Usahawan Francais Jus Walet

1,324 views
1,223 views

Published on

usahawan francais jus walet di kehendaki hubungi 0176807895 www.pakej.com.my

Published in: Business
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
1,324
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
123
Actions
Shares
0
Downloads
30
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Usahawan Francais Jus Walet

 1. 1. Francais Billion Dollar IndustryMinuman Jus WaletMenjana KesihatanMenjana Ekonomi
 2. 2. Billion Dollar IndustryMinuman Jus Walet Menjana Kesihatan Menjana Ekonomi Profil DNA Network Marketing DNA Network Marketing telah ditubuhkan pada 11.11.11 (11 November 2011). Syarikat kami merupakan syarikat yang dimiliki oleh 100% syarikat tempatan. Kami mengeluarkan dan mengedarkan produk-produk yang berasaskan kesihatan dan kecantikan yang berkualiti, bermutu tinggi serta bertaraf antarabangsa. Kami juga menyediakan FORMULA kejayaan dan kekayaan yang pertama di dunia khusus untuk bakal-bakal usahawan dalam program trading + francais. "Murah - Mudah - Mewah"
 3. 3. PENGASAS DNA NETWORKNama : En.Mohd Nazar SamatJawatan : CEOEmail : naza@i-dnanetwork.comNama : En.Saharuddin Bin Abd AzizJawatan : Training & Dev.DirectorEmail : dino@i-dnanetwork.comNama : En.Mohd Najahan Bin Ab.RahmanJawatan : Product & Marketing DirectorEmail : najahan@i-dnanetwork.comNama : En.Awang Bin Mohd AliJawatan : Logistic & Event DirectorEmail : awang@i-dnanetwork.com
 4. 4. Kumpulan Syarikat DNA Network Bisnes Partner
 5. 5. Penganugerahan Sijil Dan Pencapaian
 6. 6. Keistimewaan Ginseng Baru-baru ini buah Ginseng telah menarik perhatian ramai kerana ia didapati mempunyai 4 kali gandaKegunaan Stevia lebih banyak saponin atau ginsenosides-fitokomiaKegunaan Stevia sebagai pemanis mula disedari oleh orang (kimia tumbuhan) di dalam ginseng berbandingEropah pada kurun ke-16. Sejak itu ia mula digunakan dengan akar ginseng. Sekumpulan saponin memilikidengan meluas di Eropah sehinggalah dibawa ke Asia. Kajian tindakan merangsang (yang) manakal kumpulan lainterhadap toksidnya,mendapati kandungan utama yang mempunyai tindakan menstabilkan (yin).menyebabkan ia manis iaitu Steviosid tidak toksid. Ia juga Tindakan kedua-dua kumpulan saponin ini adalahdidapati tidak memberi apa-apa kesan terhadap kesuburan. diimbangi di dalam buah Ginseng, yang membantuKhasiat Stevia menambah kesihatan badan. Oleh kerana tu, tidakMengimbangi kandungan gula dalam badan. dapat dinafikan kebanayakan khasiat GinsengMenurunkan kadar gula yang terdapat di dalam darah sesuai datangnya dari buah Ginseng. Ini ditunjukkan olehuntuk pesakit diabetes dan hypoglycemia. analisa berikut yang dijalankan oleh ProfesorMelawaskan pembuangan air kencing. Kawamura daripada Pusat Penyelidikan FarmakologiMeningkatkan kadar tenaga di dalam tubuh badan. Tokyo.Melicinkan dan memutihkan kulit serta awet muda. Kajian telah membuktikan bahawa kandunganMembantu sistem penghadaman makanan. saponin dan khasiat yang lebih tinggi telahMembantu mereka yang mengalami masalah insomnia. menyebabkan buah Ginseng lebih mujarab daripadaBerupaya mengawal berat badan (Obesiti). akarnya. Ginseng dianggap sebagai RajaMengurangkan masalah keradangan. Herba, manakala buah Ginseng sebagai Raja Ginseng.
 7. 7. Minuman Jus Walet Menjana Kesihatan Testimoni
 8. 8. Anda mencari perniagaan berisiko rendah pulangan lumayan?Ia bukan pertama di Malaysia,Tetapi ia adalah trend terkini didalamperniagaan Jus burung walet.Perlaburan mimimum hanya RM3,200 andamempunyai perniagaan sendiri dengan produk terlaris dipasaransekarang.Perniagaan yang bersistematik dengan terbukti keberkesanan produkdan pendapatan kepada ahli2nya .Ia menjadi pendapatan tambahan danberterusan bergantung kepada komitment bersama.Matlamat kami dananda mungkin sama untuk menikmati kehidupan yang selesa sihat danbebas dari masaalah kewangan.
