Power point que es la informatica

701 views
629 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
701
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
17
Actions
Shares
0
Downloads
10
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Power point que es la informatica

 1. 1. <ul>Institut Gorgs <li>Eric Vila
 2. 2. 4t D
 3. 3. Informàtica </li></ul>La informàtica
 4. 4. Què es la informàtica La informàtica és la ciència o tècnica relativa a la tecnologia que estudia el tractament automàtic de la informació utilitzant dispositius electrònics i sistemes computacionals. D'entre aquestes màquines cal destacar l'ordinador.
 5. 5. Arees de coneixement de la informàtica <ul><li>L' arquitectura de computadors és el disseny conceptual i l'estructura operacional fonamental d'un sistema de computador.
 6. 6. El llenguatge de programació és un llenguatge informàtic usat per controlar el comportament d'una màquina.
 7. 7. El sistema operatiu és el conjunt dels diferents programes que controlen el funcionament d'un ordinador.
 8. 8. La xarxa informàtica és un grup interconnectat de computadors. </li></ul>
 9. 9. La història de la informàtica L'era de la computació moderna va començar amb un intens període de desenvolupament abans i durant la Segona Guerra Mundial, amb l'ús d'elements electronics com a substituts dels seus equivalents mecànics, i amb els càlculs digitals substituint als càlculs analògics. Màquines com l'ENIAC foren construides a mà utilitzant circuits que contenien relés i vàlvules. La historia de la informatica es divideix en 5 parts.
 10. 10. La història de la informàtica <ul><li>Primera generació: </li></ul>Són ordinadors molt grans que ocupen una habitació completa. <ul><li>Segona generació: </li></ul>Són ordinadors molts més grans dels que tenim avui dia a les nostres cases. No compta amb un monitor ni amb un teclat com ara.
 11. 11. La història de la informàtica <ul><li>Tercera generació: </li></ul>En aquesta generació els ordinadors ja comencen a tenir monitor i teclat. <ul><li>Quarta generació: </li></ul>Els ordinadors d'aquesta generació són millors que de les antigues generacions. Són molt més ràpids, petits i semblants als d'avui dia.
 12. 12. La història de la informàtica <ul><li>Cinquena generació: </li></ul>Aquests ordinadors són els que fem servir actualment, són molt més ràpids, petits I econòmics.
 13. 13. Hardware I software <ul>Els elements que componen el hardware I el software d'un ordinador són: <li>CPU (unitat central de processament)
 14. 14. Unitat aritmètico-lògica (UAL)
 15. 15. Unitat de control
 16. 16. Registres
 17. 17. Memòria cau </li></ul>
 18. 18. Processadors <ul>Hi han diversos tipus de processadors, però els més comuns són Intel I AMD, Què són els què es mostraran. </ul><ul><li>Intel core i7 </li></ul>
 19. 19. Processadors <ul><li>Intel core i5 </li></ul><ul><li>Intel core i3 </li></ul>
 20. 20. Processadors <ul><li>AMD Phenom 2 </li></ul><ul><li>AMD Athlon 2 </li></ul>
 21. 21. Fi

×