Your SlideShare is downloading. ×
 • Like
Premios nobel de la paz
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×

Now you can save presentations on your phone or tablet

Available for both IPhone and Android

Text the download link to your phone

Standard text messaging rates apply

Premios nobel de la paz

 • 824 views
Published

 

Published in Education
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
No Downloads

Views

Total Views
824
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
7
Comments
0
Likes
1

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide
 • llllll

Transcript

 • 1. PREMIS NOBEL DE LAPAUAquest premi satorga "a la persona quehaja treballat més o millor en favor de lafraternitat entre les nacions, labolició oreducció dels exèrcits existents i lacelebració i promoció de processos depau"
 • 2. Jean Henry Dunant (1901). Suïssa. Fundador delMoviment Internacional de la Creu Roja i iniciador de laConvenció de Ginebra.Frédéric Passy (1901). França. Per ser undels principals fundadors de la UnióInterparlamentària i també el primordialorganitzador del primer Congrés Universal per laPau.
 • 3. Martin Luther King (1964). EUA. (Atlanta, 15 degener de 1929 – Memphis, 4 dabril de 1968) Pastorestadounidenc de la iglésia baptista que va desenvoluparuna tasca crucial a Estats Units amb el Moviment pelsdrets civils per als afroamericans i que, a més, vaparticipar com activista en nombroses protestes contrala Guerra de Vietnam i la pobresa en general.Andrei Dmitrievich Sakharov (1975). UnióSoviètica. (21 de maig de 1921 – 14 de desembre de1989) va ser un eminent físic nuclear rus, disident delrègim soviètic i activista en favor dels drets humans iles llibertats. Per la seua lluita en pro delsdrets humans, negació darmes i cooperació entretotes les nacions».
 • 4. Betty Williams i Mairead Corrigan (1976). RegneUnit. Fundadores del Moviment de Pau dIrlandadel Nord (després anomenat Comunitat de Gentde Pau).Amnistia Internacional (1977). RegneUnit. Per protegir els drets humans dels presos deconsciència.
 • 5. Mare Teresa (1979). Índia Líder de les Misioneres de laCaritat.Adolfo Pérez Esquivel (1980). Argentina. Líderdels drets humans»;«va fundar organitzacions de dretshumans no violents per a lluitar contra la junta militarque governava el seu país (Argentina).
 • 6. Desmond Mpilo Tutu (1984). Sudàfrica «Bisbe deJohannesburg; exsecretari general del ConsellSudafricà dEsglésies.El XIV Dalai Lama (Tenzin Gyatso) (1989). Tíbet«Per la seua lluita en pro de la lliberació del Tíbet iconseqüentmenthaver-se oposat a lús de la violència. En canvi, ell haadvocat per solucions pacífiques basades en latolerància i el respecte mutu a fi de preservar elpatrimoni històric i cultural del seu poble».
 • 7. Aung San Suu Kyi (1991). Birmània «Per la seualluita no violenta per la democràcia i els drets humans».Rigoberta Menchú Tum (1992 ). Guatemala«Pel seu treball en pro de la justícia social i de lareconciliacióetnocultural basat en el respecte dels drets de lespersones indígenes».
 • 8. Nelson Mandela y Frederik Willem de Klerk(1993). Sudàfrica «Pel seu treball per a la fi pacífica delrègim dapartheid, i per sentar les bases per a una novaSudàfrica democràtica».John Hume y David Trimble(1998). Regne Unit. «Pelsseus esforços per trobar una soluciópacífica al conflicte a Irlanda delNord».
 • 9. Metges Sense Fronteres (1999). Suïssa «Enreconeixement de la tasca humanitària pionera delorganització en diversos continents».Shirin Ebadi (2003). Iran «Pels seus esforçosper la democràcia i els drets humans. Ellasha centrat especialment en la lluita pels drets deles dones i els xiquets»
 • 10. Wangari Muta Maathai (2004). Kènia «Per la seuacontribució per al desenvolupament sostenible, lademocràcia i la pau».Muhammad Yunus y Banco Grameen (2006). Bangladesh «Per promoureoportunitats econòmiques isocials per als pobres,especialment les dones, através del seu projecte pionerdel microcrèdit».
 • 11. Liu Xiaobo (2010). Xina «Per la seua lluita noviolenta i duradera per defendre els drets humansfonamentals a Xina».Martti Ahtisaari (2008). Finlàndia «Pelsseus importants esforços, en diversos continents i durantmés de tres dècades, per a resoldre els conflictesinternacionals»
 • 12. CONTINUARÀ...
 • 13. imatges
 • 14. imatgeshttp://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/1901/dunant.jpghttp://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/1901/passy.jpg http://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/1964/king.jpg  http://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/1975/sakharov.jpg http://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/1976/williams.jpghttp://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/1976/corrigan.jpg http://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/1977/amnesty.jpghttp://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/1979/teresa.jpghttp://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/1980/esquivel.jpg
 • 15. imatgeshttp://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/1984/tutu.jpg http://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/1989/lama.jpg http://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/1991/kyi.jpg http://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/1992/tum.jpg http://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/1993/mandela.jpghttp://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/1993/klerk.jpghttp://nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/1998/hume.htmlhttp://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/1998/trimble.jpg
 • 16. imatgeshttp://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/1999/msf.jpg http://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/2003/ebadi.jpghttp://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/2004/maathai.jpg http://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/2006/yunus.jpghttp://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/2006/grameen.jpg http://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/2008/ahtisaari.jpghttp://images.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/2010/xiaobo.jpg