Frederik Smit & Jan Doesborgh (2001). De onderhandelmores in opvoedend Nederland

457 views
402 views

Published on

In opdracht van de redactie van de Volkskrant heeft het Instituut voor Toegepaste Sociale wetenschappen (ITS) in 2001 onderzoek uitgevoerd naar de wijze waarop ouders met hun kinderen onderhandelen over dagelijkse gebeurtenissen. Hierdoor is een beeld verkregen van het functioneren van de onderhandelingshuishouding zoals ouders dit percipiëren.
Het onderhavige onderzoek is uitgevoerd door dr. Frederik Smit (projectleider), drs. Jan Doesborgh, dr. Hans van Gennip, drs. Nico van Kessel (ITS) en prof. dr. Jan Janssens (sectie orthopedagogiek, gezin en gedrag van de Katholieke Universiteit Nijmegen).
Het onderzoek is op constructieve wijze begeleid door drs. Mirjam Schöttelndreier van de Volkskrant.
Frederik Smit en Jan Doesborgh, m.m.v. Hans van Gennip, Nico van Kessel & Jan Janssens (2001). De onderhandelmores in opvoedend Nederland. Nijmegen: ITS.
Check: http://www.its-nijmegen.nl/pdf/view_medewerkers.asp?id=270

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
457
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
268
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Frederik Smit & Jan Doesborgh (2001). De onderhandelmores in opvoedend Nederland

  1. 1. Frederik Smit & Jan Doesborgh (2001). Deonderhandelmores in opvoedend NederlandIn opdracht van de redactie van de Volkskrant heeft het Instituut voor Toegepaste Socialewetenschappen (ITS) in 2001 onderzoek uitgevoerd naar de wijze waarop ouders met hunkinderen onderhandelen over dagelijkse gebeurtenissen. Hierdoor is een beeld verkregen vanhet functioneren van de onderhandelingshuishouding zoals ouders dit percipiëren.Het onderhavige onderzoek is uitgevoerd door dr. Frederik Smit (projectleider), drs. JanDoesborgh, dr. Hans van Gennip, drs. Nico van Kessel (ITS) en prof. dr. Jan Janssens (sectieorthopedagogiek, gezin en gedrag van de Katholieke Universiteit Nijmegen).Het onderzoek is op constructieve wijze begeleid door drs. Mirjam Schöttelndreier van deVolkskrant.Frederik Smit en Jan Doesborgh, m.m.v. Hans van Gennip, Nico van Kessel & Jan Janssens(2001). De onderhandelmores in opvoedend Nederland. Nijmegen: ITS.Check: http://www.its-nijmegen.nl/pdf/view_medewerkers.asp?id=270

×