Expertisecentrum Ouders, school en buurtMissie en doelExpertisecentrum Ouders, school en buurt is in 2009 gestart. De miss...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Expertisecentrum Ouders, school en buurt (2013). ITS, Radboud Universiteit Nijmegen

266 views
210 views

Published on

Missie en doel
Expertisecentrum Ouders, school en buurt is in 2009 gestart. De missie van het centrum is om de kloof te dichten tussen onderzoek en onderwijspraktijk. Het doel is scholen effectiever en resultaatgerichter laten functioneren door de ouders en de school te verbinden met de omringende samenleving.

Speerpunten
Speerpunten binnen het onderzoek van het Expertisecentrum: ouderbetrokkenheid en innovatief onderwijs, kwaliteit van het onderwijs, kinderopvang, Voor- en Vroegschoolse Educatie, medezeggenschap en gezagsverhoudingen in het onderwijs. Daarnaast organiseren we ‘Meesterklassen', conferenties en trainingen.

Coördinator
Frederik Smit is coördinator van het Expertisecentrum en lid van de kerngroep van het Europees onderzoekersnetwerk (ERNAPE). Hij is tevens lid van de wetenschappelijke commissie voor de internationale conferentie in Lissabon, september 2013.

Informatie
Frederik Smit: e-mail F.Smit@its.ru.nl ; telnr. 024-3653566 / 0612413905

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
266
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Expertisecentrum Ouders, school en buurt (2013). ITS, Radboud Universiteit Nijmegen

  1. 1. Expertisecentrum Ouders, school en buurtMissie en doelExpertisecentrum Ouders, school en buurt is in 2009 gestart. De missie van het centrum is om de kloof te dichtentussen onderzoek en onderwijspraktijk. Het doel is scholen effectiever en resultaatgerichter laten functionerendoor de ouders en de school te verbinden met de omringende samenleving.SpeerpuntenSpeerpunten binnen het onderzoek van het Expertisecentrum: ouderbetrokkenheid en innovatief onderwijs,kwaliteit van het onderwijs, kinderopvang, Voor- en Vroegschoolse Educatie, medezeggenschap engezagsverhoudingen in het onderwijs. Daarnaast organiseren we ‘Meesterklassen, conferenties en trainingen.CoördinatorFrederik Smit is coördinator van het Expertisecentrum en lid van de kerngroep van het Europeesonderzoekersnetwerk (ERNAPE). Hij is tevens lid van de wetenschappelijke commissie voor de internationaleconferentie in Lissabon, september 2013.InformatieFrederik Smit: e-mail F.Smit@its.ru.nl ; telnr. 024-3653566 / 0612413905PartnersPartners en deelname inspiratiegroep Ministerie OCW: (English)

×