 9. 9. Usahawan Francais DNA Network 360 • Bayaran pendaftaran sekali seumur hidup RM630 • Bayaran Modal Pusaingan Set RM28800 (Keuntungan Segera francais RM2380) • Boleh Menjual & Membekalkan produk kepada rakanniaga yangUsahawan dilantik pengedar atau perlanggan. • Stok boleh didapati dari Syarikat Francais dengan Jaminan Wang Dikembalikan sekiranya tidak terjual.Jus Walet • Bertindak sebagai agen untuk menerima pendaftaran pengedar baru atau rakanniaga baru RM3240 Negeri pengedar biasa RM90.
 10. 10. Usahawan Francais DNA Network 360 • Bayaran pendaftaran sekali seumur hidup RM630 • Bayaran Modal Pusaingan Set RM2610(30set) (Jumlah Modal Pusingan RM630 + RM2610 = RM3240) Keuntungan rakanniaga setiap set yg dijual RM3 Usahawan • cth: sekiranya ada pendaftaran 7set maka keuntungan rakanniaga sebanyak Rm21Francais Jus sekiranya dalam sebulan ada 30kes maka keuntungan anda sebanyak RM630 (tidak Walet termasuk keuntungan lain) • Boleh Menjual & Membekalkan produk kepada rakanniaga yang dilantik pengedar atauRakanNiaga perlanggan. • Stok boleh didapati dari francais negeri • Bertindak sebagai agen untuk menerima pendaftaran pengedar baru.
 11. 11. Potensi Pendapatan
 12. 12. Minuman Jus Menjana Ekonomi Testimoni Pendapatan
 13. 13. Pastikan anda memilih kategori berikut untuk memastikan pelaburan duit dan masa anda mendapat pulangan yang setimpal. 1.Produk-produk yang mempunyai ciri-ciri "Killer products" Halal - Produk yang halal sudah pasti produk yang diperbuat dari sumber-sumber yang baik. Bila halal sudah pasti baik dan suci, tetapi sebaliknya jika baik tak semestinya halal. Mencari yang halal dituntut dalam Islam. Produk yang halal mempunyai pasaran yang lebih luas di seluruh dunia. Unik - Produk-produk mestilah tidak berlambak dipasaran dan boleh didapati dengan mudah dan terlalu murah. Sekiranya terlalu murah dan mudah didapati, anda sudah tentu sukar menjalankan bisnes. Saingan terlalu banyak dan ganas. Berkesan - Produk yang digunakan mestilah berkesan dan mendatangkan faedah besar kepada penggunanya. Jika boleh cari produk yang amat berkesan sehinggakan pesaing jauh tertinggal di belakang. Berlandaskan Fakta-Fakta Sains - Pilih produk-produk yang telah dibuktikan secara saintifik berkesan. Elakkan dari produk yang tidak diketahui asal usul bahan asasnya, terutama apabila produk tersebut amat berkesan, ajaib dan menakjubkan seperti silap mata. Jika syarikat merahsiakan sumber bahan, kemungkinan besar bahan tersebut mengandungi bahan-bahan terlarang seperti dadah dan peransang. Mendapat Sambutan Ramai Pengguna - Apabila terlalu ramai pengguna memilih satu produk untuk jangkamasa yang lama, ini bererti produk tersebut sememangnya selamat, berkualiti, harganya berpatutan dan berfaedah. Berilah keutamaan kepada produk yang mendapat sambutan ramai. Sudah Lama Berada Di Pasaran - Kebiasaannya produk yang telah lama berada dipasaran adalah selamat digunakan dan mendapat sambutan. Jika tidak sudah pasti syarikat bagi produk tersebut sudah lama lingkup. Produk Berkualiti - Produk berkualiti tidak semestinya mahal namun produk berkualiti sentiasa mendapat sambutan ramai tanpa mengira harga. Yang pastinya produk berkualiti ialah produk yang telah mendapat banyak sijil-sijil pengiktirafan tempatan dan antarabangsadisamping mendapat liputan yang meluas dari berbagai jenis media.
