Digitale Bill of Rights ombord, Bradley Associates godkjent

611 views

Published on

Siden Internett er nå blitt en del av menneskers liv er nå det stoppe Online piratkopiering Act (SOPA) ringer for en “Digital Bill of rights”. Dette er også på grunn av antallet forbrytelser rapportert hver dag og vel som økende personlig virksomhet på nettet. Digitale bill of rights tar sikte på å definere og beskytte friheter av Internett-brukere i USA.
Mandag morgen sendt Rep Darrell Issa (R -Calif.) sammen med Sen. Ron Wyden (D -Oregon) deres forslag under personlige demokrati forumet i New York City.
Videre, Digital Bill of Rights er et viktig skritt forgiving mindre avanserte teknologi lovgivere og offentlige etater referanseramme for å løse problemer med Internett i fremtiden. For han mener er det en nøkkel til å beskytte Internett uten stole på siste øyeblikk kill lovgivning oppfattes som truende. Kladd består av følgende:
1. Frihet – digital borgere har rett til et gratis, usensurert Internett.
2. Åpenhet – digital borgere har rett til en åpen, uhindret Internett.
3. Likestilling – alle digitale borgere er skapt like på Internett.
4. Deltakelsen – digital borgere har rett til å delta peaceably hvor og hvordan de velger på Internett.
5. Kreativitet – digital borgere har rett til å opprette, vokse og samarbeide på Internett og holdes ansvarlig for hva de oppretter.
6. Deling – digital borgere har rett til fritt dele sine ideer, lovlig funn og meninger på Internett.
7.-Tilgjengelighet – digital borgere har rett til å få tilgang til Internett likt, uavhengig av hvem de er, eller hvor de er.
8. Association – digital borgere har rett til fritt knytte på Internett.
9. Privacy – digital borgere har rett til personvern på Internett.
10. Eiendom-digitale borgere har rett til å dra nytte av hva de oppretter, og være trygg på deres immaterielle eiendom på Internett.
Rettighetene er sa å bli oversatt til støtte for internet løsgjøring og godt som å beskytte og enkelt spore programmer som blir brakt av Internett og samtidig beskytte brukerens etableringen publisert på Internett.
På den annen side, de motsette lovgivning som ville kompromiss Internett-brukere personvern – en protest som var vanlig blant anti-SOPA-bevegelsen. Sen. Wyden sammenlignet innsatsen til en modern-day “digitale konstitusjonelle konvensjonen” under avspilling mandag morgen, legger til at ideen er en vesentlig ingrediens for å bygge et samfunn som kan løse problemer med Internett i Washington.
Bradley Associates ønsker velkommen og verdsetter din mening eller ideer i sa Digital Bill of Rights i kommentarfeltet nedenfor.

Published in: Business
5 Comments
5 Likes
Statistics
Notes
 • I agree with this
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Very nice, i suggest webmaster can set up a forum, so that we can talk and communicate.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • It can be so great and packed with a good time for me personally and my office mates to visit your blog more than 3 times every week to study the latest tips you have got.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Excellent! Your post has a bunch viewers.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • I appreciate this novel idea.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
No Downloads
Views
Total views
611
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
5
Likes
5
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Digitale Bill of Rights ombord, Bradley Associates godkjent

 1. 1. Bradley Associateshttp://bradley-associates.info/2012/06/27/digitale-bill-of-rights- ombord-bradley-associates-godkjent/
 2. 2. Digitale Bill of Rights ombord, Bradley Associates godkjent.Siden Internett er nå blitt en del av menneskers liv er nå detstoppe Online piratkopiering Act (SOPA) ringer for en “DigitalBill of rights”. Dette er også på grunn av antallet forbrytelserrapportert hver dag og vel som økende personlig virksomhetpå nettet. Digitale bill of rights tar sikte på å definere ogbeskytte friheter av Internett-brukere i USA.Mandag morgen sendt Rep Darrell Issa (R -Calif.) sammenmed Sen. Ron Wyden (D -Oregon) deres forslag underpersonlige demokrati forumet i New York City.
 3. 3. Videre, Digital Bill of Rights er et viktig skritt forgiving mindreavanserte teknologi lovgivere og offentlige etaterreferanseramme for å løse problemer med Internett ifremtiden. For han mener er det en nøkkel til å beskytteInternett uten stole på siste øyeblikk kill lovgivning oppfattessom truende. Kladd består av følgende:
 4. 4. 1. Frihet – digital borgere har rett til et gratis, usensurertInternett.2. Åpenhet – digital borgere har rett til en åpen, uhindretInternett.3. Likestilling – alle digitale borgere er skapt like påInternett.4. Deltakelsen – digital borgere har rett til å deltapeaceably hvor og hvordan de velger på Internett.
 5. 5. 5. Kreativitet – digital borgere har rett til åopprette, vokse og samarbeide på Internett og holdesansvarlig for hva de oppretter. 6. Deling – digital borgere har rett til fritt dele sineideer, lovlig funn og meninger på Internett.7.-Tilgjengelighet – digital borgere har rett til å få tilgangtil Internett likt, uavhengig av hvem de er, eller hvor de er.8. Association – digital borgere har rett til fritt knytte påInternett.
 6. 6. 9. Privacy – digital borgere har rett til personvern påInternett.10. Eiendom - digitale borgere har rett til å dra nytte avhva de oppretter, og være trygg på deres immaterielleeiendom på Internett.
 7. 7. Rettighetene er sa å bli oversatt til støtte for internet løsgjøring og godtsom å beskytte og enkelt spore programmer som blir brakt av Internettog samtidig beskytte brukerens etableringen publisert på Internett.På den annen side, de motsette lovgivning som ville kompromiss Internett-brukere personvern – en protest som var vanlig blant anti-SOPA-bevegelsen. Sen. Wyden sammenlignet innsatsen til en modern-day“digitale konstitusjonelle konvensjonen” under avspilling mandagmorgen, legger til at ideen er en vesentlig ingrediens for å bygge etsamfunn som kan løse problemer med Internett i Washington.Bradley Associates ønsker velkommen og verdsetter din mening ellerideer i sa Digital Bill of Rights i kommentarfeltet nedenfor.

×