrări sunt puse la dispoziţie, pe platformă, în circa 2,5 – 3 ore după transmisie; • Oferim analize de imagine, analize cantitative şi calitative, rezumate şi traduceri integrale de articole, după cum solicită fiecare client;
 • 3. • Platforma pune la dispoziţie o multitudine de instrumente. Astfel de instrumente sunt descrise în paginile care urmează şi o parte dintre acestea sunt: posibilitatea de a genera o evaluare automată a favorabilităţii materialelor cu 80% grad de succes, oferă posibilitatea integrării distincte a „social media”, flexibilitate în prezentarea grafică a statisticilor, vizualizarea articolelor în aceeaşi fereastră de browser, posibilitatea de a selecta si prelucra materiale individuale sau multiple, export în fişiere Excel, generarea de dosare de presă cu materiale selectate de utilizator, generarea de statistici si grafice, trimiterea de materiale selectate direct din platformă pe orice adresă de mail, generarea de diferite formate în care să fie afişate materialele (jpg, pdf, doc, tif, etc), posibilitatea setării unei monitorizării proprii în mediul online utilizând GRATUIT instrumentul pus la dispoziţie de mediaTRUST – AMI (Monitorizarea Automată a Internetului), feed RSS, etc.
 • 4. Prezentarea rezultatelor monitorizării Platforma permite gestionarea şi prelucrarea rezultatelor monitorizării. Toate materialele găsite sunt disponibile on-line, în timp real. Platforma este şi o arhivă electronică. Documentele sunt disponibile în variate formate grafice şi text.
 • 5. Descrierea materialelor pe Platformă După un click pe icon-ul “Mai mulţi parametri” din home-page-ul Platformei – putem alege spre afişare o serie de parametri consideraţi utili. Materialele de pe Platformă sunt descries conform cu criteriile selectate de utilizator, ceea ce le face mai uşor de analizat. Lista parametrilor include printre altele calculul Valorii Echivalente de Advertising, tonul articolului, tirajul, etc.
 • 6. Evidenţierea cuvintelor Pentru a facilita găsirea informaţiei, platforma permite evidenţierea cuvintelor selectate de utilizator. Acest cuvinte nu trebuie să fie neapărat cuvinte cheie pe baza cărora se face monitorizarea. Pentru a schimba cuvintele evidenţiate trebuie doar să daţi click pe icon-ul „Evidenţiere” din home-page-ul platformei.
 • 7. Generarea de fişiere Excel şi raport “readyto print” Pentru a genera un document daţi click pe unul din icon-urile: Buletin, XLS sau ZIP. Platforma facilitează generarea de rapoarte în diferite formate. Astfel, analiza datelor se face mai uşor.
 • 8. Crearea de rapoarte cu materialeselectateRaportul poate fi generat în format doc saupdf, alb-negru sau color. Clientul poateedita antetul şi textul din raport.
 • 9. Notificări automate(SMS&mail) Cu ajutorul notificărilor apariţiilor de noi materiale, utilizatorul are informaţia şi fără a avea acces la interent, notificările putând fi trimise sub formă de SMS.RSS Canalele RSS oferă acces prompt la informaţiile nou apărute pe Platformă. Este de ajuns să instalaţi un aşa zis RSS reader. Acesta downloadează informaţia ce se referă la materiale noi pe platformă
 • 10. Statistici Permite generarea automată de analize cantitative. Pornind de la rezultatele monitorizării, orice utilizator îşi poate genera propriile analize cantitative. Generarea statisticilor durează de la câteva secunde la câteva minute, în funcţie de volumul de materiale procesat, intervalul de timp ales, etc.
 • 11. Grafice online Pentru a genera un grafic daţi click butonul Grafice. Sunt disponibile combinaţii de tipuri de media, cataloage în care sunt organizate informaţiile, intervale de timp predefinite, tipuri de grafice Se pot compara cataloagele în care sunt grupate informaţiile sau termenii folosiţi pentru evaluare
 • 12. Evaluarea automată articolului faţă decuvinte cheie Fiecare catalog poate conţine unul sau mai multe cuvinte faţă de care se va calcula automat favorabilitatea unui material din presa scrisă sau internet

×