Onderzoek ouderbetrokkenheid in primair onderwijs, secundair onderwijs en mbo

260 views

Published on

Panteia en Expertisecentrum Ouders, school en buurt, verbonden aan ITS, Radboud Universiteit Nijmegen, zijn gestart met een onderzoek naar de feitelijke stand van zaken wat betreft ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie in het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs.

Kernvragen
Hoe kijken de verschillende partijen (schoolleiders/directies, leerkrachten/leraren, ouders, leerlingen (VO) en deelnemers (MBO) tegen ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie aan? Welke trends zijn waar te nemen? En hoe kunnen die trends geplaatst en geduid worden?

Opdrachtgever
Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW).
Oplevering: zomer 2014.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
260
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
6
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Onderzoek ouderbetrokkenheid in primair onderwijs, secundair onderwijs en mbo

  1. 1. Onderzoek ouderbetrokkenheid in primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo Panteia en Expertisecentrum Ouders, school en buurt, verbonden aan ITS, Radboud Universiteit Nijmegen, zijn gestart met een onderzoek naar de feitelijke stand van zaken wat betreft ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie in het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. Kernvragen Hoe kijken de verschillende partijen (schoolleiders/directies, leerkrachten/leraren, ouders, leerlingen (VO) en deelnemers (MBO) tegen ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie aan? Welke trends zijn waar te nemen? En hoe kunnen die trends geplaatst en geduid worden? Opdrachtgever Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Oplevering Zomer 2014.  

×