Chestionar feedback fiv 4 med_life_formular testare

1,029 views
994 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,029
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
445
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Chestionar feedback fiv 4 med_life_formular testare

  1. 1. Chestionar de feedback al pacientului privind experiența parcurgerii unui ciclu de fertilizare in vitro (FIV)A. Date statistice despre pacient/cupluVă rugăm să precizați următoarele date (valabile la momentul începerii protocolului FIV):1. Vârsta pacient: 30 – 35 ani.2. Vârstă partener: 30 – 35 ani.3. Domiciliu: România.4. Tip infertilitate:a. Infertilitate secundară.b. Infertilitate idiopatică/inexplicabilă/cu diagnostic incert.5. Perioada anterioară dedicată încercărilor de a concepe natural Între 1 – 2 ani.6. Perioada anterioară dedicată încercărilor de a concepe cu asistență medicală Între 3 – 5 ani.7. Concepție asistată sau proceduri de RUAM încercate anterior: Inseminare artificială; Detaliu: Număr tentative 3. Fertilizare in vitro; Detaliu: Număr tentative 2.8. Tabloul investigațiilor clinice pentru determinarea cauzelor infertilității efectuate anterior procedurii: Analize generale uzuale (ambii parteneri) Analize ginecologie uzuale (parteneră) Serologia Torch Consult endocrinologic și dozări hormonale (parteneră) Investigații partener Anticorpi antispermatici (ambii parteneri)
  2. 2. Investigații specifice trombofilii/coagulare Investigații imagisticeDetaliu: HSG, LAPAROSCOPIE, ECOGRAFII TRANSVAGINALE Consult și investigații genetice Alte investigații9. Diagnostic privind cauzele infertilității Endometrioză;B. Date privind procedura FIV1. Vă rugăm precizați numele clinicii unde ați efectuat procedura: MedLife2. Sediul clinicii unde a fost efectuată procedura este: În România;3. Vă rugăm precizați anul în care a fost efectuată procedura: 2012.4. Vă rugăm precizați numele medicului care v-a monitorizat pe parcursul întregii proceduri: Dr. Albu Dragos medic primar obstetrica-ginecologie5. Medicul cu care ați efectuat procedura este: Un medic cu care nu ați mai colaborat în trecut, ales în urma unor recomandări;6. Vă rugăm să precizați numele embriologului care a fost implicat: Biolog Chitu Aura si embriolog Terry Leonard7. Vă rugăm să specificați numele altor cadre medicale ce au fost consultate pe parcursul procedurii și specializarea acestora (e.g. genetician, biolog, specialist ecografie monitorizare, psiholog): Dr. Gache Doinita- medic primar obstetrica-ginecologie; Dr. Alexandru Stan- medic specialist obstetrica-ginecologie; as. Lucia Vaduva- asistent manager Dep. R.A.8. Procedura FIV a fost efectuată cu: Gameți proprii;9. Procedura FIV a presupus: Parcurgerea unui ciclu de FIV complet (inclusiv embriotransfer - ET);10. Embriotransferul a avut loc: După un ciclu cu stimularea ovulației;
  3. 3. 11. Numărul de ovocite prelevate în urma puncției: Sub 5 ovocite.12. Numărul ovocitelor fecundate (zigoților obținuți) la 24 h de la puncție: Sub 3 zigoți.Detaliu număr ovocite fecundate: 2 embrioni de grad II, de 4 si 5 celule.13. Numărul embrionilor în evoluție în ziua 3 de la puncție: N/A.Detaliu număr embrioni de ziua 3, inclusiv detalii calitate: .14. Numărul de blastociști obținuți (embrioni în ziua 5 de la puncție): N/A.15. Numărul embrionilor transferați în cadrul ciclului de FIV: Doi.16. Rezultatul primului test beta HCG: Negativ.17. Sarcină în evoluție (activitatea cardiacă) confirmată ecografic? N/A.18. Sarcină în evoluție în săptămâna a 13-a? N/A.C. Evaluarea satisfacției privind desfășurarea procedurii FIVÎngrijirea acordată de specialistul în infertilitate1. Cât de multumit(ă)ați fost de nivelul de empatie manifestat de medicul dumneavoastră? Mulțumit(ă);2. Cât de mulțumit(ă) ați fost de maniera în care au primit răspuns întrebările dumneavoastră? Mulțumit(ă);3. Cât de mulțumit(ă) ați fost de ușurința cu care ați avut acces la serviciile medicale ale clinicii (e.g. necesitatea de a programa consultațiile cu mult timp înainte) și de maniera în care medicul a menținut contactul cu dumneavoastră pe parcursul procedurii? Comentarii:
  4. 4. Mulțumit(ă); Pe parcursul procedurii am tinut contactul cu medicul doar prin intermediul asistentei personale si tot aceasta facea si programarile. Mi se raspundea prompt la orice SMS.4. Cât de mulțumit(ă) ați fost de cât de bine a înțeles și a reținut cazul/tratamentul dumneavoastră medicul? Comentarii: Nemulțumit(ă); Datorita faptului ca era foarte ocupat avand multe paciente, medicul nu tinea minte niciodata istoricul meu. La fiecare intrevedere scotea dosarul meu si il examina in fata mea, pt. a-si reaminti.5. Cît de mulțumit(ă) ați fost de felul în care a fost adaptat protocolul FIV/tratamentul pe parcursul procedurii pentru a maximiza șansele de reușită ținând cont de particularitățile cazului dumneavoastră/rezultatele monitorizării? Comentarii: Nemulțumit(ă); La fel, fiind foarte ocupat, monitorizarile le-au efectuat alti medici. Raspunsul meu la tratament a fost foarte slab, dar nu a facut nimic in acest sens6. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care medicul a ținut cont de dorințele exprimate de dumneavoastră privind desfășurarea procedurii și de modul în care ați colaborat pentru a lua decizii? Comentarii: Nemulțumit(ă); A neglijat problema cu endometrioza7. Cât de mulțumit(ă) ați fost de modul în care a decurs discuția ce a urmat aflării rezultatului procedurii, incluzând propunerile de continuare/adaptare a tratamentului în cazul unui eșec? Comentarii: Nemulțumit(ă); A ridicat din umeri si mi-a spus ca el nu mai are ce sa faca.8. Vă rugăm să menționați orice alte comentarii în legătură cu îngrijirea acordată de specialistul în infertilitateComentarii:
  5. 5. Dr. Albu este un specialist in infertilitate foarte bun, dar si-a asumat prea multe proceduri RUAMdeodata, neputandu-se dedica tuturor.Îngrijirea acordată de restul echipei medicale implicată în procedura FIV9. Cât de mulțumit(ă) ați fost de competența medicului embriolog implicat în procedură? Nemulțumit(ă);10. Cât de mulțumit(ă) ați fost de colaborarea cu medicul embriolog implicat în procedură și de felul în care acesta a comunicat cu dumneavoastră, v-a oferit informații și recomandări și a ținut cont de dorințele pe care le-ați exprimat? Comentarii: Nemulțumit(ă); Cu noi nu a discutat nici un medic embriolog, doar biologul si dr. Albu.11. Pe parcursul procedurii ați beneficiat de implicarea și de consultanța unui psiholog? Nu, pe parcursul procedurii nu am beneficiat de îndrumarea unui psiholog;12. Cât de mulțumit(ă) ați fost de colaborarea cu psihologul? N/A.13. Pe parcursul procedurii ați beneficiat de implicarea și de consultanța unui genetician? Nu, pe parcursul procedurii nu am beneficiat de consultarea unui genetician;14. Cât de mulțumit(ă) ați fost de colaborarea cu geneticianul? N/A.15. Cât de mulțumit(ă) ați fost în ansamblu de personalul auxiliar implicat în procedură (e.g. medic secund, biolog, asistente, anestezist, personal terapie intensivă)? Comentarii: Mulțumit(ă); Asistentele au fost foarte atente.Serviciile de ecografie/monitorizare și laborator utilizate în cadrul procedurii16. Vă rugăm să precizați dacă monitorizarea ecografică în cadrul procedurii s-a facut cu precădere de către specialistul dumneavoastră în infertilitate sau a fost în general delegată:
  6. 6. Monitorizarea a fost delegată unui alt medic cu competențe în ecografie;17. Cât de mulțumită ați fost de serviciile oferite de specialistul în ecografie Mulțumit(ă);18. Cât de mulțumit(ă) ați fost de serviciile oferite de laboratorul de analize al clinicii: Mulțumit(ă);Aspecte administrative19. Cât de mulțumit(ă) ați fost de comunicarea (față în față, prin telefon sau e-mail) cu personalul administrativ e.g. personal recepție, asistente medici: Mulțumit(ă);20. Considerați că gama de servicii oferită la momentul experienței dumneavoastră de clinică este suficientă sau ea ar trebui extinsă? Clinica oferă servicii suficiente pentru majoritatea pacienților interesați de FIV;21. Cât de mulțumit(ă) ați fost de calitatea materialelor informative printate (cu privire la procedură, pași de urmat, posibile implicații și recomandări) care v-au fost puse la dispoziție pe parcursul procedurii? Mulțumit(ă);22. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care v-au fost asigurate nevoile de intimitate și confidențialitate? Mulțumit(ă);Costul procedurii23. Cât de mulțumit(ă) ați fost de felul în care vi s-au comunicat aspectele financiare privind analizele premergătoare, costurile procedurii și alte costuri auxiliare – consultații, ecografie, analize din timpul procedurii, cost rezerve, cost anestezie etc.? Mulțumit(ă);24. Cum evaluați costul total al procedurii (inclusiv medicația și costurile auxiliare) în raport cu calitatea serviciilor primite? Accesibilă în raport cu calitatea serviciilor oferite;Total costuri suportate de către cuplu (aproximare): 9000 RON.Detalii:Cost total procedură (aproximare): - RON (inclusiv decontarea prin Subprogramul FIV/ET, dacă estecazul).
  7. 7. Cost total medicație (aproximare): 3500 RON.Cost investigații premergătoare obligatorii (aproximare): 3000 RON.Costuri auxiliare (aproximare): monitorizare ovulatie 1270 RON; anestezie, cazare, medicatie 1200RONProcedura a fost desfășurată în cadrul Subprogramului FIV/ET? Da.Impresie generală și recomandări:25. Ținând cont de experiența în ansamblu, ai recomanda această clinică și altor pacienți interesați de efectuarea acestei proceduri? Probabil ca da;26. Ținând cont de experiența în ansamblu, ai recomanda specialistul în infertilitate care a supravegheat întreaga procedură și altor pacienți interesați de efectuarea acestei proceduri? Posibil;27. În ansamblu, cât de mulțumit(ă) ați fost de calitatea serviciilor oferite de clinică? Mulțumit(ă);28. Dacă ar fi necesar, ați continua să apelați la serviciile clinicii/medicului? Posibil;29. Vă rugăm menționați orice alte impresii semnificative pe care le considerați relevante: N/A

×