Corporate dna

790 views
697 views

Published on

contact asri 0176807895

3 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
790
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
3
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Corporate dna

 1. 1. Billion Dollar IndustryMinuman Jus WaletMenjana KesihatanMenjana Ekonomi
 2. 2. Billion Dollar IndustryMinuman Jus Walet Menjana Kesihatan Menjana Ekonomi Profil DNA Network Marketing DNA Network Marketing telah ditubuhkan pada 11.11.11 (11 November 2011). Syarikat kami merupakan syarikat yang dimiliki oleh 100% syarikat tempatan. Kami mengeluarkan dan mengedarkan produk-produk yang berasaskan kesihatan dan kecantikan yang berkualiti, bermutu tinggi serta bertaraf antarabangsa. Kami juga menyediakan FORMULA kejayaan dan kekayaan yang pertama di dunia khusus untuk bakal-bakal usahawan dalam program trading + francais. "Murah - Mudah - Mewah"
 3. 3. PENGASAS DNA NETWORKNama : En.Mohd Nazar SamatJawatan : CEOEmail : naza@i-dnanetwork.comNama : En.Saharuddin Bin Abd AzizJawatan : Training & Dev.DirectorEmail : dino@i-dnanetwork.comNama : En.Mohd Najahan Bin Ab.RahmanJawatan : Product & Marketing DirectorEmail : najahan@i-dnanetwork.comNama : En.Awang Bin Mohd AliJawatan : Logistic & Event DirectorEmail : awang@i-dnanetwork.com
 4. 4. Kumpulan Syarikat DNA Network Bisnes Partner
 5. 5. Penganugerahan Sijil Dan Pencapaian
 6. 6. Potensi PendapatanPotensi pendapatan rm 30,000 sebulanPotensi pendapatan rm 300,000 setahun
 7. 7. Anda mencari perniagaan berisiko rendah pulangan lumayan?Ia bukan pertama di Malaysia,Tetapi ia adalah trend terkini didalamperniagaan Jus burung walet.Perlaburan mimimum hanya RM3,200 andamempunyai perniagaan sendiri dengan produk terlaris dipasaransekarang.Perniagaan yang bersistematik dengan terbukti keberkesanan produkdan pendapatan kepada ahli2nya .Ia menjadi pendapatan tambahan danberterusan bergantung kepada komitment bersama.Matlamat kami dananda mungkin sama untuk menikmati kehidupan yang selesa sihat danbebas dari masaalah kewangan.
 8. 8. Pastikan anda memilih kategori berikut untuk memastikan pelaburan duit dan masa anda mendapat pulangan yang setimpal. 1.Produk-produk yang mempunyai ciri-ciri "Killer products" Halal - Produk yang halal sudah pasti produk yang diperbuat dari sumber-sumber yang baik. Bila halal sudah pasti baik dan suci, tetapi sebaliknya jika baik tak semestinya halal. Mencari yang halal dituntut dalam Islam. Produk yang halal mempunyai pasaran yang lebih luas di seluruh dunia. Unik - Produk-produk mestilah tidak berlambak dipasaran dan boleh didapati dengan mudah dan terlalu murah. Sekiranya terlalu murah dan mudah didapati, anda sudah tentu sukar menjalankan bisnes. Saingan terlalu banyak dan ganas. Berkesan - Produk yang digunakan mestilah berkesan dan mendatangkan faedah besar kepada penggunanya. Jika boleh cari produk yang amat berkesan sehinggakan pesaing jauh tertinggal di belakang. Berlandaskan Fakta-Fakta Sains - Pilih produk-produk yang telah dibuktikan secara saintifik berkesan. Elakkan dari produk yang tidak diketahui asal usul bahan asasnya, terutama apabila produk tersebut amat berkesan, ajaib dan menakjubkan seperti silap mata. Jika syarikat merahsiakan sumber bahan, kemungkinan besar bahan tersebut mengandungi bahan-bahan terlarang seperti dadah dan peransang. Mendapat Sambutan Ramai Pengguna - Apabila terlalu ramai pengguna memilih satu produk untuk jangkamasa yang lama, ini bererti produk tersebut sememangnya selamat, berkualiti, harganya berpatutan dan berfaedah. Berilah keutamaan kepada produk yang mendapat sambutan ramai. Sudah Lama Berada Di Pasaran - Kebiasaannya produk yang telah lama berada dipasaran adalah selamat digunakan dan mendapat sambutan. Jika tidak sudah pasti syarikat bagi produk tersebut sudah lama lingkup. Produk Berkualiti - Produk berkualiti tidak semestinya mahal namun produk berkualiti sentiasa mendapat sambutan ramai tanpa mengira harga. Yang pastinya produk berkualiti ialah produk yang telah mendapat banyak sijil-sijil pengiktirafan tempatan dan antarabangsadisamping mendapat liputan yang meluas dari berbagai jenis media.
