Barcelona – werkgelegenheid, the tyler group barcelona

460 views

Published on

Barcelona is echt een internationale stad, gastvrij werknemers van over de hele wereld. Vele expats werken binnen de horeca, in bars of restaurants in de toeristische gebieden, of de grotere hotels in de stad. Andere expats besluiten te zetten in het bedrijfsleven zelf, aanbieden van huishoudelijke diensten zoals sanitair of bouw, of andere diensten zoals de kapper of hond wandelen.
Er zijn ook veel banen voor Dutch teachers in ofwel de internationale scholen in en rond Barcelona, of de vele privé-taalscholen. Onderwijs banen binnen het systeem staat zijn moeilijk te krijgen als gevolg van de ingewikkelde oposiciones examen systeem dat worden genavigeerd moet voordat zij in staat om elke openbare baan veilig te stellen. Een kennis van Catalaans is ook een vereiste voor een openbare dienst of openbare onderwijs baan.
Er een aantal wervingsbureaus in Barcelona, sommige van hen die gespecialiseerd zijn in internationale en meertalige dergelijke banen als wereldwijd Headhunters (www.firstworldwideheadhunters.com of Talent Search People met kantoren op Consell de Cent, 47 of Arago, 346 (www.talentsearchpeople.com).
Tijdelijke agentschappen mogelijk ook kundig voor vondst u tijdelijk werk gaande om het even wat van een dag tot zes maanden. De grote namen kunnen worden gevonden in de stad zoals mankracht op Arago, 277 (www.manpower.es en mensen op Marina, 138 (www.startpeople.es).
Banen kunnen ook worden gevonden in Engels taal tijdschriften Barcelona Connect The Metropolitan, alsmede de zondageditie van de krant La Vanguardia.
Job online zoekopdrachten zijn steeds populairder met de belangrijkste online vacatures weergeven van sites op www.monsters.es andwww.infojobs.net.
Zodra een baan wordt beveiligd, moeten alle contracten worden geregistreerd bij INEM, de regering-run werkgelegenheid centra die in alle Spaanse steden en steden. Baan jagers kunt bezoeken de centra om vacatures, een selectie van die kan ook worden gezien atwww.inem.es, en die kunnen ook worden bekeken in het Engels weer te geven. De website geeft ook informatie over Spaanse arbeidsrecht en eisen, en informatie over beweert werkloosheidsuitkeringen.



2 Comments
2 Likes
Statistics
Notes
 • could you tell me when you’re going to update your posts,so i'll get myself ready for the new one to be debated?
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • This is my very first time to read a fascinating blog like this.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
No Downloads
Views
Total views
460
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
2
Likes
2
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Barcelona – werkgelegenheid, the tyler group barcelona

 1. 1. THE TYLER GROUP
 2. 2. Barcelona – werkgelegenheidBarcelona is echt een internationale stad, gastvrijwerknemers van over de hele wereld. Vele expats werkenbinnen de horeca, in bars of restaurants in de toeristischegebieden, of de grotere hotels in de stad. Andere expatsbesluiten te zetten in het bedrijfsleven zelf, aanbieden vanhuishoudelijke diensten zoals sanitair of bouw, of anderediensten zoals de kapper of hond wandelen.
 3. 3. Er zijn ook veel banen voor Dutch teachers in ofwel deinternationale scholen in en rond Barcelona, of de veleprivé-taalscholen. Onderwijs banen binnen het systeemstaat zijn moeilijk te krijgen als gevolg van deingewikkelde oposiciones examen systeem dat wordengenavigeerd moet voordat zij in staat om elke openbarebaan veilig te stellen. Een kennis van Catalaans is ook eenvereiste voor een openbare dienst of openbare onderwijsbaan.
 4. 4. Er een aantal wervingsbureaus in Barcelona, sommige vanhen die gespecialiseerd zijn in internationale en meertaligedergelijke banen als wereldwijd Headhunters(www.firstworldwideheadhunters.com of Talent SearchPeople met kantoren op Consell de Cent, 47 of Arago, 346(www.talentsearchpeople.com).
 5. 5. Tijdelijke agentschappen mogelijk ook kundig voor vondstu tijdelijk werk gaande om het even wat van een dag totzes maanden. De grote namen kunnen worden gevonden inde stad zoals mankracht op Arago, 277 (www.manpower.esen mensen op Marina, 138 (www.startpeople.es).
 6. 6. Banen kunnen ook worden gevonden in Engels taaltijdschriften Barcelona Connect TheMetropolitan, alsmede de zondageditie van de krant LaVanguardia.Job online zoekopdrachten zijn steeds populairder met debelangrijkste online vacatures weergeven van sites opwww.monsters.es andwww.infojobs.net.
 7. 7. Zodra een baan wordt beveiligd, moeten alle contractenworden geregistreerd bij INEM, de regering-runwerkgelegenheid centra die in alle Spaanse steden ensteden. Baan jagers kunt bezoeken de centra om vacatures,een selectie van die kan ook worden gezien atwww.inem.es,en die kunnen ook worden bekeken in het Engels weer tegeven. De website geeft ook informatie over Spaansearbeidsrecht en eisen, en informatie over beweertwerkloosheidsuitkeringen.

×