Reportdatabase

125
-1

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
125
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
11
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Reportdatabase

  1. 1. Apa itu Database Pelanggan?! ! Pentingnya untuk kita mempunyai database pelanggan.! Database pelanggan ibarat “EMAS” yang patut disimpan oleh para usahawan.! ! Ini kerana database pelanggan adalah mereka yang telah pun membuat pembelian dengan produk kita.! ! Database pelanggan adalah mereka yang telah melakukan urusniaga dengan kita.! ! Bila mereka sudah membuat urusniaga dengan kita. Ini bermaksud mereka percaya dengan kita.! ! Bila mereka sudah percaya dan berpuas dengan produk atau servis yang kita tawarkan, sudah pasti tidak mustahil untuk mereka melakukan pembelian kali ke-2 jika kita tawarkan produk terbaru kita kepada mereka.! ! ! 5 Kepentingan Database Pelanggan! ! 1) Meningkatkan Kredibiliti Di mata pelanggan! ! 2) Membina Kepercayaan para pelanggan! ! 3) Boleh berkenalan dengan Pelanggan kita! ! 4) Pemberitahuan Offer/Produk baru kita kepada pelanggan! ! 5) Update Aktiviti semasa kita kepada Pelanggan kita! ! ! Daripada 5 point diatas apa yang saya dapat simpulkan adalah kebaikan yang paling utama menjaga database pelanggan adalah untuk kita mendapat pembelian berulang dari pelanggan kita yang sama.! !
  2. 2. ! Menjual kepada mereka yang sudah percaya dengan produk/servis kita adalah lebih mudah berbanding kepada mereka yang baru sahaja mengenali kita.! ! Setuju tak? :)! ! ! Perbezaan Database Pelanggan dan Database Prospek! ! Database prospek adalah database mereka yang berpotensi untuk menjadi pelanggan kita. Mereka masih belum lagi menjadi pelanggan. Tetapi mereka ini adalah golongan yang berminat untuk memiliki produk kita TETAPI masih lagi belum menjadi pelanggan.! ! Anda juga tidak seharusnya mengabaikan database ini kerana mereka mungkin juga berpeluang untuk menjadi pelanggan anda pertama dan ini adalah database yang akan menambah bilangan database pelanggan anda yang sudah sedia ada.! ! ! Email Marketing Cara Terbaik Untuk Meningkatkan Engagement + Mengurangkan Kos IKLAN Facebook Advertising! ! ! Saya tak berani tipu anda. Jika saya tipu anda, saya yakin Syed Fauzi dan Cikgu Hafis mesti tipu saya juga.! ! Kebetulan 2 hari yang lepas (semasa Ebook ini ditulis), Mereka berdua telah melancarkan Panduan Video mengenai Cara untuk mengurangkan Iklan Facebook Ads. Mereka panggil Panduan ini sebagai Teknik Spy Fb.! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
  3. 3. ! Cuba lihat sini http://teknikspyfb.com ! ! ! Jika anda sudah biasa dengan Facebook Ads anda mesti perasan Iklan Facebook Ads semakin hari semakin naik (Macam harga Minyak Ron 95), ! ! dan saya yakin teknik yang Syed Fauzi & Cikgu Hafis ajarkan Ini mampu Mengurangkan kos Iklan Facebook ads dan juga meningkatkan jualan anda.! ! ! Bagaimana Teknik Spy FB Mampu mengurangkan Kos Iklan Facebook Anda?! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Video Teknik Spy Fb Adalah Tutorial Step by Step yang membantu peniaga Facebook Mengumpul database prospek sebelum ianya bertukar kepada pelanggan (pembeli produk anda)! ! Dengan memiliki Video Panduan Teknik Spy Fb anda akan pelajari:! ! ! 1) Cara sebenar Kumpul Database Prospek (Nama + Email)! ! ! ! - Anda akan belajar bagaimana cara mudah untuk pasang “pukat” yang mampu menarik ! ! Prospek dengan “rela hati” nama dan juga nama email mereka kepada anda.! ! ! ! - Dengan database prospek anda dapat memujuk mereka supaya membeli produk anda ! ! dengan beberapa siri email Follow Up yang mampu menukarkan mereka kepada ! ! Database Pelanggan! ! 2) Cara Mencari Targetted Fanpage yang berpotensi untuk dijadikan Preciest Interest Fb Ads.! !
  4. 4. ! - Syed Fauzi pada mula tidak ingin dedahkan teknik ini, tetapi selepas dipujuk oleh cikgu! Hafis akhirnya beliau dedahkan teknik sulit dalam satu Video pertama Panduan ini.! ! 3) Diberikan Plugin Premium untuk tujuan pemasangan “Pukat” Database Prospek! ! - Plugin ini agak mahal jika dibeli secara berasingan. Dengan menggunakan plugin ini, ! ! kerja anda menangkap Database prospek akan menjadi lebih mudah dan cepat. ! ! Tambahan lagi plugin ini diberikan secara PERCUMA kepada anda.! ! ! 4) dan banyak lagi…! ! ! Jika boleh, saya nak terangkan semua Benefits dan Values yang bakal anda dapat untuk Video Panduan Teknik Spy FB , tapi saya yakin anda pasti bosan.! Tidak mengapa, anda boleh nilaikan sendiri panduan yang saya maksudkan dengan klik! pada pautan ini >>> Panduan Teknik Spy FB <<<! ! ! Semoga dengan Laporan ringkas mengenai kepentingan database ini memberi input baru buat anda dalam perniagaan internet.! ! Semoga anda lebih jelas dengan kepentingan memperoleh kedua-dua jenis database iaitu:! ! 1) Database Prospek!
  5. 5. 2) Database Pelanggan! ! ! ! Sebenarnya anda tidak perlu merungut dengan Iklan Facebook yang semakin mahal kerana panduan Teknik Spy Fb mampu mengurangkan kos iklan Facebook ads anda dan meningkatkan jualan anda.! Yang paling penting, anda dapat database prospek yang bersedia untuk menjadi database pelanggan anda! :) ! ! KLIK SINI SEKARANG UNTUK TEMPAHAN Panduan Teknik Spy FB

×