 9. 9. 2 . Syarikat menggunakan sistem 3. Syarikat menggunakan sistem online yang boleh dipantau oleh pengedar-pengedarnya pembayaran komisyen yang 24 jam sehari. menguntungkan pengedar-pengedarnya. Untuk mengelakkan dari berlaku sebarangMutaakhir ini, sistem MLM telah banyak kesilapan teknikal atau penipuan di dalam urusanmelalui banyak perubahan pembaikan. meletakkan pengedar-pengedar baru di dalamPenekanan diberikan kepada keadilan organisasi kita dan dalam urusan pembayaranpembayaran komisyen berdasarkan kepada komisyen, adalah amat penting syarikat MLMfaktor leadership, nasib dan ketekunan menyediakan sistem mereka secara online yangbekerja. Satu sistem yang berlandaskan boleh diakses oleh setiap pengedar tanpa hadkepada faktor-faktor tersebut yang waktu dan tempat. Sistem ini membenarkanmendapat sambutan dari kedua-dua pengedar-pengedar melakukan "check andsyarikat dan pengedar ialah sistem binari. balance" atau audit setiap urusan yang dilakukanSistem ini telah menjadi pilihan kegemaranpengedar-pengedar MLM selama 9 tahun Sistem online juga dapat memberikan semangat dan dorongan kepada pengedar kerana merekaberturut-turut. dapat melihat secara siaran langsung (live) hasilJumlah purata komisyen adalah kerja keras mereka pada setiap hari. Mereka bolehtinggi, syarikat tidak teragak-agak untuk mengetahui lebih awal, sekiranya terdapat apa-mengumumkannya kerana ia merupakan apa kekurangan pada jualan mereka pada satu-satu kelebihan kepada syarikat. satu minggu yang boleh menidakkan mereka dari mendapat komisyen, maka mereka boleh buat adjustment dengan segera sebelum minggu pembayaran komisyen ditutup.
 10. 10. 4. Syarikat sudah lama wujud dan mempunyai 5. Syarikat telah terbukti mampu bukti kekukuhannya. mengeluarkan ramai jutawan.Bekerjalah bersama syarikat-syarikat MLMgergasi. Peluang untuk anda berjaya lebih cerah. Salah satu dari daya tarikan syarikat MLM sejak dariPelaburan yang anda buat untuk jangkamasa dahulu lagi ialah keupayaannya menghasilkanpanjang. jutawan segeraKekukuhan syarikat boleh diukur dengan banyak Carilah syarikat MLM yang menghasilkan jutawanfaktor-faktor dalaman dan luaran. Dapatkan yang banyak dalam masa yang agak logik sepertipandangan kedua-duanya sekali iaitu dari pihak lebih dari 2 tahun. Setelah mencapai usiadalam (syarikat sendiri) dan dari pihak luar (pihak sebegini, saya kira pengedar mempunyai kekuatanketiga yang menganalisa). belian dari ramai pelanggan-pelanggan yang setiaAdakah syarikat mempunyai teknologi-teknologi yang berpuas hati dengan produk yang diambil.berpatent yang memberikan kelebihan Jutawan sebegini biasanya akan bertahan lebihkepadanya berbanding pesaing-pesaing yang lamalain?Siapa peneraju syarikat? Adakah penerajusyarikat orang yang terkenal dengan integriti dankredibiliti?
 11. 11. 7 Sebab Mengapa Anda Perlu Menyertai Kami: Potensi yang sangat besar – Kumpulan Yang mantap ,produk yang berkesan dengan banyak testimoni. Pendapatan tidak terhad – The Sky is The Limit Waktu kerja yang fleksibel - Bebas mengatur jadual kerja anda sendiri. Lebih banyak masa untuk bersama keluarga dan melakukan aktiviti kesukaan anda. Pakej ganjaran & insentif mantap - Berpeluang meraih komisen jualan peribadi dan jualan kumpulan (overridding), faedah kerjaya, insentif pelancongan & pengiktirafan syarikat. Jenama yang unggul - Syarikat yang kukuh & jenama yang unggul. Pelan pembangunan profesional - Menyediakan program kursus-kursus dan latihan yang tersusun dari masa ke semasa bagi melengkapkan perunding dengan pengetahuan dan kemahiran pemasaran bagi membantu kemajuan kerjaya. Servis yang terunggul - Menyediakan peralatan & bahan pemasaran yang terunggul dan sophisticated bagi membolehkan perunding memberi servis yang terbaik kepada pelanggan.PLUS: Sokongan dan tunjuk ajar yang berterusan secara online & offline Bimbingan teknik-teknik pemasaran secara online & offline Bimbingan dan bantuan dalam penyediaan website sendiri. Panduan menggunakan sistem Email Follow Up Panduan penyediaan follow up email yang effectif Peluang mengikuti program seminar & motivasi oleh team kamidari masa ke semasa. Memperolehi senarai prospek pelanggan dari lokasi berdekatananda dari masa ke semasa
 12. 12. Facebook:Web:Email:Tel:Skype:Twitter:

×