Powers tallers curs 2013
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Like this? Share it with your network

Share
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
4,264
On Slideshare
465
From Embeds
3,799
Number of Embeds
16

Actions

Shares
Downloads
1
Comments
0
Likes
0

Embeds 3,799

http://laescolanova.blogspot.com.es 3,688
http://laescolanova.blogspot.com 31
http://translate.googleusercontent.com 18
http://laescolanova.blogspot.de 18
http://laescolanova.blogspot.ru 10
http://www.laescolanova.blogspot.com.es 7
http://laescolanova.blogspot.co.uk 6
http://laescolanova.blogspot.com.br 5
https://www.google.es 4
http://laescolanova.blogspot.fr 4
http://laescolanova.blogspot.be 3
http://laescolanova.blogspot.it 1
http://laescolanova.blogspot.nl 1
http://www.laescolanova.blogspot.in 1
http://www.laescolanova.blogspot.com 1
http://laescolanova.blogspot.com.ar 1

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. TALLER DE RECICLATGELES 3 R DEL RECICLATGE(Reduir, Reutilitzar i Reciclar)Per començar el taller vam parlar sobre les 3R delreciclatge per saber els coneixement previs delsalumnes. Per acabar vam escoltar la cançó delreciclatge:http://www.youtube.com/watch?v=gKB_7MUPxT4VEIEM VIDEOS SOBRE RECICLATGEQuè passa després de reciclar?Vam veure uns videos que s’anomenen: Joreciclo, i tu? En els que cada vídeo t’explicaque es fa amb els productes segons on elstirem.http://m.youtube.com/watch?feature=relmfu&v=dXz2I_fuP4I
 • 2. JOC DELS CONTENIDORSA quin contenidor van els productes?Vam realitzar una cursa de relleus, on haviem declassificar els diferents productes al seucontenidor corresponent.EL CLAKIA l’escola reciclem l’oliDes del taller de reciclatge ens hemestat encarregant d’organitzar larecollida d’oli. Vam organitzar totsels clakis i els vam repartir per lesclasses, a més els divendres enshem encarregat de recollir-los.
 • 3. 1) Inventem una cançóEn grups, ens vam inventar una cançó utilitzant lesparaules següents: reciclatge, contenidors, verd,groc i blau.2) Concurs de preguntesEn grups, vam respondre les diferents preguntes, cadapregunta tenia tres opcions i si s’encertava la respostacorrecta al grup se li sumava un punt.LA GIMCANA DEL RECICLATGELes últimes tres sessions les vam dedicar a realitzar la cloenda del taller.Ho vam fer amb una mena de gimcana per grups.3) Desxifrem un missatgePer acabar, en grups vam desxifrar un missatge a partir dediferents enigmes.
 • 4. TALLER D´HORTCurs 2012-2013L’hort ha estat un lloc de trobada.L’hort ha estat un lloc d’aprenentatge.L’hort ha estat un lloc de coneixementde nosaltres mateixos.L’hort ha estat un lloc de descobertad’allò proper que ens envolta...A l’hort hem fet amics: les plantes i elsanimalets.A l’hort ens hem anat fent grans.A l’hort hem assumit responsabilitats.A l’hort hem treball en equip, hemcol·laborat i ens hem respectat.A l’hort....ens queda molt per fer, persaber i per estar.CARME MAURI
 • 5. Mentre remenàvemla terra hemtrobat moltscucs !Desprès de tot lestiu el nostre hort necessitava unabona neteja. Vam arrencar les males herbesamb les mans i els rasclets, cavar la terra amblaixada i larpió, barrejar la terra que hi havia alhort amb terra bona (terra de compost) ambajuda de les pales i galledes.VAM COMENÇAR ALS BARRACONS…La preparació de lhortAnem a fer de pagesos…
 • 6. Necessitàvem saber quan mesuraven les nostres plantes i vam fer unseguiment del seu creixement.DESCOBRIM LES PARTS DE LES PLANTESI OBSERVEM ELS SEU CREIXEMENT!!!Vam treballar les parts de la fulla. A la tardor vam agafar fullesles vam enganxar a un full blanc i vam posar nom a totesles seves parts. i de les plantes els dies de pluja. Tambévam treballar les parts de les plantes primer amb unpower poin i desprès fent una observació a l´hort.