 14. 14. 2 . Syarikat menggunakan sistem 3. Syarikat menggunakan sistem online yang boleh dipantau oleh pengedar-pengedarnya pembayaran komisyen yang 24 jam sehari. menguntungkan pengedar-pengedarnya. Untuk mengelakkan dari berlaku sebarangMutaakhir ini, sistem MLM telah banyak kesilapan teknikal atau penipuan di dalam urusanmelalui banyak perubahan pembaikan. meletakkan pengedar-pengedar baru di dalamPenekanan diberikan kepada keadilan organisasi kita dan dalam urusan pembayaranpembayaran komisyen berdasarkan kepada komisyen, adalah amat penting syarikat MLMfaktor leadership, nasib dan ketekunan menyediakan sistem mereka secara online yangbekerja. Satu sistem yang berlandaskan boleh diakses oleh setiap pengedar tanpa hadkepada faktor-faktor tersebut yang waktu dan tempat. Sistem ini membenarkanmendapat sambutan dari kedua-dua pengedar-pengedar melakukan "check andsyarikat dan pengedar ialah sistem binari. balance" atau audit setiap urusan yang dilakukanSistem ini telah menjadi pilihan kegemaranpengedar-pengedar MLM selama 9 tahun Sistem online juga dapat memberikan semangat dan dorongan kepada pengedar kerana merekaberturut-turut. dapat melihat secara siaran langsung (live) hasilJumlah purata komisyen adalah kerja keras mereka pada setiap hari. Mereka bolehtinggi, syarikat tidak teragak-agak untuk mengetahui lebih awal, sekiranya terdapat apa-mengumumkannya kerana ia merupakan apa kekurangan pada jualan mereka pada satu-satu kelebihan kepada syarikat. satu minggu yang boleh menidakkan mereka dari mendapat komisyen, maka mereka boleh buat adjustment dengan segera sebelum minggu pembayaran komisyen ditutup.
 15. 15. 4. Syarikat sudah lama wujud dan mempunyai 5. Syarikat telah terbukti mampu bukti kekukuhannya. mengeluarkan ramai jutawan.Bekerjalah bersama syarikat-syarikat MLMgergasi. Peluang untuk anda berjaya lebih cerah. Salah satu dari daya tarikan syarikat MLM sejak dariPelaburan yang anda buat untuk jangkamasa dahulu lagi ialah keupayaannya menghasilkanpanjang. jutawan segeraKekukuhan syarikat boleh diukur dengan banyak Carilah syarikat MLM yang menghasilkan jutawanfaktor-faktor dalaman dan luaran. Dapatkan yang banyak dalam masa yang agak logik sepertipandangan kedua-duanya sekali iaitu dari pihak lebih dari 2 tahun. Setelah mencapai usia sebegini,dalam (syarikat sendiri) dan dari pihak luar (pihak saya kira pengedar mempunyai kekuatan belianketiga yang menganalisa). dari ramai pelanggan-pelanggan yang setia yangAdakah syarikat mempunyai teknologi-teknologi berpuas hati dengan produk yang diambil. Jutawanberpatent yang memberikan kelebihan sebegini biasanya akan bertahan lebih lamakepadanya berbanding pesaing-pesaing yanglain?Siapa peneraju syarikat? Adakah penerajusyarikat orang yang terkenal dengan integriti dankredibiliti?
 16. 16. 7 Sebab Mengapa Anda Perlu Menyertai Kami: Potensi yang sangat besar – Kumpulan Yang mantap ,produk yang berkesan dengan banyak testimoni. Pendapatan tidak terhad – The Sky is The Limit Waktu kerja yang fleksibel - Bebas mengatur jadual kerja anda sendiri. Lebih banyak masa untuk bersama keluarga dan melakukan aktiviti kesukaan anda. Pakej ganjaran & insentif mantap - Berpeluang meraih komisen jualan peribadi dan jualan kumpulan (overridding), faedah kerjaya, insentif pelancongan & pengiktirafan syarikat. Jenama yang unggul - Syarikat yang kukuh & jenama yang unggul. Pelan pembangunan profesional - Menyediakan program kursus-kursus dan latihan yang tersusun dari masa ke semasa bagi melengkapkan perunding dengan pengetahuan dan kemahiran pemasaran bagi membantu kemajuan kerjaya. Servis yang terunggul - Menyediakan peralatan & bahan pemasaran yang terunggul dan sophisticated bagi membolehkan perunding memberi servis yang terbaik kepada pelanggan.PLUS: Sokongan dan tunjuk ajar yang berterusan secara online & offline Bimbingan teknik-teknik pemasaran secara online & offline Bimbingan dan bantuan dalam penyediaan website sendiri. Panduan menggunakan sistem Email Follow Up Panduan penyediaan follow up email yang effectif Peluang mengikuti program seminar & motivasi oleh team kamidari masa ke semasa. Memperolehi senarai prospek pelanggan dari lokasi berdekatananda dari masa ke semasa
 17. 17. Hotline: 017 680 7895 010 525 5895

×