Your SlideShare is downloading. ×
0
Respecte i adolescents
Respecte i adolescents
Respecte i adolescents
Respecte i adolescents
Respecte i adolescents
Respecte i adolescents
Respecte i adolescents
Respecte i adolescents
Respecte i adolescents
Respecte i adolescents
Respecte i adolescents
Respecte i adolescents
Respecte i adolescents
Respecte i adolescents
Respecte i adolescents
Respecte i adolescents
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Respecte i adolescents

1,009

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
1,009
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. El respecte a l’escolaTot i que a l’escola, s’hauria de treballar elrespecte, sembla ser que és una de les cosesque deixen de costat perquè li treuenimportància, el que no saben, és que sobretotels adolescents necessitaríem alguna forma detreballar el respecte perquè tot i que moltssabem com ens hem de comportar i el respecteque hem d’aplicar en cada cas, hi ha gent que noho sap o fingeix no saber-ho.
  • 2. El respecte a casaMolts dels adolescents, no respecten als seuspares, perquè es creuen superiors a ells i sentenque no són més que els seus esclaus que han defer el que ells diguin a qualsevol preu.Això no està bé. S’ha de respectar als pares perdavant de tot, perquè ells sempre han mirat imiraran per nosaltres el qual fa que el hihaguem de tenir respecte i tractar-los bé.
  • 3. AutoestimaL’autoestima dels adolescents és sempre moltvariant, com una muntanya russa, un dia podemtenir l’autoestima alta i al dia següent, baixa.Pot ser que això afecti al tema del respecte o potser que no, l’únic que sé amb seguretat és que nopodrem pensar amb seguretat el que fem ni estarsegurs de res fins que tot aquest alt i baixd’autoestima i deixem de tenir tots aquestcomplexes que sembla que ens hagis de perseguirper sempre.
  • 4. Respecte cap als adolescentsTothom és limita a queixar-se de que elsadolescents no respectem a ningú, però ningúno es para a pensar que potser respectaríemmés si la gent comences respectant-nos anosaltres tal i com volen que fem nosaltres ambells, perquè si no ens respecten a nosaltres, compoden esperar que nosaltres els respectem a ells?Potser les coses serien diferents sense elsprototips que tenim els adolescents i la gentpogués tractar-nos com a un igual i que hi puguihaver respecte mutu.
  • 5. ResponsabilitatEls adolescents, estem començant una etapa de lanostra vida en la que hem de començar a prendredecisions, sols, que ens afectaran durant tota lavida, com per exemple:-Que farem al acabar la ESO?-Qui volem ser?-A qui hem de respectar?Totes aquestes preguntes, i més, han de serrespostes per nosaltres. Estem sols en aquestesdecisions perquè tot i que la gent necessiti opinarde tant en quant, la decisió final és nostra i el fet dehaver que pensar en tot això, potser fa que afecti ala nostra relació amb els altres perquè estem tensosi potser no pensem tant en respectar a la gent.
  • 6. La crisiLa crisi, encara que no ho sembli, també estaafectant als adolescents i això, fa que estem ambun humor més canviant i en el nostrecomportament. És més que possible que aixòafecti al respecte. Nosaltres, de una formaindirecta, és probable que culpem als altres dela crisi (projectem) i que al no saber com actuaren aquests moments, faci que el nostre caràctersembli que és de una constant falta de respecte.
  • 7. Protestes juvenilsLes protestes juvenils, molta gent se les prencom a una falta se respecte, però no hoés, simplement és gent que lluita pels seus dretsi per defensar les coses en les que creuen sensefer mal a ningú ni física ni psicològicament, elqual fa que això no sigui ni tan sols semblant auna falta de respecte, sinó que es més semblanta el contrari, perquè actuen pel seu comptesense fer res a ningú.

×