 • 7. COMENCEM A PLANTAR…Per plantar els enciams, els alls i les cebes hem fet servirplanter, és a dir, hem plantat plantes petites.Per plantar els raves , llavors.Per plantar les faves també vam agafar el fruit, vam agafarfaves seques.
 • 8. FEM LA COLLITA!!!I després de molt treballar arriba la recompensa!Anem a fer la collita!Cada setmana hem intentat collir alguna cosa: enciams, cebes,bledes, faves...Després de collir-ho, ho sortejàvem i tots ens emportem algunacosa...
 • 9. Tallers d’expressió corporal iteatre.En aquest curs les sessions delstallers d’expressió corporal i teatrehan tingut tres momentsdiferenciats:- Acollida/fase inicial/contacte:Contextualització de la sessió.Presa de consciència corporal pertal de poder preparar i utilitzar elcos per expressar-nos.- Fase principal: Jocs d’expressiócorporal.- Tornada a la calma/ fase final:Tècniques de relaxació iautoconeixement.
 • 10. Tallers d’expressió corporal i teatre.• Fase principal. En aquestafase s’han portat a termeactivitats de tipus:-Imitació: joc del mirall,seguir al rei,mímica, etc..-Representació:Objectes, animals, oficis,personatges i situacions-Expressió d’emocions:Utilitzant el cos i la gesticulaciófacial.-Creació i representaciód’històries.- Gestió d’emocions
 • 11. Tallers d’expressió corporal i teatre.• Tornada a la calma:- Auto-observació- La respiració.- Visualitzacions.- Silenci mental.- Consciència sensorial.- Consciència corporal.
 • 12. Des de ben petits és molt important fomentar el gust per la lectura als nostresnens i nenes, ja que amb els llibres es desenvolupa la imaginació, l’enginy, lafluidesa verbal, i és una de les maneres d’apropar-los de forma divertida al’escriptura i a la lectura. Aquest, ha estat un curs de continuïtat i els alumnesde primària hem gaudit dels contes.Hem aprofitat la sortida setmanal a la Biblioteca per visitar la sala d’exposicióde pintura, hem comentat les diverses tècniques pictòriques i algunes vegadeshem pogut coincidir amb l’autor dels quadres.Els contes ens obrenles portes del món quet’atreveixes aimaginar.I aquest curs 2012-2013, noves finestreshem obert.
 • 13. Després delpasseig des del’escola, arribem al’oasi de pau ...
 • 14. . Amb silenci, ens apropem a la catifa i esperem que l’Annaens expliqui mil i una curiositats….que interessant!Després ull oberts plens de curiositat per escollir els doscontes que ens emportarem a casa per compartir-los amb elsnostres pares.I abans del passeig de retorn, una ullada a la sala polivalentper gaudir de les exposicions temporals de pintura.A punt de tornar a l’escola, ens acomiadem d’en Francesc,però abans encara tenim temps de fer un cop d’ull a lavitrina.
 • 15. Només obrint elsulls,podem copsarl’ imaginari móndels contes.
 • 16. En aquesta part deltaller, els nens/nesvan elaborar el seunom com si fos untrencadís de Gaudí.Amb retoladors isobre paper:1.- Dibuixen el seu nom en gran i ocupen la major partdel full.2.- Desprès de forma asimètrica, fan petits quadradetsque seran pintats de diferents colors i repassats de colornegre per tal de que siguin més vistosos.NOM TRENCAT
 • 17. VIDRIERES DE COLORSEn aquesta activitat, elsnens/es, van realitzar unavidriera. Els diferents forats,eres asimètrics tal i com elselaborava Gaudí. El treball haestat elaborat amb cartolinablanca i pintada ambretoladors: negres, marrons olila.Desprès, punxat pels méspetits, o retallat amb cúter pelsgrans. Per últim hem afegit untros de paper de color decel·lofana.